Filtre

Beste 2de handse kameraad

De kamera kwam goed aan beste kwaliteit voor een 2de handse kamera met 7400 clicks ong perfecte conditie zeker aanrader (heb zelf de 80d gekocht)

Goede service en ruim aanbod

Een fijne winkel waar ik graag zowel mijn aankopen doe als apparatuur huur. Prijs kwaliteit is gelijk met andere winkels en ik wordt altijd goed geholpen.

Perfecte service gekregen

Een printer gekocht. We werden prima geïnformeerd over doet gebruik van de printer. Er stonden verschillende printers en de medewerker kon prima vertellen wat het verschil was tussen deze printers We zijn heel goed geholpen door deze medewerker

Super service

Kundig personeel dat je eerlijk te woord staat en geen verkooppraatjes ophangt. Ook de service aan de telefoon is super. Ik kom heel graag bij Kamera Express voor al mijn benodigdheden.

Vakkundig / behulpzaam en vriendelijk personeel

Alles op gebied van fotografie is voor deze mensen gesneden koek. Vakkundig en begrijpelijke uit van toestel en filters.

Fijne snelle levering. Bij tweedehands lens zit al een zonnekap. Dat stond er niet bij. Nu heb ik een extra zonnekap besteld. Die gaat weer retour.

in een word, top geholpen.

met mijn kapotte camera voor een advies, kreeg ik een mooi alternatief aangeboden.

Fijne hulp in de winkel

Fijn dat de drones waar ik voor kwam beiden (en meer) op voorraad zijn in de winkel om ze even live te zien en te voelen. Daardoor heb ik een goede keuze maken en inmiddels blij met deze juiste keuze mede door de uitleg van de verkoper. Ik twijfelde tussen de DJI Air 3 en de DJI Mini 4Pro, en gekozen voor de mini4 pro die in de praktijk helemaal aansluit op mijn wensen.

Snelle goede service en hulp

Voor mijn EOS 200D zocht ik nog een statief voor op reis. Via de site van Kamera Express een gevonden en binnen 30 minuten lag deze ook klaar in het filiaal in Den Bosch. Ze namen ook netjes de tijd om even uitleg te geven over hoe alles correct te doen en extra info over andere rand accessoires. Geweldige service dus ik ga zeker weer terug naar Kamera Express. Factuur zat ook direct in de mail. Toppers daar!

ik raadt KameraExpress aan!

Duidelijk,snel en vriendelijk. Ik raadt KameraExpress zeker aan.

Kennis, enthousiasme en goede producten!

Vorige week bij de Kamera Express in Almelo een nieuwe body en lens aangeschaft! Ik twijfelde origineel tussen twee modellen en deze waren daar beide origineel niet op voorraad, maar na een belletje met de klantenservice konden de modellen van locatie verhuizen zodat ik ze daar in het echt kon bezichtigen en niet nog veel verder hoefde te reizen. Dit ging helaas met wat hobbels, een tweedehands exemplaar bleek helaas al verkocht, maar de communicatie was goed en uiteindelijk toch snel geregeld dat ik kon bekijken wat ik wilde zien. Ter plekke ook goed geholpen, veel nuttige tips en advies gekregen. Erg enthousiast en behulpzaam personeel die veel van de producten af weten. Uiteindelijk blij naar huis met een prachtig nieuw toestel en de juiste benodigdheden om aan de slag te kunnen. Fijne service, Bedankt!

Bestellen, betalen en de volgende dag genieten…

Tweede item in de rij dat ik hier kocht. De eerste keer via reserveren bij een winkel, nu online. Het enige verschil… slechts een nachtje slapen… gewoon omdat ik zelf even niet naar een fysieke winkel kon op de dag zelf. Dank voor het snelle en eenvoudige bestel en betaal proces… geniet er nu bijna dagelijks van!

Verkoper met goede kennis van zaken, voelde meteen aan wat mijn wensen waren voor een camera. Nam ruim de tijd om alles uit te leggen en te adviseren. Ben super blij met mijn nieuwe systeem camera!

Subliem

Enorm assortiment!

goede service en advies

Was vroeg in de winkel dus als enige klant op dat moment de volle aandacht en advies Helaas verkeerde lens meegegeven waar ik thuis pas achter kwam zodat ik weer terug moest rijden. Had voorkomen kunnen worden als verkoper de gekochte camera met de lens in de zaak had uitgelegd en had laten zien hoe te monteren op de camera

Drone op voorraad, 6 dagen later nog niets

Avata 2 fly more met 3 accu's besteld. Toen ik bestelde, stond er op voorraad. Normaal geleverd binnen 24 uren. We zijn nu 6 dagen verder en ik heb nog niet eens een verzend-email ontvangen. Er zat hemelvaartsdag tussen, maar dat is maar 1 dag. Email gestuurd,met de vraag wanneer ik de drone krijg,dat kunnen ze niet inzien. Als ik dat geweten had, had ik de drone ergens anders besteld.

De winkel-online-combinatie is top.

De service zowel online als in de winkel is top. Het personeel kent de materie.

Heel geduldig en professionele uitleg

Vraag naar informatie werd meer dan voldoende beantwoord. Edelwerker nam voldoende tijd en gaf ook ruimte voor eigen inbreng. Steeds het nodige respect voor de klant ervaren.

zeer goed en duidelijk advies zonder opdringerig te zijn

Goede duidelijke uitleg camera en lenzen met veel tips , Professioneel personeel die veel weten.

Klantvriendelijke service in winkel Breda

Meedenken door (twee) zeer geduldige en daarom klantvriendelijke winkelmedewerkers bij het oplossen van mijn visuele gebruiksprobleempje met mijn compactcamera Sony DSC RX 100 VI. De juiste oplossing en attributen werden gevonden en binnen 2 dagen geleverd met uiotgebreide gebruiksinstructie over de communicatie met IEM-app.

Zeer goede aanschaf ervaring!

Fijn om een goed adres te hebben voor betrouwbare fotografieproducten. Meerdere keren al een aanschaf gedaan tegen een mooie prijs en prima afhandeling. Een serieuze aanrader voor de amateur én professional!

Topklasse !

Mensen die hun vak kennen, altijd vriendelijk, Ik denk er nog niet aan om ergens anders te kopen.

Goede service, duidelijke site

Zeer tevreden met het gebruik van de site, product informatie is goed te vinden en de service is uitstekend.

Zeer goede hulp!

Ik heb vandaag mijn eerste echte grote mensen camera gekocht. Afgelopen weekend was ik al wezen kijken bij Kamera Express in Arnhem. Ik had al een idee wat ik wilde en de verkoopster was erg hulpvaardig en gaf me hele goede tips. Daar was ik erg blij mee. En daardoor wist ik dat ik een hele goede keuze gemaakt had met de Canon EOS R10

Zoals steeds : prima service !

Gratis en makkelijk parkeren buiten het centrum van Antwerpen, zoals steeds vriendelijk personeel en prima service, thuis bekijken of iets voorradig is, kom graag terug, GP uit Schoten.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ