Filtre

keer op keer erg fijn geholpen

Maakt niet uit wat je aanschaft of het nu groot of klein is duur of goedkoop. De uitleg of informatie die je krijgt bij Kamera express in Den Bosch is altijd superfijn.

Kundig, vriendelijk en behulpzaam

Al vele jaren klant bij Kamera Express en in al die jaren nog nooit teleurgesteld geweest. Er zijn personeels wisselingen geweest in de vestiging Den Bosch maar telkens waren zij kundig, vriendelijk en behulpzaam. Goeie adviezen die ik als concertfotograaf graag ter harte nam. Zoals het advies voor het Care Plan. Ik loop in mijn fotografie werk best wel wat risico, mijn voorkeur gaat uit naar Metal concerten waar het publiek wel eens er uitbundig kan zijn. Beschadiging door vallen is erg reëel al hoop je natuurlijk zoals bij elke verzekering dat je er nooit gebruik van hoeft te maken. Het advies over de kamera was prima en mijn eerste evenement heb ik een dag na aankoop al gehad en de resultaten zijn erg verrassend. Flavio dank.

Ik heb een nieuwe camera gekocht, sony 7iii. Deskundig en goed geholpen in de winkel! Alle tijd genomen voor m’n vragen en daarnaast super blij met m’n nieuwe aankoop

Super schnelleLieferung, toller Service

Ich habe ein Fernglas für meinen Mann zum Geburtstag bestellt. Es kam schnell und alles war gut. Im Urlaub hat er leider die Verschlusskappen für die Linsen verloren, obwohl sie eingesteckt waren. Es folgte ein Anruf bei Kamera Express und ein nettes Telefonat mit Alexander, der mir versprach, zu versuchen die zwei Teile nachzuordern. Nach fünf Tagen lagen diese Teile im Briefkasten! :-) So einen tollen Kundenservice habe ich selten erlebt in der heutigen Zeit! Ich bedanke mich nochmals ganz herzlich, auch im Namen meines Mannes, für diese schnelle Erledigung. Macht weiter so!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snelle, behulpzame en fijne service

Ik heb mijn lens via de webshop gereserveerd bij een kamera express locatie bij mij in de buurt, dit kon ik binnen 30 minuten ophalen waar ik nog vriendelijk werd geattendeerd op de ef vatting die ik had besteld. Mijn pakket stond in zijn geheel klaar en de service was heel vriendelijk. In het vervolg zou ik weer camera artikelen hier kopen.

goede professionele advisering en afhandeling

telelens gekocht, goed geadviseerd, ter plekke gecontroleerd en geïnstalleerd.

verstand van zaken en snelle afhandeling

goede advisering, goede begeleiding en installatie.

Niets op aan te merken

Hele fijne en betrouwbare web/winkel

Ik heb een sigma 35 mm art voor Canon gekocht. Na heel lang zoeken kwam ik deze tegen en vond hem direct perfect. Er zit lange tijd garantie op en een retourneer mogelijkheid. Dit is natuurlijk heel fijn. Fijne webwinkel en winkel natuurlijk!

Prima Deal op ingeruilde Camera

Mijn spiegelreflex lag al geruime tijd stof te vangen. Dus besloten hem in te ruilen voor een compact camera. On-line form ingevuld met een snelle reactie met ruwe schatting. In de winkel werdt alles nog eens nagekeken. De max schatting werdt als korting op de nieuwe aanschaf verekend. Wellicht had ik er via Marktplaats meer voor kunnen krjigen, maar de no-fuzz, no-hassle omruiling in de winkel was een pre voor mij. Persoonlijke aandacht over het hoe en waarom van de omruiling geeft aan dat ze de beste camera ervaring voor je willen verzorgen.

Heel goede service

Heel goede service met uitgebreide uitleg over verschillende types van camera's. Heel professioneel.

Goed geholpen

Ik werd snel en vriendelijk geholpen door een medewerker die duidelijk zelf ervaring heeft met fotografie en de producten gebruikt. Ook voor een kleine budget werd een geschikte oplossing gezocht.

Uitgebreid en vakkundig geholpen door het personeel van Kamera Express

Bij de winkel van Kamera Express in Capelle a/d IJssel heb ik vorige maand de Fujifilm GFX 50R gekocht. Ik kwam op maandag langs met een paar vragen over deze camera die ik tweedehands wilde aanschaffen. Na even gewacht te hebben, werd ik duidelijk te woord gestaan door een medewerker van Kamera Express. Hij beantwoordde al mijn vragen inhoudelijk en liet mij de camera zien en uitproberen. Hier nam hij uitgebreid de tijd voor en gaf ook enkele tips om rekening mee te houden bij het gebruik van deze camera. Ik was zeer te spreken over zijn kennis en zijn behulpzaamheid. Een paar dagen later kwam ik terug om de camera aan te schaffen. Het was erg vriendelijk dat ze de camera in de tussentijd voor mij achter hadden gehouden. Het enige mindere puntje is de wachttijd in de winkel. De medewerkers nemen de tijd voor hun klanten waardoor je wel wat langer staat te wachten totdat je aan de beurt bent. Ik zou hier zeker terugkomen voor advies bij de aankoop van een camera of accessoires.

Fijne (web)winkel met mensen die meedenken

Ik heb een nieuwe camera gekocht nadat mijn oude was overleden. Ik twijfelde wel tussen een aantal camera's nadat ik online wat onderzoek had gedaan. Daarom was het heel fijn om naar de winkel te kunnen en in gesprek te kunnen gaan met een medewerker. Daarnaast reageert Kamera Express ook snel met de klantenservice, dat is ook erg fijn.

Goede professionele winkel

Fijne winkel. Goede informatie gegeven. Ook nog telefonisch contact met de helpdesk gehad, die me erg plezierig te woord stonden. Erg blij met mijn aankoop nu.

Ontzettend hulpvaardig

Wij waren er nog nooit geweest, maar nu de beslissing om voor de vakantie een camera te kopen. Wat? Welke? Waarom? Hoeveel? We hadden veel vragen. Hij had ons het duurste kunnen aanraden, maar hij dacht echt met ons mee. Na twee weken denken, reden wij terug en kochten bij hem de camera die hij aanraadde. Blij mee.

Nieuwe action camera advies

Ik ben wederom super geholpen. Ik heb een action camera gekregen waarmee ik op vakantie duikvideos wil maken. Ik had de handleiding gelezen enzo maar ja onderwater wil je geen risico lopen. Ik ben perfect geholpen. Kom zeker weten terug zodra ik iets nodig heb.

Altijd goede service en ruim aanbod!

Wederom een bestelling bij Kamera Express gedaan. Wegens het ruime aanbod weet ik bijna altijd de juiste gear voor mij te vinden. Daarbovenop weten ze altijd een goede en snelle service aan te bieden waardoor ik graag mijn apparatuur hier koop. Vaak ook leuke aanbiedingen waardoor je een extraatje erbij krijgt. Bovenal top! Thanks weer!

Fantastisch, zeer behulpzaam

Al een tijdje ben ik gefascineerd door fotografie maar heb nooit de stap durven zetten om dit effectief mijn hobby te maken en mijn eerste camera te kopen. Recent heb ik uiteindelijk dan toch de stap gezet om mij een tweedehands camera te kopen. Natuurlijk is het toestel zelf alleen niet genoeg en heb je nog andere benodigdheden nodig zoals schoonmaak materiaal voor lens of sensor alsook een manier om deze op een veilige manier te kunnen verbergen en transporteren. Kamera Express was hierbij zeer behulpzaam met het verder helpen en zoeken van het nodige materiaal en info in gedachten te houden mijn relatief kleine budget vanwege een beginner te zijn.

Prettige en persoonlijke service

Naar Kamera express gegaan om diverse artikelen voor mij camera aan te schaffen. Fijne winkel, met vriendelijk personeel. Ga hier zeker nog terugkomen in de toekomst. Ook bii lateren vraag nog een keer terug geweest. Toen ook prima geholpen weer. Verkoper herkende mij van 3 weken ervoor. Dat voelde persoonlijk aan.

Geweldig dankzij hun uitstekende service en deskundig advies

Ik ging eerst rustig op de site scrollen en vond een fantastische camera genaamd de Sony a7 Mark 3 en een mooie Sony lens. De dag erna ging ik naar de kamera express winkel in Leidsche Rijn ben hier fantastische geholpen door de goeie service. Hij kon het allemaal goed vertellen en was ook echt eerlijk dit hielp heel erg. Op die set zat een enorme korting en hij was zelf ook verbaast dus dan weet je dat het echt zo is. Zonder gedoe betaald en keurig netjes afgerond. Helemaal top en enorm blij met de camera!

Erg fijn geholpen door medewerker bij aanschaf nieuwe lens

De aanschaf van mijn RF70-200 f2.8 L USM was een klein feestje voor mezelf mede door de manier waarop ik geholpen ben. fijne service, goed praatje en met een fijn gevoel de deur uit. "zal ik protector er even voor je opzetten?" het zijn de kleine dingen die het doen.

Steeds vriendelijk

Goede service en ook helpen ze je graag verder als je met vragen zit. Wat ik heel fijn vind is dat ze eerlijk zijn en niet het duurste willen verkopen als dat niet nodig is

prima geïnformeerd

nadat ik mijn wensen had kenbaar gemaakt, kwam er een mooi aanbod en die is het geworden

Goede ervaring

Vriendelijk personeel en je wordt heel goed geholpen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ