Ik heb de Nikon Z 28-400mm F/4-8 VR aangeschaft voor mijn Z5 vanwege het lage gewicht van 725gr. De telelens die ik had was met 2kg zo zwaar dat deze bijna niet gebruikt werd. De range van 28-400mm is ook fantastisch want dat zorgt er voor dat wisselen van objectieven minder vaak nodig is. De standaard kwaliteit van Nikon is natuurlijk ook een pré. De eerste ervaringen zijn prima en ik veel plezier hebben van dit objectief.
Super goede keuze heb je zo kunnen maken, ik wens je veel plezier met deze prachtige lens!
Ik kende Kamera express eigenlijk alleen van internet en was wat huiverig voor het bezoek aan de winkel om onze vertrouwde camera daar in te ruilen voor een nieuwe. Nette winkel in Maastricht en prettige ontvangst door de verkopers, iets wat je opvalt als je zelf je hele leven al in een winkel werkt. De verkoper luisterde geduldig naar onze wensen en na diverse modellen te hebben vastgehouden werd er een mooi maatwerkpakket uitgewerkt. Heel blij met onze inruil en aankoop. Laat de zomer maar komen.
Net mijn nieuwe camera gekocht een Z5 van Nikon maar nu nog even wachten tot mijn nieuwe lens er is en dan aan de slag. Ook de inruil van mijn oude camera en lens ging soepel. Nu weer jaren met mijn full frame camera op stap, genieten en vastleggen.
Mijn pentax k70 had forse problemen met de autofocus. Medewerker Erwin (Zwolle) heeft eerst alle mogelijke opties nagegaan, o.a. 2x nieuwe lens geprobeerd.. Uiteindelijk besloot ik zelf een nieuwe camera te kopen. Zelfde perfecte afhandeling.
Wat fijn dat Edwin goed met je meegekeken heeft naar het probleem, met een nieuwe lens de deur uitgaan is natuurlijk veel leuker! Ik wens je hier veel plezier mee!
Voor een cameratas naar de winkel in Arnhem gegaan, waar ik goed werd geholpen en geadviseerd over de verschillende mogelijkheden uit het ruime assortiment. Geen moment het gevoel gehad dat mij iets verkocht moest worden. Prettige ervaring.
Doordat ik vanaf mijn 14 jaar in de Grafische business zit, verlang ik van een printer heel veel. Toevallig was degene die mij hielp ook een oud Grafisch vakman. Dus we begrepen elkaar heel goed. Omdat ik al 70 jaar in de business zit, begonnen als drukker in een drukkerij en later een eigen zaak, zoek ik dus ook een printer uit wat eigenlijk een fantastische afdruk moet geven, nu heb ik er een gevonden de ET 8550 van Epson, kan van heel dun papier tot heel erg dik papier printen, met een afdruk wat een echte foto lijkt. Ik ben er heel erg tevreden over de printer en klassifeer hem dus ook met 5 sterren,
Ik werd heel erg fijn en professioneel geholpen bij Kamera Express Arnhem en er werd goed met me meegedacht. Ik kom zeker terug!
Heel erg leuk! Dank je wel!
Een goede en snelle service en van tevoren via contact mijn bestelling laten reserveren en zoals afgesproken lag mijn canon lens 24-105mm klaar. Dit is voor mij de meest vertrouwde manier om dure dingen te kopen. En als de verkopende partij dit ook begrijpt dan wil ik blijvend zaken doen.
Na jarenlange trouwe dienst gaf mijn oude full frame camera (Canon 6D) de geest. Een afspraak met personeel KE te Wilrijk toonde aan dat de herstellingskosten niet opwegen tegen de aankoop van een nieuw of 2dehands toestel. De aankoop van een nieuw toestel drong zich op en via KE zag ik een tweedehands toestel (6D Mark II) te koop staan op de website. Ik maakte terug een afspraak in de winkel te Wilrijk. Het toestel werd voor mij gereserveerd en via mail vernam ik dat het toestel ter beschikking was. Na testen werd het toestel aangekocht en ik kreeg er nog een jaar garantie op. Heel vlotte bediening en vriendelijk personeel en hop we kunnen er terug tegenaan voor jaren.
Op 5 mei ben ik superfijn geholpen bij het filiaal aan de Parnassusweg. Ik kreeg ongekend veel geld terug voor een cameraset waarop ik me vier jaar geleden helaas verkeken heb en daarvoor in de plaats heb ik nu een uitermate geschikt setje waar ik heel erg blij mee ben. Hier hoefde ik nog maar weinig op toe te leggen. De medewerker dacht heel prettig met je mee vanuit jouw situatie, ik kreeg fijn advies en alle medewerking die je je maar kunt wensen. Ik kom al langer bij Kamera Express en keer op keer leveren zij een zeer klantvriendelijke service, je komt blij thuis.
Wat jammer om te lezen dat je toen de tijd niet goed geslaagd bent, gelukkig konden we je goed helpen bij het maken van een nieuwe keuze en helemaal leuk als je de oude set daardoor kon inruilen! Ik wens je veel plezier met deze camera, bedankt voor de mooie review.
We ruilden een oude lens voor een nieuwe, en werden heel vriendelijk en efficiënt geholpen!
Na jaren zonder serieuze camera wilde ik mijn verslofte hobby weer nieuw leven inblazen en investeren in een goede camera. De mannen bij Kamera Express namen ruim de tijd om alle nieuwe ontwikkelingen uitgebreid toe te lichten en de verschillende opties te berekenen. Met hun professionele adviezen heb ik de perfecte keuze kunnen maken. Een topzaak!
op zoek naar een nieuwe camera en bij binnenkomst op de paradijs boulevard in Utrecht , erg vriendelijk geholpen en ook erg goed advies gekregen , mijn wensen uitgelegd en zeer tevreden naar huis gegaan met een Sony cybercam DSC-RX10MARK IV , nu al een grote aanwinst
Ik liet een prijsopgave maken voor het inruilen van mijn oude camera. Die was goed, en bij het inruilen in de winkel kreeg ik ook inderdaad die prijs ervoor. Daar ben ik heel tevreden over.
Goed om te lezen dat we je verder konden helpen Hubert!
Onlangs kocht ik een videocamera Sony Fx3 cine te Dilbeek. Super aankoop trouwens. Voor mijn eigen comfort kocht ik nadien een Shinobi met bijhorende accessoires om op de handle te plaatsen. Dankzij de superadviezen kan ik nu met een gerust hart mijn opnames tijdens het het filmen bekijken en aanpassen. Dank Kamera-express voor de steeds goede raad !
Heb bij Kamera-Express online een aantal tweedehands objectieven gevonden waar ik interesse in had en een reservering geplaatst om in de winkel nog wat vragen te kunnen stellen. In de winkel heb ik mijn vragen voorgelegd en de medewerker kon mijn vragen goed beantwoorden. Dingen die hij niet 100% zeker wist is hij even gaan navragen bij een collega. Uiteindelijk ben ik erg blij met het geduld en de aandacht van de medewerker van Kamera-Express. Zou hier zeker nog een keer langs gaan.
De lens van mijn camera was kapot. Op advies van de klantenservice, waar ik eerst contact mee had gehad via mail, naar de winkel voor hulp. Daar werd geconstateerd dat een reparatie relatief duur zou worden. Helaas viel het niet onder de garantieregeling, ook al had de klantenservicemedewerker dit wel aangegeven. Ter plekke besloten een nieuwe lens te kopen inclusief verzekering, hier goed advies over gekregen. Daarnaast hebben we een nieuwe verrekijker aangeschaft, waar we ook deskundig en vriendelijk advies van de verkoper over hebben gekregen. We mochten buiten de verrekijkers uitproberen, wat we erg fijn vonden. Als service is de sensor van mijn camera nog schoongemaakt. Dus een goede, klantvriendelijke en deskundige ervaring!
Wat fijn om te lezen dat ze in de winkel je beter konden uitleggen en je verder konden helpen met een nieuwe lens. Ik wens je er veel plezier mee!
De fysieke winkels van de KE bezoeken is zoveel beter dan slechts gehaast on line bestellen. In het laatste geval mis je advisering en daarnaast een leuk praatje over je hobby.
Net mijn eerste systeem camera gekocht bij Kamera Express in Utrecht. Medewerker hielp mij erg goed en heeft goed geadviseerd. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en kom zeker terug als ik andere onderdelen of advies nodig heb!
Vriendelijke en adequate uitleg bij elke schat die in die Alli-Babba-grot voor foto- en video-fielen te vinden is. Marita Matthys Balans-marit.be
Bedankt voor je creatieve review!
Gisterenochtend (04-05-2024) heb ik het filiaal Admiraliteitsstraat 8, 3063 EK te Rotterdam van Kamera Express bezocht. Hier heb ik de Canon EOS R6 mark II + RF 24-105 mm F 4L IS USM gekocht. Via hun website op internet heb ik de winkel gevonden (ik ben woonachtig Hoogvliet alwaar geen professionele camera winkel aanwezig is). Ondanks de al professionele indruk die ik had van hun website, was ik toch nog verrast over de uiterst professionele en klantvriendelijke bejegening die ik ontving. Steekwoorden: professioneel, klantvriendelijk, geduld en benadering op het (nog) beperkte inzicht in de wereld van camera's zijn de belangrijkste.
Ik kwam voor een flinke reparatie van mijn Canon lens, omdat ik gevallen was. Werd een inschatting gedaan van de reparatie, wanneer ik bericht zou krijgen met een prijsopgave en wanneer de reparatie klaar zou zijn. Allemaal even duidelijk en correct. Verliep zoals opgegeven was, ben zeer tevreden en lens werkt weer als vanouds.
In eerste instantie twijfelde ik tussen een aantal lenzen, maar door de expertise van Kamera Express ben ik tot een goede beslissing kunnen komen.
Super fijn om te lezen dat wij je hierbij hebben kunnen helpen, veel plezier ermee!
De medewerker in Dilbeek heeft me snel geholpen met het vinden van een kaartlezertje dat ook met telefoon en tablet werkt, voor het tonen van foto's "on the go". Ook had ik een nieuwe lens gereserveerd via de website en toen ik een uurtje later de winkel passeerde, lag die al klaar. Goei service dadde :)
Na een slechte ervaring van een andere camera winkel in Rotterdam ben ik gelukkig hier terechtgekomen. Wat ben ik toch blij met mn camera en de service die er verleend wordt. Netjes geholpen, kon op m’n gemak alle vragen stellen en aller belangrijkste gewoon eerlijk geweest.
Gelukkig kon je ervaren dat het ook anders kon, bedankt voor deze kans Eliza! Ik wens je veel plezier met de camera!
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ