meedenkende en behulpzame klantenservice

Ik had een DJI Ronin RS3 besteld, maar die bleek niet meer leverbaar. Toen ik daarvan op de hoogte ben gesteld door Meike via de klantenservice, heeft ze me geholpen met de keuze om voor de outlet-variant te gaan. Een aantal dagen later het product in huis gekregen en niet van nieuw te onderscheiden. Zo zie je maar dat ook de uitvoerig geteste outlet producten een goed keuze kunnen zijn. Bedankt!

Deskundige hulp (ook voor beginners ;)

Medewerkers aan de balie nemen de tijd voor je. Prima zo.

Topbediening bij Kamera Express!

Bij de aankoop van een digitale compactcamera werdt ik deskundig geadviseerd door de verkoper van Kamera Express.

Fijne winkel, bestel er graag!

Altijd goede levering en service.

Goed, duidelijk overzicht en fijne hulp

Was aan het twijfelen over een camera lens. Ik kon vervolgens eenvoudig contact opnemen met de klantenservice die mij snel hielp. Hierdoor wist ik dat een lens minder goed voor mij doeleinde was waardoor ik een andere kocht. Erg fijn en duidelijk dus.

Zeer goede service en professioneel advies

Als sterk geïnteresseerde hobbyist erg goed begeleid geweest in de keuzes voor een goed fototoestel, professioneel advies en snelle service

Deskundig personeel

Overzichtelijke website, dus heel makkelijk om on-line te bestellen. Het is ook makkelijk om producten te reserveren (mits op voorraad) en de producten dezelfde dag op te halen. Prijzen zijn scherp en er is ook een inruilservice. Deskundig personeel. Goede zaak!

Snelle aankoop, goede prijs

Naar winkel op boomstesteenweg. Snel geholpen. Snel product. Zeer tevreden

Fijne professionele medewerkers

Professionele verkopers weten goed waar ze het over hebben. Ze helpen je vriendelijk en helpen ook goed met het vinden wat passend is voor jouw camera. Ik ben vorige week geholpen door een zeer vriendelijke man die mij goed heeft geholpen met een passende lens te vinden voor mijn camera. Ook gelijk uitleg gehad hoe ik het beste me lens kon verwisselen. Ook nog spullen extra aangeschaft voor het schoonmaken van de camera ook hier goede uitleg over gehad.

Fijn geholpen

Fijn geholpen. O.a. in de winkel in Maastricht. Ruime keuze op de site en alles is makkelijk te vinden. Ook in de winkel vakkundig en behulpzaam benaderd.

Zoals altijd uitstekend geholpen

Goede uitleg over de verschillende soorten producten en een passend advies

Professionele afhandeling en begeleiding

Mijn bestelling was snel beschikbaar in de winkel. Er werd ook voldoende tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en een correct advies. Top service.

Goed geholpen

Altijd als ik hier kom word ik goed geholpen. Deze keer kwam ik voor een extra batterij met bijbehorende adapter. De werknemer van de winkel laat me netjes verschillende opties zien incl prijsindicatie zodat je weet waar je aan toe bent. Ook oriënteerde ik me op een breedhoeklens. Wederom een kort gesprekje over welke lens qua prijs-kwaliteit het beste is. Ik heb de lens nog niet gekocht maar mocht terugkomen met mijn camera zodat we de lens meteen kunnen proberen en kijken of het dan naar wens is. Dus ik kom zeker terug.

erg blij mee

Ik kom van een bridge camera de sony rx10 III af, waarbij ik er vooral tegen aan liep dat deze slecht presteerde als er geen zon en het wat grijs buiten was. Dat doet deze camera veel beter, toch viel mij het resultaat met de lens die ik erbij had gekocht nogal tegen maar ik vermoed dat dat ook mijn onkunde is. Nu heb ik onlangs een 150-600 mm lens erbij aangeschaft en wat een mooie foto's maakt de camera in combinatie met deze lens. Echt heel blij met de camera, de lens is wel loeizwaar voor als je dat niet gewend bent maar het bewijst maar dat de camera echt goed is i.c.m. de juiste lens.

Behulpzaam, duidelijk en informatief

Prettig geholpen door een werknemer in de Zwolle winkel. Ik kon nog even een lens testen en kreeg antwoord op mijn vragen. Vriendelijk en duidelijk.

Goede sevice, ik had een lens gereserveerd en deze in de winkel in Zwolle opgehaald. Hier werd ik goed geholpen en dat zorgde voor een fijne en goede ervaring

Excellent experience for buying an entry level camera

After doing some homework I decided to get a second handed camera, I got a excellent deal with an entry level camera and lens and with a warenty for one year which is really important if you are not sure how to validate the quality due to lack of experience. Service was great with finding the accessories I need . Bottom line , exactly what I needed.

Service,

Cameratas gekocht: Wat een keuze!) bleek te krap voor mijn gear. Net zo makkelijk geruild voor een grotere maat. Vriendelijk geholpen en deskundig advies.

Goede prijzen en voorwaarden

Ik heb mijn nieuwe camera aangeschaft bij Kamera Express. De prijs was scherp in vergelijking tot andere aanbieders, en de gunstige garantievoorwaarden trokken mij over de streep. Mijn bestelling afhalen in de fysieke winkel ging ook vlot. Ik kom hier zeker terug.

Uitstekende service

Voor een studieproject had ik een camera nodig. Hiervoor had ik van te voren wat onderzoek op internet gedaan. Toen ging ik na de winkel in Den Bosch. Hier gaf ik aan welke camera ik wilde, die bleek helaas niet meer op voorraad te zijn. Degene die ons hielp stelde toen vragen, om een goed alternatief te zoeken. Hierbij legde hij ook uit, waarom hij die keuze maakte. Uiteindelijk is het een hele goede camera geworden, die perfect bij de opdracht kon gebruiken. Voor een goede service zal ik zeker aanraden, om een keer langs te gaan in de winkel.

gewoon prima

wat ik zoek is makkelijk te vinden op de website.

Snelle en goede service

Nieuw uitgebrachte Nikkor zoomlens besteld en binnen een dag bericht gekregen dat ik deze kon ophalen. In de winkel in Amsterdam snel en goed geholpen. Tevens mooie inruilprijs voor mijn oude zoomlens gekregen.

zeer behulpzaam in winkel Turnhout

vraag voor offerte van GF 30 mm t/s objectief vlug behandeld. Levering in winkel was heel vlug.

Zeer vriendelijk geholpen

Goede adviezen gegeven en prettige service. Blij met de aankopen.

Heel fijn geholpen

Omdat ik opzoek was naar een nieuwe camera en er zelf niet uit kwam, ben ik naar de winkel gegaan om mij te laten adviseren. De medewerker heeft mij heel fijn geholpen, een duidelijke uitleg gegeven en alle opties laten zien binnen mijn budget. Ik ben heel blij met mijn aankoop.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ