Op de site van Kamera Express vond ik snel de gopro die ik nodig had! Alle informatie overzichtelijk op één rij én snelle levertijden. Super fijne service!
Ruim assortiment en goede service en dat voor een nette prijs!
Bedankt voor de aanbeveling, Roel! Veel plezier met je aankoop!
voor de 2e keer hier een camera gekocht. deze keer naar de winkel geweest omdat ik graag wat info wilde over de nieuwe ontwikkelingen op camera gebied aangezien mijn oude camera 15 jaar oud is en de techniek niet echt stil heeft gestaan. ik ben fantastisch geholpen door een iemand die wist waar ie het over had. er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er werd niet meteen de rand van mijn budget opgezocht. er werden verschillende camera’s en lenzen tevoorschijn getoverd zodat ik alles kon zien en vasthouden. kortom, zeeeeer tevreden met de service en de volgende keer ga ik uiteraard weer naar Kamera express.
Ik kwam in de winkel om mijn eerste echte eigen camera te kopen. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen, maar ik werd heel goed begeleid in de keuze voor de juiste camera voor mij. Ik ben zeer tevreden met de service van de medewerker!
Gefeliciteerd met je nieuwe, eigen echte camera! Fijn dat onze collega's je zo goed hebben begeleid in de aankoop hiervan!
Ik ben al een tijdje klant bij Kamera express en zal voor altijd blijven. De service is altijd uitstekend en oprecht. Als ik niet weet wat ik precies nodig heb helpen de werknemers mij altijd de goede keuze maken, en ze adviseren mij zelfs soms tegen bepaalde aankopen wanneer ze weten dat ik daar spijt van zou krijgen. Ik waardeer hen voor het oprecht antwoorden en de moeite die in ze in de klant stoppen.
Bedankt voor de ontzettend mooie feedback, dat wordt erg door ons gewaardeerd!
Goede info .Geen vraag was teveel .Ga met een goed gevoel naar buiten. Klaar om de nieuwe camera te testen.
De website is overzichtelijk en geeft uitgebreide product informatie en advies. De bestelling was goed verpakt en snel geleverd.
Fij om te lezen, Ronald. Veel plezier met je bestelling!
Hele fijne medewerker die ons heel goed heeft geholpen met een grapje tussendoor. Fijne uitleg en geen vraag was teveel mbt een GoPro 12. En dus hadden we een mooi cadeau voor onze zoon.
Deze winkel heeft een heel goed aanbod, de site werkt goed en het is makkelijk om te vinden wat je zoekt. Daarnaast zijn de filialen ook altijd erg aangenaam, ook als je advies nodig hebt. Aanrader!
Fijn dat onze site en winkels prettig zijn om te komen! Hopelijk zien we je gauw weer terug!
Ik heb een Canon Camera in huis gehaald en de verkoper beloofde mij een lens erbij te geven die veel beter is dan de lens die er normaal gesproken bij hoort en ook omdat hij niet in de doos zat ging hij dus op zoek naar een samengestelde lens die wel goed geschikt zou zijn en dat voor dezelfde prijs. Ik moest er wel op wachten en dat duurde ongeveer een half uurtje. Toen alles compleet was heeft hij gecontroleerd of alles erbij zat maar ik had niet in de gaten dat de door hem beloofde lens er niet bij zat. Eenmaal thuis had ik pas in de gaten dat de beloofde lens er niet bij zat. Ik ging terug want ik moest toch nog een passende tasje hebben voor de camera en ging gelijk verhaal halen waarom die beloofde lens er niet bij zat. De verkoper vertelde mij dat die originele er gewoon bij moest maar dat was mij niet beloofd. Deze verkoper komt zijn belofte niet na en dat straalt geen vertrouwen uit naar de klant toe en maakt dus ook geen naam voor het bedrijf! We waren er met zijn 2en dus kan hij het niet ontkennen dat het beloofd was! Volgens mij heeft hij in het verleden bij de Media markt gewerkt dus dat zegt al genoeg, daar maken de verkopers er ook een potje van. De 2e fout die hij maakte is ook nog eens een verkeerd e-mail adres noteren zodat de e-mail niet bij mij aankwam, en dat zegt ook wel wat want bij de Media Markt daar maken ze ook veel fouten , dus maken ze daar er ook een behoorlijke zooitje van!!
Kamera Express heeft op alle fronten met betrekking tot camera’s zijn materialen dik in orde. Een breed assortiment dat zal aansluiten op ieders portemonnee. En ook het aanbod aan verschillende merken is erg fijn, waardoor je mooi dingen met elkaar kunt vergelijken De site geeft erg duidelijke informatie over de producten, is voorzien van goed beeldmateriaal en waar mogelijk zijn er ook nog video’s te vinden over het desbetreffende product. Daarbij ook duidelijk info wanneer er acties zijn vanuit leverancier zoals een cashback actie. Scheelt weer uitzoekwerk. Last but not leest, goed en eerlijk geprijsde artikelen en wanneer je boven een bepaald bedrag komt ook nog eens een leuke giftbox.
Wauw, wat een mooie recensie Eelco! Onzettend bedankt voor het vertrouwen om bij ons te bestellen.
Uitgebreide en vriendelijke uitleg gekregen over de verschillende camera modellen ter beschikking voor beginners. Toestel was binnen 2 dagen geleverd.
Na aankomst even moeten wachten voor we aan de beurt waren, dit kon onder genot van een kopje koffie. Eenmaal aan de beurt, is er voor mij nog een stoel geregeld ivm het lange staan. We hebben goed en vooral eerlijk advies gekregen. De keus was vrij snel gemaakt, waarna werd gecontroleerd of alles wat in de doos hoorde te zitten er ook echt in zat. Waarna we al snel, met een goed gevoel, weer richting huis konden.
Hopelijk smaakte de koffie goed! Fijn dat je bent voorzien van goed maar vooral eerlijk advies, Klaas!
Goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe camera, ze nemen de tijd en leggen alles rustig uit. Fijn die persoonlijke aanpak!
Snel en goed geholpen. Omdat de camera ergens anders goedkoper was kreeg ik korting. Omdat hij niet in voorraad was werd hij de volgende dag al thuis bezorgd. Nu aan de slag!
Veel plezier met je nieuwe camera en bedankt voor de mooie recensie!
Wel iets te veel verkoop praatjes, maar daar moet je doorheen prikken.
Ik was op zoek naar een eerste camera om een hobby te starten. Op internet is enorm veel te vinden over camera’s. Ik besloot naar de winkel van Kamera Express te gaan voor advies. De verschillende keuzes en opties werden me duidelijk uitgelegd en er werd rekening gehouden met mijn budget. Na enkele dagen bedenktijd kwam ik terug om een camera aan te schaffen. Ook nu werd ik weer goed geholpen. Ik ben erg blij met mijn aankoop!
Gefeliciteerd met je eerste camera! Fijn dat mijn collega's je van passend en goed advies hebben kunnen voorzien. Mocht je ons nodig hebben, weet dat we voor je klaarstaan!
Al een tijd liep ik rond met de gedachte een camera aan te schaffen. Mijn schoondochter -die ook een camera bij KE kocht- adviseerde me eens langs te gaan. Diede (verkoopmedewerker filiaal Arnhem) hoorde me aan en koos een toestel (en lens). Ze gaf duidelijk uitleg en nam de tijd mijn vragen te beantwoorden. Ook kwam ze op mijn verzoek nog met alternatieven. Daarna kon ik niet anders dan het eerste toestel (Canon Eos R10) kopen. De toekomst moet leren of ik er goed aan gedaan heb. Maar daar heb ik echt wel vertrouwen in! Daarom: “Kamera kopen? Bij KE binnenlopen”!!
In de Kamera Express winkel in Groningen heb ik advies ontvangen van één van de medewerkers over de aanschaf van een nieuwe camera. Na ongeveer 10 jaren een spiegelreflex camera te hebben gebruikt van Nikon. Ik heb op basis van mijn ervaring en wensen de canon R10 systeemcamera aangeraden gekregen en ben blij met deze aankoop. Mijn oude spiegelreflex camera en lenzen heb ik kunnen inruilen. De medewerker dacht goed mee hoe ik het meeste waar kon krijgen voor mijn geld binnen mijn gestelde budget. Ik mocht er een nachtje over slapen en heb een dag later besloten de camera op te halen. :)
Wauw, een hele goede keuze! Gefeliciteerd met je nieuwe Canon EOS R10, daar ga je ongetwijfeld heel veel plezier van beleven!
De camera en lens Z85 f1.8 (=aanrader) is bij mij afgeleverd volgens afspraak. Goed ingepakt en op tijd. Kamera-express dank ik door de informatie van de uitgebreide handleiding die te vinden is bij nikon.com, apps en services te downloaden= aanrader voor nog meer mooie foefjes, zoals draadloos verbinden met je computer of laptop/iphone. Na twee weken heb ik de belangrijkste instellingen van Nikon Z8 zo goed als afgerond. Meestal via de youtubers die scherpstelling en hulpknoppen indelen, beeldend fantastisch kunnen uitleggen.
Ik kwam voor een iets kleinere photo tas naar de Breda winkel. Ik heb de items genoemd die in de tas moeten passen. en voila, een tas gekocht. Heerlijk als je gewoon bij een winkel langs kan gaan waar de product kennis goed in orde is!
Bedankt voor de mooie woorden, we doen ons best om onze kennis zo actueel mogelijk te houden!
Als bruidsfotograaf kan ik hier alle producten vinden die ik nodig heb voor mijn fotografiebedrijf. Inmiddels alle camera's, lenzen, tassen en andere accessoires gekocht bij Kamera Express!
Fijn dat we je leverancier zijn voor alle apparatuur die je nodig hebt. Heel veel succes met je toekomstige klussen!
Het aanschaffen van een nieuw fototoestel doe ik graag in een fotospeciaal-zaak met deskundige begeleiding. Voor oriëntatie en aanschaf 2x zeer goed geholpen door mensen die er verstand van hebben en (niet onbelangrijk) aansluiten bij mijn wensen. Heel erg bedankt, ik ben blij met mijn nieuwe fotocamera. Groetjes Jozé
Ik ben uitstekend en vakkundig geholpen. Prima advies gekregen, precies waar ik even behoefte aan had. Fijne zaak!
Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen!
Gezellige winkel te Mechelen met al het nieuwste materiaal binnen handbereik!
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ