Filtre

Uitstekend geholpen

De aardige mevrouw van Kamera Express Breda heeft mij uitstekend geholpen en nam daarvoor de tijd. We hebben samen goed beoordeeld en besproken wat ik nodig heb zonder dat er bovenmatige verkooppraatjes werden gegeven. Gewoon een eerlijk advies en ik ben erg blij met mijn aankoop.

Snelle en goede reparatie

Goed en snel geholpen met de reparatie van mijn camera.

Weer heel goed geholpen in de winkel.

Omruiling en aankoop verliepen super vlot in de winkel. Top service

Uitstekend en geduldig geholpen door mensen met kennis van zaken

Ondanks dat het relatief druk was toch nog snel aan de beurt. Ik trof daarbij verkoper Edwin, een professional met enorme productkennis en vooral ook geduld en een luisterend oor. Zeer tevreden het pand weer verlaten met mijn nieuwe Canon 5d mark IV, batterygrip en ander toebehoren. Prima zaak met een indrukwekkend sortiment en goede bereikbare locatie. Reden dat ik er vele jaren eerder ook al gekocht heb, dit opnieuw heb gedaan en wederom zal doen. Chapeau Kamera Express.

Met een gehaast gevoel de winkel verlaten

Ik heb op 30 april (een dinsdag) mijn bestelling opgehaald in de winkel in Amsterdam. Voor mij was het een flinke uitgave en daarom best een spannend moment om mijn camera op te halen. De medewerker droeg echter niet zo positief bij aan het moment. Bij mijn aankoop hoorde ook de service dat mijn camera gebruiksklaar werd gemaakt, maar vanwege de drukte (twee wachtenden) en het feit dat ze met twee personen in de winkel stonden, werd er gezegd dat ze dat op dat moment niet konden bieden. Deze service was echter de reden dat ik mijn camera in de winkel op kwam halen in plaats van het thuis te laten bezorgen. Dit heb ik dan ook duidelijk gemaakt. De medewerker vroeg mij toch een andere keer terug te komen, omdat er twee wachtenden waren. Toen ik aangaf niet om de hoek te wonen, werd ik met instructies weggestuurd om het thuis zelf te doen. Dat ging thuis inderdaad zonder al te veel moeite, maar daar gaat het niet om. Als je een service biedt, kun je het niet maken om een klant weg te sturen en met een gehaast gevoel de winkel te laten verlaten. Daarentegen ben ik erg blij met mijn camera + lens, die scherp waren geprijsd. Ook werd ik een dag vóór mijn bezoek erg vriendelijk telefonisch te woord gestaan door een medewerker die zijn best deed voor mij. Al met al echter geen top ervaring. Ik had graag met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Dat was helaas niet het geval.

Beste service en betrouwbaarheid!

Als fotograaf kies ik steevast voor Kamera Express! De service, zowel in de winkel als online, is altijd dik in orde geweest. De winkelervaring is prettig! De prijzen zijn goed. Een heel betrouwbaar bedrijf, waardoor ik de grote aankopen hier vol vertrouwen doe!

Super fijn en snelle levering!

Ik heb bij Kamera Express een Sony camera besteld en deze kwam netjes en snel bij mij thuis binnen! Over de verzending werd ik goed op de hoogte gehouden en overal was de communicatie heel duidelijk. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen en raad het iedereen aan!

Het was een inspirerende kick van een gesprek

Allereerste de meneer die mij eerder heeft geholpen in Rotterdam Oost. Wat een fijn gesprek was dat! Hij begreep mij volledig. Het gevoel gehad dat er echt geluisterd werd en en vooral dat tie met plezier daar staat. Ik heb vandaag weer gebeld om van een ander zijn perspectief te krijgen omtrent de Fujifilm x-t30 ii. Dit keer was het met de klantenservice en ook dat was een hele fijne service. zo erg goed geholpen en de begeleiding gehad. Dus bedankt!

Een fijne compacte camera en nog licht ook.

Een mooie compacte camera als opvolger van onze oude Canon compactcamera. Ook zeer gebruiksvriendelijk. Hij maakt goede foto's zelfs door glas heen. Vogels die in de achtertuin zitten, inzoomen en dan nog scherpe en duidelijke foto's! Op onze vakantie naar IJsland hopen we mooie foto's te kunnen maken.

Gewoon top met heel veel kennis

De kennis en ervaring in Almelo is gewoon super, je vraagt niet mis, en de adviezen zijn echt super. Ik zou iedereen aanraden om naar kamera expres in Almelo te gaan.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik had in december een canon R6markII gekocht en had nadien nog wel wat vragen in verband met de instellingen van het AF. Ik werd onmiddellijk geholpen, ook al was de verkoper niet gewoon van met canon te werken heeft hij alles opgezocht en me alles kunnen uitleggen en instellen zelfs zonder dat hij wist of ik ook nog iets ging kopen of niet want dat wist ik op dat ogenblik zelf nog niet. Heb uiteindelijk toch een lens gekocht die ik normaal voor een latere datum geplant had. Ben tevreden naar huis gegaan want achteraf gezien was die lens nog goedkoper dan ik gezien heb bij een andere firma. Nora

Een topzaak met kennis

Deze mensen hebben kennis van zaken,zijn bereid je te helpen zonder een verkooppraatje. En wordt altijd netjes geholpen .

Goed geholpen met volledige info en keuze alternatieven

Verkoper in zaak Groningen was goed op de hoogte, gaf de verschillende mogelijkheden en voor & nadelen aan bij aanschaf camera (overstap van EOD-D naar EOS-R). Daarmee uiteindelijk met gerust gevoel overgegaan tot aanschaf camera + lens. Zo hoort het, tijd nemen voor de klant

Fijne overzichtelijke website en goede service.

Fijne overzichtelijke website en goede service in de winkel met goede uitleg door medewerkers die er duidelijk verstand van hebben.

Geweldig geholpen

Goed advies gekregen over het aanschaffen van een camera. Goed luisteren naar de wensen van de klant. Leuk om te zien hoe nieuwe medewerkers worden ingewerkt en ook hun bijdrage hebben.

Klantvriendelijk

De medewerkers geven goede adviezen, weten waar ze over praten. Een goede hulp bij het bepalen van de keuze!

Geweldige service.

Op 18 April inruil aanvraag ingediend om mijn 24-240 mm zoomlens in te ruilen omdat ik hem toch iets te zwaar vond en daarvoor in de plaats 'n Tamron 28-200mm aan te schaffen die 'n stuk lichter in gewicht is en volgens de reviews een uitstekende kwaliteit biedt , wat ik alleen maar kan beamen. Omdat Kamera Express mij 'n alleszins redelijke en goede inruilprijs bood , op 1 Mei naar Kamera Express Rotterdam gegaan om de zaak af te ronden. Helaas bleek de aanschafprijs van de Tamron 'n actieprijs te zijn ( €100 goedkoper) die de 21e April was afgelopen . Toen de verkoper mijn email aanvraag met daarop het toegezegde bedrag bekeek vertelde hij mij dat voor mij de actieprijs van toepassing was omdat mijn aanvraag voor de afloopdatum toegezegd was. Ik was door deze zgn goodwill bijzonder blij en verbaasd temeer omdat ik voor mijn ook ingeleverde UV filter ook nog korting kreeg op mijn nieuw aangeschafte UV filter dus bij elkaar €110 euro minder dan vanwaar ik uitging. Maar het allerbelangrijkste is toch de welwillendheid , vriendelijkheid en vakmanschap van de verkoper van Kamera Express . Dus resumerend , vanwege mijn zeer positieve ervaring bij Kamera Express zeer aanbevolen.

Zeer tevreden en erg betrouwbaar!

Dit is de 2e keer dat ik een bestelling doe bij Kamera express. De eerste betrof een nieuwe camera, deze was een tijd niet op voorraad. Hierover contact gezocht met Kamera express en zij reageerde meteen dat hij weer op voorraad was. Heel fijn om zo’n snelle reactie te ontvangen. De verzending verliep keurig en snel, daarom nogmaals terug gekeerd voor een nieuwe lens. Wederom wordt deze de volgende dag al bezorgd. Super service!

Betaaldbare full frame camera voor wie leuke foto s wil maken

Ik werk al 10 jaar met Canon Twee jaar geleden kocht ik de 6D Mark II Vaak doe ik shoot met mensen , kinderen , dieren Het is een vrij makkelijk te bedienen camera , gebruik daar bij ook Canon objectieven uit de L serie . Vandaag heb ik het zelfde toestel nog eens aangekocht . ik ben vaak op twee verschillende locaties

Snelle reactie op mijn vragen en goed meegedacht!

Ik was niet in de gelegenheid om mijn camera op te halen binnen de termijn van een kortlopende beursactie. Kamera Express bood aan om de betaling alvast te voldoen, zodat ik in ieder geval de korting kon ontvangen. Top meegedacht! Fijn dat de winkel ook op zondag is geopend!

Verkoper met kennis van zaken

Het wachten waard

Ik moest best lang wachten in de winkel omdat er twee klanten voor mij waren die veel tijd in beslag namen. Ik hoefde alleen een online gereserveerd item af te halen. De verkoper die me tenslotte hielp was ter zake zeer kundig en nam de tijd om me uit te leggen hoe de spotting scope precies werkt. Erg fijn. Parkeren kon voor de deur hetgeen ook erg fijn was. En de prijs was zeer concurrerend. Al met al een hele goede ervaring.

Uitstekend op een vriendelijke manier geholpen

Verkoper was erg behulpzaam en dacht mee in oplossinge en gaf goede oplossing. Zonder hierbij opdringerig te zijn.

Top service van ervaren medewerkers

Ik heb een camera met lens gekocht in de vestiging in Groningen. Daar prima geholpen Sander en zijn collega's. Ze nemen alle tijd en geven goed advies

Zeer goede ervaring met Kamera Express Almelo i.v.m. Aanschaf nieuwe zoomlens Nikon Z 28-400. Daar deze hier nog niet op voorraad was en ik van plan was om 2 oudere lenzen hierbij in de ruilen, heb ik hun gevraagd om deze de reserveren. Bij ophalen hebben zij de sensor van mijn camera gratis gereinigd. Hier al vaker iets gekocht en altijd goed en netjes geholpen. Beveel deze winkel en organisatie aan om iets op fotogebied aan tecschaffen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ