Filtre

Persoonlijk advies

op zoek naar een nieuwe camera toch maar even naar de winkel gegaan. Twijfelde tussen Sony en Canon R7. Heel fijn om het even vast te kunnen houden en fysiek te vergelijken. Daardoor toch voor de Canon gekozen. De verkoper nam ondanks de drukte rustig de tijd om te adviseren. Heel fijn.

Fijne ervaring

Ik vind de website overzichtelijk en fijn ingericht. Er word veel informatie gegeven.

behulpzaam en correcte inlichtingen

het personeel is behulpzaam en beleefd, je wordt heel correct behandeld, je krijgt de juiste informatie en je wordt niet overdonderd met verkooppraatjes.

Best camera equipment store

I always feel welcome when entering one of their stores in Breda. No complaints and i will keep ordering/buying from them.

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Erg fijne winkel waar je een goed en eerlijk advies krijgt. Er word naar je geluisterd, als de winkelmedewerkers denken dat je beter af bent met een ander product word dat ook geadviseerd. Het product wat ik heb gekocht ben ik ook erg tevreden mee. Een sigma objectief, de 24-70 mm f/2.8.

Soepel en duidelijk

De enige webwinkel die mijn product op voorraad had en het binnen een snelle tijd kon versturen. Duidelijke informatie over het product en de betaling ging soepel. aanradertje

Ontzettend aardig geholpen

Ik heb helaas een foute keuze gemaakt met de koop van mijn camera. Nu deze ingeruild voor 1 die beter bij mij past. Er was veel begrip voor mijn situatie.

Goed geholpen met de keuze van mijn Canon lens

Voor mijn studie interieur fotografie heb ik een nieuwe camera en lens gekocht. De verkoopmedewerker nam echt de tijd voor ons en gaf uitgebreid advies. Dit gaf ons een prettig gevoel. Uiteindelijk naar huis gegaan met nieuwe gear en een fijne eerste indruk van Kamera Express. We zijn in de winkel in Utrecht geweest.

Ongelooflijk kamera

Het is echt een goede Kamera waar kun goed photo nemen en echt makkelijk te gebruiken.

Prettige, uitgebreide hulp bij keuze aankooo camera

Mijn ervaring bij Kamera Express op de Parnassusweg was erg prettig. De medewerker was vakkundig en nam alle tijd voor mijn vragen. Ik ben met een volledige kit de deur uitgegaan! Heel blij met mijn aankoop (net als de jaren daarvoor) want ik kom hier al 20 jaar.

Adviseren n.a.v. jouw behoefte en niet om 'zo veel mogelijk' omzet te halen..

Op zoek naar een camera voor sportwedstrijden. Kreeg een eerlijk en professioneel advies naar aanleiding van mijn wensen en behoeftes die ik had. Heel erg blij mee!

Super vriendelijk en vakkundig geholpen!

Super vriendelijk en vakkundig geholpen!

Goede uitleg en vlotte bediening.

Duidelijke en transparante website. In de winkel zelf heel vlot geholpen, goede uitleg gekregen en complete informatie ontvangen.

Gekwalificeerd personeel met perfecte uitleg

Zeer fijn personeel met een perfecte uitleg over de camera en lenzen. Kon geen keuze maken maar met wat sparren kwamen we tot de perfecte oplossing en uiteindelijk ook nog eens een snelle bezorging erachteraan! Kortom dik 5 sterren waard.

Netjes en met aandacht geholpen!

Nieuwe lens gekocht, en keurig geholpen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik kocht mijn eerste camera aan bij Kamera Express. Zelf wist ik niet goed welke camera is best kocht, maar ik werd zeer goed geholpen en kreeg uitgebreid uitleg over de verschillende opties en de beste keuze voor mij.

Zodra je in een winkel komt van Kamera Express wordt je meteen vriendelijk aangesproken en krijg je de informatie die je vraagt maar ook altijd extra tips voor je camera of lens. Het achteruit leggen van een product is ook altijd mogelijk en wordt evt. opgestuurd naar de winkel die het dichts bij je in de buurt is. De services zijn opmerkelijk te noemen. Ik kom dan ook graag terug in de winkel van Kamera Express.

Eerlijke professionele hulp bij het aanschaffen van foto apparatuur.

Wij werden eerlijk en professioneel te woord gestaan, bij het aanschaffen van een nieuwe lens. Geen verkooppraatjes gelukkig.

Prima geholpen duidelijke uitleg, en alles wat ik nodig heb kunnen vinden bij kamera express

meer dan een verkoper

De gewenste wens 70-300 mm is niet voorradig in de winkel. De verkoper neemt, geheel vrijblijvend, contact op met een andere Kamera Expresswinkel. Hij reserveert de lens voor mij, doch zonder enige aankoopverplichting. Vermits ik de lens snel nodig had koop ik de lens in de andere winkel waar de verkoper perfecte info verschaft en op de hoogte is. Goede service!

Goed geholpen

2e hands Nikon Z5 gekocht. Ben snel en goed geholpen door vakkundige medewerker.

Vriendelijk en deskundig advies!

Ik was op zoek naar een powerzoom lens voor mijn Sony systeemcamera a6000. Ik twijfelde tussen types E 18-105 mm en E 18-135 mm. Medewerker Xavier van Kamera Express Amsterdam heeft mij vriendelijk en deskundig geholpen en nam alle tijd hiervoor. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de E 18-105 mm. Aanrader, zowel lens als Xavier/vestiging!

Wat een professionele en vooral oprechte service! Enkele weken geleden voor de eerste keer langs gegaan om hulp te vragen bij mijn keuze van een eerste camera en lens. Ze namen de tijd om alles op een duidelijke manier uit te leggen en gingen ook samen vergelijken met mij. Ik kreeg de tijd om dit alles even te laten bezinken en op een later tijdstip terug te keren voor een eventuele aankoop. Vandaag was dé dag en ging ik over tot aankoop. Toch bleef ik het spannend vinden om de juiste keuze te maken. Deze keer een andere verkoper en opnieuw kreeg ik heel veel informatie over verschillende camera's en lenzen om zeker te zijn dat de gekozen toestellen 100% de juiste zouden zijn. Na nog meer tips en tricks over de toestellen ben ik overgegaan tot aankoop en ben ik super enthousiast in mijn wagen gestapt. De verkoper heeft mij nog meer zin gegeven om te starten in de fotografie en was zeer oprecht in zijn taak als verkoper! Ik ben een zeer tevreden klant.

Altijd geweldig

Woonachtig op Madeira helaas hebben ze niet veel spullen voor mijn GoPro. Mijn protection lens is helaas kapot gegaan tijdens het kappen van suikerriet. Na enige tijd zoeken op Madeira en zelfs tijdens de vakantie naar Tenerife geen succes voor een nieuwe. Schoonouders besloten onverwachts langs te komen, dus heb ik Kamera Express gebeld en kreeg Andre aan de telefoon. Zo aan de telefoon een toffe vent! Hielp me goed ervaring uitgewisseld en vragen beantwoord over Madeira lol. Eind stand, nieuwe lens besteld. En nu wachten tot schoonouders aan komen! Zo zie je maar je denkt alles te hebben op een prachtig eiland haha maar toch heb ik mijn vrienden van kamera express zo nu en dan npg nodig! Thanks Andre!

Duidelijk, overzichtelijk en vakkundig geholpen

Op een persoonlijke wijze ben ik door een vakkundige verkoper te woord gestaan. Al mijn vragen werden vakbekwaam beantwoordt. Kamera Express is voor mij de winkel waar ik zeker terug zal komen om ...

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ