Ik had een zeer plezierig gesprek met de medewerker van Camera Expres. Het bestelde product lag al klaar. Ik kon het rustig bekijken en heb toen de keuze gemaakt. Ik ben een trouwe klant van Kamera Expres, alles verloopt daar op rolletjes met aandacht voor de klant.

Wij zijn super geholpen in Utrecht!

Eindelijk was het zover. We konden de camera ophalen in Utrecht. Iets waar we heel erg naar uit keken. De service was goed en ik geniet enorm van mijn aankoop!

Snelle en keurige afhandeling van online reservering.

Een occasion objectief van Tamron gereserveerd bij kamera express.nl. Lag al netjes klaar en professioneel geholpen in de winkel. Helemaal tevreden!

Makkelijk online je bestelling plaatsen en afhandelen

Alles duidelijk omschreven op de site en makkelijk om te bestellen online

Professioneel motiverend

Dankzij de juiste productkennis van de medewerkers heb ik een supergoede videokop kunnen kopen voor een telescoop.

Goede service en flink gelachen met veel informatie!

Wij liepen de winkel binnen en werden meteen geholpen door een medewerker. Hij gaf veel tips vroeg waarvoor we hem wilde gebruiken en gaf toen aan welke hij dacht geschikt te zijn voor ons. De medewerker was heel vrolijk waardoor het ook leuk over kwam op ons. Top winkel en Top personeel, ik zou er vaker heen gaan voor een camera.

Snel, soepel, smart

Kinderlijk eenvoudig uitzoeken, vergelijken en bestellen

goede en oprechte service

Ik was ontevreden over mijn vorige camera (lag 100% aan mezelf). De verkoper heeft me duidelijk laten uitleggen waarom ik een andere camera wilde. In plaats van iets proberen te verkopen heeft hij eerlijk advies gegeven en me zelf de keuze laten maken om ook daadwerkelijk de oude camera in te ruilen. Deze aanpak zie je zelde. Erg tevreden over Kamera Express en ook over mijn nieuwe camera!!

Snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs

Was al lang op zoek naar een fotocamera en zat te twijfelen tussen canon r7 en sony a6700. Na vele blogs en reviews te hebben gelezen kwam ik uit op de Canon r7 en heb hem besteld bij Kamera express. Mede door de goede reviews over dit bedrijf. De volgende dag in huis en alles keurig netjes verpakt. Nu lekker de camera uitproberen!

Goede producten en prijs, bereikbare klantenservice, slordig in het afhandelen van klachter

Ik heb 25 en 26 maart op beide dagen een bestelling gedaan van meer dan 400,- en ben tot op heden nog bezig om de beloofde 10 gratis fotoafdrukken te krijgen. Het meeste baal ik van alle mails en telefoontjes die ik heb moeten sturen en verrichten. De 10% korting hadden ze ook niet verrekend. Ik heb hier echt geen woorden voor, dat je zo met je klanten omgaat als het om zoiets onbenulligs gaat.

Helemaal top.

Ik ben blij met mijn nieuwe camera en alle informatie van Kamera Express. Ook de vele video's zijn top!

Je wordt goed geholpen bij Kamera Express. Ze nemen de tijd voor al je vragen en geven je alle informatie. Toppie!

Super service

Kamera express Capelle aan den IJssel, Verkoper Joost gaf ons duidelijk uitleg. Hij nam ook de tijd om naar onze wensen wat een camera moet doen te luisteren en daarop het advies op aan te passen. Goeie service.

Ik kom zeker nog eens terug!

Hele fijne uitleg gekregen over welke beginners camera ik kan kon gebruiken. Uitleg gekregen over welke lezen er zijn en hoe dat gebruikt kan worden. De beste man had alle tijd en legde alles rustig en als het nodig was nogmaals uit. Ik waardeer dit enorm. Verder samen gekeken naar accessoires zodat ik start klaar ben. Al met al een hele fijne ervaring was dit. Ik kom zeker nog eens terug als er wat nodig is.

Goede hulp en duidelijke antwoorden

Bij de winkel in Utrecht goed geholpen bij de aanschaf en het uitzoeken van accessoires voor mijn nieuwe camera. Bij accessoires zowel budget als duurdere opties aangeboden gekregen, erg meedenkend! Duidelijke antwoorden op mijn overige vragen en er werd de tijd voor genomen.

Super geholpen

Zeer tevreden over de winkel in Capelle aan den IJssel. Kundig personeel en prima geholpen. Ook mooi om te zien hoe een ervaren verkoper het toekomstig personeel wegwijs maakt over materiaal en klantvriendelijkheid!

Goede service, koop hier graag

Vriendelijke service, personeel weet wat ze verkopen en geven uitmuntend advies Ik wilde voor de 250D gaan, maar de nieuwe R serie als systeem camera en qua prijs en kwaliteit en voor de service daarvan kwam beter uit de bus. Ook advies om mijn EF Lensen via een EF naar de RF aansluiting kwam goed over bij mij. Daarnaast de røde microfoon erbij en ik was compleet Dank je wel Kamera express arnhem voor jullie service

Goede adviezen, mooie producten en Wereld service

Ik koop alles wat met fotografie te maken heeft bij Kamera Express, dit keer was het een nieuwe cameratas, die koop je niet zomaar en je kan bij Kamera Express je helemaal vergapen aan alle mooie tassen die er zijn. Ook als je een andere kleur wil of een ander type wordt je helemaal perfect geholpen met als gevolg dat je heel erg blij met je nieuwe tas naar huis gaat! Kortom ik raad iedereen Kamera Express aan!

Duidelijk, behulpzaam en zeer informatief

Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit. Dus ook voor de startende fotograaf heel erg fijn. Zelf kwam ik voor een duurdere reportageflitser, maar liep uiteindelijk met een goedkopere de deur uit. Ze kijken dus echt naar de wensen en de kwaliteit van de spullen en niet daar de omzet. Bedankt voor de goede hulp!

Deskundig advies en een groot assortiment

Ik ben goed en vriendelijk geholpen door iemand die mij alle gevraagde informatie gaf bij de aanschaf van een nieuwe camera.

Fijne zaak die alles heeft wat je maar nodig hebt.

Ik heb een klein film bedrijfje, en vrijwel al mijn apparatuur komt van Kamera-Express. De service en kwaliteit is gewoon uitstekend.

Snel en goed

Kamera Express is de enige (toen ik opzoek was) die voor een mooie prijs een hele mooie camera verkoopt. Ze pakken het goed in en mijn pakket was er al binnen 1 dag. De volgende keer ga ik zeker weer daar mijn spullen bestellen!

al jarenlang tevreden klant van Kamera Express

groot assortiment, goede prijzen, en ok gemakkelijk om alle spullen te kunnen bestellen met bezorging naar vestiging in Den Haag

Ruim aanbod en ik ervaar jullie als betrouwbaar en deskundig

Bij verschillende aankopen - van zowel nieuwe producten als occasions - ben ik goed geslaagd. Ook toen ik gebruik moest maken van de garantie is het probleem naar tevredenheid opgelost

Goede deskundige adviezen en scherpe prijzen

De verkoper wist waar hij over sprak en was een prettig mens. Met plezier mijn lens met toebehoren bij hem gekocht.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ