I had a basic idea of what i wanted, the sales person helped me choose the correct camera body and lens that made the choice simple in the end. Having use the camera for a week now, it does exactly what I need and as an amateur photographer I am taking awesome pictures ( in my opinion anyway). I am so pleased that I stopped in at the store and made my purchase there. Much appreciated!
Ik heb onlangs een nieuwe lens gekocht en een pre-order bij hen geplaatst. Niets om over te klagen - geweldige service zoals gewoonlijk.
Wat fijn om te lezen Luca, ik wens je veel plezier met de nieuwe lens en hopelijk komt de pre-order ook snel binnen!
Ik heb onlangs een nieuwe macro-ringflitser voor mijn Canon gekocht. Ik heb vooraf contact met hen opgenomen voor advies en de service was snel en deskundig. Zeer goede website.
Ik heb onlangs een nieuwe macrolens gekocht. Geweldige prijs en het werd snel geleverd. Goede site!
Ik heb onlangs een nieuwe kit gekocht en de website werkte snel, de producten en informatie waren gemakkelijk te vinden. De prijzen zijn concurrerend en de service is geweldig (ik heb al een paar keer contact met ze gehad en ook een artikel geretourneerd). Aanbevolen.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor al je reviews Luca!
Ik had tijdens een fotoshoot opeens een flitser die het niet meer deed. Ik had die flitser wel echt nodig omdat ik deze als optische trigger voor een grotere studiolamp gebruikte. Tussen de bedrijven door snel even naar Kamera Express Eindhoven gereden en daar besloten tot aankoop van een Godox AD300 Pro. Mijn V1 bleek niet ter plekke te repareren en ik was al een tijdje aan het denken over een upgrade. Fijn dat alle modellen beschikbaar waren en ik met een nieuwe flitser de deur uitging en mijn shoot kon vervolgen. Top!
Oei, altijd vervelend als iets tijdens een shoot kapot moet gaan. Gelukkig konden we je verder helpen Marc. Bedankt voor je mooie review!
Vorige week was ik bij Kamera Express om mijn allereerste kamers te kopen. Na veel onderzoek te te hebben gedaan online, zat ik te twijfelen tussen de r10 en r7. Hoewel de man achter de balie veel wist, kwam hij wel wat opdringerig over dat ik voor het duurdere model moest gaan. Uiteindelijk ben ik voor de canon r10 + rf 100-400 gegaan en ben uiterst tevreden met deze camera. Overall een goede ervaring.
Naar de winkel in Rotterdam geweest en daar prima geholpen. Goed geadviseerd en een mooi inruilbedrag gekregen voor wat oude apparatuur. Er was iets fout gegaan met de prijs van een cameratas maar na een telefoontje de belofte gekregen dat dit netjes opgelost zou worden.
Ik was op zoek naar een betaalbare Canon 5DSR, tot ik stuitte op een tweedehandse die aangeboden werd op Kamera Express. Toevallig was er ook net een actie dat je 10% korting kreeg op alle tweedehandse producten. Dus dubbel beter uit! Binnen 2 dagen, op zaterdag, de camera binnen gekregen, keurig verpakt en in topconditie. Ook nog even een tweedehands 50mm lens erbij gekocht. Helemaal top.
Je kan lekker aan de gang Nick! Veel plezier met je camera!
Snel geholpen, camera was op voorraad alleen het onderwaterhuis niet. Deze werd 2 dagen later thuis afgeleverd. Helemaal top.
Ik ben zeer tevreden met de flexibiliteit van de medewerkers en met de goede service die zij leveren. De producten zijn van goede kwaliteit en zijn goed in balans met de prijs.
Gebruik al jaren originele Nikon accu’s, nog Geen enkele negatieve ervaring.
Camera online besteld voor afhalen in de winkel. Verkoper nam de tijd om nog wat advies te geven en was behulpzaam en vriendelijk.
Bedankt voor de review Ernst, heel veel plezier gewenst met je camera!
Mijn ervaring is uit Capelle aan de IJssel. Heel fijn en heel goed geholpen. Zeer goed advies gekregen door de verkoper. Zeer ervaren en kundig. Mvg, Maarten van der Lem
Ik had op de website van Kamera Express een Panasonic DMC FZ300 gezien en deze was op voorraad in Groningen. Ik woon zelf bij Sneek, dus is dat wel een aardig eindje rijden, maar ja Leeuwarden is er helaas niet meer. Daar had ik een vroeger een camera van Nikon gekocht. Voordat ik de camera mee kon nemen heb ik een duidelijk uitleg gekregen van deze camera, maar ook de verschillen met soortgelijke camera's in oneveer dezelfde prijsklasse. Diegene die mij heeft geholpen nam alle tijd om het uit te leggen en dat wardeer ik wel. Toch heb ik de keuze gemaakt voor deze camara de Panasonic DMC FZ300. Prima lichte camera. Ik ben de camera aan de hand van youtube filmpjes aan het leren en te beheren. Kortom een leuke camera voor niet al te veel geld, waarbij ik nog veel heb te leren hoe alles werkt. Maar komt vast goed.
Goed om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad bij ons in de winkel. We laten je graag meer zien zodat je de juiste keuze kan maken, zo te lezen is dat gelukt. Ik wens je veel plezier met je mooie camera!
Aangeraden door een kameraad kwam ik hier terecht en ben ik ook zeer tevreden. Een aangename webshop in gebruiksvriendelijkheid, discretie en een goed overzicht dus hier kom ik nog eens terug de volgende keer! Zeker een aanrader voor iedereen op alle vlakken in de industrie!
Ik heb een tweedehandse Nikon D780 gekocht met 2 lenzen. Ik werd netjes, snel en vriendelijk geholpen. Eemal thuis gekomen was 1 van de lenzen helaas voor een DX. Zelf niet goed opgelet dus maar even terug voor een andere FX versie. Als de verkoper mij hierop had geattendeerd zouden ze een 10 gekregen hebben.
Mijn ervaring met Kamera Express was positief. Ik wilde graag een tweedehands camera. Er werd op geen enkele manier geprobeerd toch een nieuwe aan te smeren en meegedacht over welke combinatie body en lens goed zouden passen. Ik wist nog niet veel van camera's, en daardoor ging het voor mij soms wel heel snel dus toen ik de winkel uitliep dacht ik wel even 'wat heb ik nu besteld?'. Maar, de camera is top en sluit helemaal aan bij wat ik zocht dus je kan ook zeggen dat het hele snelle effectieve service was.
Soms wordt je overwhelmed door alle info. Ik begrijp dat wel, mocht je nog vragen hebben ben je natuurlijk altijd welkom in de winkel, of via onze klantenservice. Ik wens je veel plezier met je camera! Mocht je het leuk vinden op onze website kan je je aanmelden voor onze academy, zo leer je met de camera omgaan.
Zo makkelijk om iets te bestellen en na 30 minuten in de winkel af te halen. En in de winkel altijd vakkundig en vriendelijk geholpen worden. Dat is voor mij top bij kamera express
Vandaag opnieuw een aankoop gedaan, en de medewerker nam alle tijd om me goed te informeren en zelfs te tonen hoe ik het accessoire moet gebruiken. :-) Ook had ik een vraag over een functie die ik niet vond op mijn Nikon D780. Opnieuw nam hij alle tijd om het uit te zoeken en het ook te vinden! :-) Als een blij ei reed ik weer haar huis!! :-D
De winkel is overzichtelijk, veel producten staan uitgestald. De verkoper was vriendelijk, had kennis van zaken, luisterde goed naar mijn wensen, dacht mee en adviseerde. Hij had alle tijd voor me. Ik ben blij met mijn aankopen!
Wat wint het altijd van kopen van een apparaat op internet? Deskundig en persoonlijk advies in de winkel. Zonder twijfel! Ik ging voor een camera naar Kamera Express in Arnhem en werd uitstekend geholpen door Jorg. Maatstaf voor betrouwbaar advies: niet met de klant meepraten maar ook, als dat moet, hem tegenspreken. Adviesresultaat: de Sony RX100 VII is met afstand de beste reiscamera voor in je fietstas of jaszak
Wat leuk om te lezen Bouke, we zullen het doorgeven aan Jorg, bedankt voor je leuke review, ik wens je veel plezier met de camera!
Prima product
Ik kocht bij Kamera Express de Sony Cybershot DSC-RX100 mark VII, deze werd al snel geleverd. Toestel was goed verpakt. Heel positieve ervaring. Niet het eerste & zeker niet het laatste toestel dat ik daar koop ;-)
In Turnhout zeer vriendelijk en goed geholpen. Een aanrader om daar te gaan voor alles wat fotografie betreft.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ