Vandaag de 'Panasonic HC-X1 4K' aangeschaft. Warm welkom door een zeer vriendelijke medewerker die de tijd voor je neemt en je nooit het gevoel geeft dat je weg moet. Duidelijke uitleg en adviezen over extra accessoires, geen geforceerde verkoop... Gedeelde winkel met Budgetcam (waar ik vroeger ook al jarenlang tevreden huurde voordat ik eigen materiaal kreeg) Als ik ooit nog weer eens hulp of iets nieuws nodig heb, weet ik ze te vinden!
Mijn ervaring met Kamera Express is als amateur en professional ronduit top. Telkens als ik een nieuw product wil kopen, zij het nou een camera/lens/accessoire, ik kom altijd weer bij Kamera Express uit. Inmiddels ook meermaals in filiaal Amsterdam en Rotterdam ervaring op gedaan. In mijn beleving een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Bedankt voor je mooie woorden Tom!
Was op zoek naar Spotting scope 20-60x80,en heb Bresser Spolux aangekocht in de winkel Gent vandaag. Alles al geïnstalleerd en geprobeerd,verliep vlekkeloos,prachtig zicht van de eindeloze Zeehorizon,en de voorbij varende schepen. Kreeg nog extra 5€ korting,waarvoor dank, Vriendelijke groeten, Frans
Veel plezier ermee Frans!
Ik heb via marktplaats een nieuwe body gekocht en wilde daar graag nieuwe lenzen en accessoires bij. Bij Kamera Express heb ik mijn oude camera apparatuur kunnen inruilen voor deze spullen (met een kleine aanbetaling). Ik kreeg een goede aanbieding. Toen ik in de winkel kwam om mijn spullen in te ruilen ben ik goed geholpen! Bedankt!
Ik ben ontzettend goed geholpen door de verkoper van Kamera Express. Hij heeft zelfs een app op de telefoon geïnstalleerd en zeer geduldig de werking uitgelegd. Vijf sterren waard. Top!
Wat fijn om te lezen Tony, we helpen graag.
Mijn zoektocht naar een mooie maar vooral “goede” camera rugtas is ten einde gekomen in Zwolle. En wel bij de winkel van KameraExpress. Een ruime keuze in tassen en koffers en ook voldoende keuze in prijs. Dankzij de goede verkoop adviezen van het personeel is mijn keuze gevallen op de, Case Logic Viso large rugtas. Mijn camera met de grote telelens past er gemakkelijk in en ook de andere objectieven die ik gebruik passen er prima bij in. Een perfecte aankoop !
Al diverse procucten gekocht door de jaren heen. Ook ingeruild. Altijd topservice geboden! Zeer tevreden klant!
Wat leuk om te lezen Gerard, bedankt voor je review!
Kamera Express Arnhem is waar ik altijd mijn camera's en lenzen laat checken, reinigen en waar ik voor advies kom. Vandaag werden mijn camera's en lenzen gecheckt voor het trouwseizoen. Daarnaast wilde ik wat advies inwinnen over een nieuwe camera, een nieuwe lens en eventueel tweedehands verkopen. Dankzij vriendelijke en goede service stond ik weer tevreden buiten.
Mavic 3 Fly more pakket gekocht, bij thuiskomst doet 1 accu het niet volgende dag terug gegaan accu was niet op voorraad maar wel in arhem ivm vakantie en niet op tijd zijn van de accu in almelo deze in arnhem gereserveerd en zelf op en neer gereden, zonder moeite om geruild, fijn meedenken van de medewerkers.
Ai, dat is nou net even vervelend, fijn dat we het konden oplossen! Fijne vakantie!
Ik had een project aangeboden gekregen in als amateur foto en videograaf naar Kenia te gaan voor een event en kon dit combineren met eerste keer ooit op safari in Maasai mara. Ik ben bij de winkel in Utrecht vriendelijk en deskundig geadviseerd en heb binnen mijn budget de beste keuzes aangeraden. Het was een zeer aangename en aannte raden ervaring. Ik heb altijd bij Kamera Expres fijne ervaring gehad sinds de eerste keer dat ik bij de filiaal bij Rokin en Amsterdam Zuid binnen was gelopen lang geleden.
Wat een gave uitdaging! Bedankt voor je review.
In de winkel (Den Haag) goede informatie gekregen. De verkoper nam er de tijd voor, ondanks dat er klanten waren. Op advies van verkoper het product gekocht
Voor het oriënteren en besluiten over welke camera ik zou aanschaffen is de zoektocht gestart bij Kamera Express te Rotterdam. De medewerker gaf uitgebreide en eerlijk advies over verschillende camera’s. Dezelfde dag ben ik doorgeregen naar het filiaal in Capelle ad IJssel, onder het mom van een kopje koffie heb ik hier een fijn gesprek gehad met een medewerker die me ook weer een uitgebreide toelichting gaf over diverse camera’s. Na alle ontvangen informatie ben ik verslingerd geraakt aan de FUJIFILM X-T5. Na een aantal dagen had ik nog wat aanvullende vragen en ben toen opnieuw geweldig geholpen zijn het filiaal te Den Haag. Uiteindelijk wilde ik de camera aanschaffen in Den Haag maar bleek de camera niet op voorraad in dit filiaal, maar door korte lijnen tussen de filialen kom de camera de volgende dag al in Den Haag liggen. Erg snel dus, toch kon ik niet langer wachten en ben ik richting Capelle gereden waar de camera wel op voorraad lag. Wederom na een uitgebreid vragenvuur van mij ben ik met alle geduld geholpen door een medewerker die alle tijd voor ons nam. Nu ben ik met een goed gevoel de trotse eigenaar van de camera die ik graag wilde hebben. Bedankt Kamera Express!!
Telkens ik er kom heb ik het gevoel dat men echt wil dat je je met het juiste materiaal naar huis gaat. Geen verkoperspraatjes, maar gerichte vragen en duidelijk advies. Top!
Dat is ook zeker wat we willen! Het materiaal moet wel bij je passen. Ik wens je er veel plezier mee Stephan.
Gisteren de lens gaan testen in zoo. Ideale lens door het groot zoomvermogen maar je kan ook perfect close-shots nemen van bvb een bloemetje. Prima autofocus. Hoop ze later meer te kunnen testen met landschappen omdat die in zoo vrij beperkt zijn maar heb er vertrouwen in dat dit ook prima zal zijn. Wilde een lens die vele situaties aankan in één en denk deze gevonden te hebben.
..en omdat de medewerkers net zulke fotografie geeks zijn als ikzelf die gewoon deskundig zijn. Mind you, dat is helaas tegenwoordig nog een zeldzaamheid!
Aardig personeel. Service was prima. Ik werd snel geholpen. Ik ben tevreden met het product.
Ik ben altijd positief over Kamera Express. Ze hebben enorm veel producten voor vaak goede prijzen. Heb je service nodig of vragen dan kun je ook terecht in fysieke winkels. Deze gecombineerd met de webwinkel maakt winkelen bij kamera-expres prettig en vertrouwd.
Fijn om te lezen Gerard, bedankt voor je mooie review.
Persoonlijke en duidelijke uitleg gekregen bij het aanschaffen van een nieuwe lens voor mijn canon R50. Hier ga ik zeker naar terug!
Een mooie Bresser verrekijker voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi scherp beeld. Kijker is makkelijk scherp te stellen. We werden heel leuk geholpen. Vriendelijke jongen die duidelijk uitleg gaf op onze vragen.
Ze hebben heel veel keuze en nemen de tijd om alles uit te leggen. Vriendelijk personeel en schappelijke prijzen.
Dank je wel!
Ik kwam met de hulpvraag voor het kopen van een lens en mijn gedachte zat op een 100 400mm lens. De vragen die de medewerker stelde kwamen we er op uit dat ik veel geld uit ging geven aan 100mm meer dan ik al had. Door wat lenzen te laten zien en uitleg daarvan. Kwamen we uit op een 150 600mm lens. Deze was wel iets duurder, maar nu ik hem dit weekend heb gebruikt en de resultaten er van zie ben ik de medewerker erg dankbaar voor de informatie die hij me heeft verstrekt. Dank je Kamera Express Breda.
Ik ben zorgvuldig geholpen door Ralph, winkel in Zwolle. Goed advies rondom mogelijkheden van de Sony A6700 en inruilmogelijkheden van mijn gebruikte Sony camera. Tevens advies en aanschaf van camera benodigdheden; ideaal om ook nog 5 jaar garantie op je fotocamera aanschaf te krijgen! Tot de volgende keer! Nu lekker fotograferen en oefenen..
Hallo, Als een student-zelfstandige ben ik enorm gepassioneerd door fotografie, ik heb onlangs een nieuwe Sony camera en alle benodigde accessoires gekocht bij Kamera Express. Deze investering van €5000 was het meer dan waard! Ik ben dol op de nieuwste technologieën en deze camera biedt precies dat, met uitstekende kwaliteit voor zowel foto's als video's. Het feit dat het beide in één combineert, maakt het ideaal voor mijn allerhande nieuwe projecten. Ik ben absoluut tevreden met mijn aankoop en zou Kamera Express aan iedereen aanbevelen.
Wat een mooie review, bedankt hiervoor. Ik wens je veel plezier met deze mooie set. Het zal je vast niet in de steek laten.
Ingelezen en wetend welke camera ik wilde kopen werd ik heel fijn geholpen. Verkoper met vakkennis die ook de tijd nam om dingen uit te leggen. Maar ook bereid om alternatieven aan te dragen en te laten zien.
Ik kocht een Sony Cybershot RX10 M4 ter vervanging van de de M3 versie. Deze M4 heeft net weer meer mogelijkheden en is ook nog sneller. In de winkel van Kamera Express werd ik prima geholpen door een vriendelijke verkoper, die duidelijk deskundig was. Goede uitleg over de mogelijkheden van deze camera. Niet opdringerig maar in alle rust en met geduld een goed verhaal van hem. Ook een eerlijk en acceptabel bod m.b.t. de inruil van de 'oude' camera. Tenslotte nog een aantal tips gekregen over handige websites met instructiefilmpjes en verwijzing naar de cursussen/modules op de website van Kamera Express. Al met al een prima koop in een klantvriendelijke omgeving.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ