Nog steeds de beste service

Vandaag een Hoya CPL filter aangeschaft. Kreeg duidelijke uitleg waarom er verschil is in qualiteit. Advies was om de betere te gebruiken bij de kwalitatieve L Lens van Canon. Blijf zo doorgaan met jullie service

uitstekend tot minder goed

Mijn vraag over informatie m.b.t. aanschaf van een microfoonset voor mijn camcorder is meer dan uitstekend beantwoord. Ik heb meteen een set aangeschaft en ik ben zeer tevreden tot nu toe over het product. Dit betreft medewerker 1. Omdat er geen handleiding toegevoegd was, heb ik deze gedownload via internet. Ik kon deze lastig toepassen en ben daarom naar Zwolle gereden om uitleg. De uitleg m.b.t. opladen en primair gebruik was nog redelijk, maar toen ik vroeg hoe ik de beide microfoons kon splitten tijdens de opname, kon deze medewerker (2) me niet helpen en verwees me terug naar de handleiding, die ik dus niet begreep. Ik ben dus teleurgesteld naar huis gereden, heb opnieuw de handleiding er bij gepakt, maar het is me nog niet gelukt. Jammer. Al mijn voorgaande ervaringen met Kamera Express Zwolle zijn tot nu toe prima geweest. Anders waren het 5 sterren geweest.

Zeer professionele service van vakbekwaam personeel

Ten opzichte van vele andere winkels valt op dat het al het personeel in de winkel weet waarover zij het hebben. Zij nemen ook voor elke klant alle tijd en raffelen de dienstverlening en uitleg niet af.

super behulpzaam

Super behulpzaam. Bij problemen, snel opgelost. Blij mee.

Prettig en goed advies

Heb een videocamera gekocht, goed advies in een prettig gesprek met alle tijd

Altijd goed geïnformeerd

Telkens ik info nodig heb of nieuwe aankopen wil doen, krijg ik al de uitleg die nodig is. Nooit overbodige hulp, steeds correct.

Fijne winkel waar voor iedere fotograaf wel iets te vinden is.

Top service in de winkel

Zojuist mijn nieuwe lens (Canon ef75-300) gekocht. In de winkel ben ik voorzien van goede en duidelijke informatie. Als beginnend fotograaf vind ik het erg fijn dat mij goed uitgelegd wordt wat de verschillen zijn tussen lenzen. De eerste foto’s zijn mega scherp en mooi geworden!

Een zeer blije klant geholpen door medewerkers van Kamera Express Capelle a/d IJssel

De deskundige en vooral behulpzame medewerkers van Kamara Express hebben mij uitgebreid geïnformeerd bij het kiezen van een verrekijker Steiner Wildlife XP 10x44 en behulpzaam bij het geven van tips voor het gebruik van mijn nieuwe verrekijker. Ik kwam naar de winkel om te kiezen tussen een Steiner Wildlife XP 8x44 of de 10x44 en zij hebben mij bovendien uitermate goed geholpen bij het vergelijken van de Steiner met andere merken en specs. Hierdoor kon ik in alle rust overwogen kiezen en wat uiteindelijk heeft geleid tot de aanschaf van de 10x44 (en dat is persoonlijk) Een verrekijker zal je toch fysiek moeten hanteren om een goed beeld te krijgen wat bij je past. Zij hebben mij alle tijd gegund (meer dan 1,5 uur) om de kijkers te vergelijken en gepast van advies gedaan. Kortom ik ben een blije klant.

Deskundig personeel

Super ervaring zoals altijd. Personeel is deskundig en behulpzaam. Altijd een plezier om hier iets moois te kopen.

Top eerlijk goed advies

Door Erwin geholpen en verschillende video camera’s door genomen en goed eerlijk advies top

Winkel in Capelle is geweldig!

Ik word altijd super vriendelijk geholpen en ga vaak met meer dingen mee naar huis (wellicht is dat niet zo goed voor mij) het is super fijn om te sparren en eventueel iets te huren om uit te testen

Deskundig

Uiterst vriendelijk, vrolijk en geduldig bij adviseren verrekijker aan oudere dame (71) bij vestiging in Capelle aan den IJssel door verkoper Joost. Van te voren aangegeven welk bedrag ik uit wilde geven voor deze aankoop. Bijzonder blij en tevreden over de verrekijker.

Meedenkend, klantvriendelijk en vakbekwaam

Telefonisch mijn vraag voorgelegd aan medewerker van locatie Utrecht. Ik dacht een andere camera te moeten gaan aanschaffen, echter werd mij duidelijk gemaakt dat daarmee mijn ‘probleem’ niet werd opgelost en ik beter een automatische flitser kon kopen. De medewerker zocht zelfs of deze mogelijk bij de occasions stond. De verkoper reserveerde de flitser voor mij en na 2 dg kreeg ik mail dat de flitser voor 3 dg in Utrecht voor mij gereserveerd werd. Toen bleek dat ik de flitser zelfs eerst mocht uitproberen en niet verplicht werd tot aankoop. Ik heb de flitser gekocht en ben blij dat ik zo goed ben begeleid bij deze aankoop. Hartelijke dank Ienke

Top bedrijf waar je altijd goed geholpen wordt

Al jaren ben ik klant bij kamera-express en wordt je met raad en daad bijgestaan door goed onderlegde personen, er wordt je niks aangesmeerd

Geweldige hulp bij mijn keuze proces

Mijn oude camera en lens voldeden niet meer. Heb met hulp mooie nieuwe passende set gevonden.

Nog nooit teleur gesteld, altijd gekregen wat ik had besteld

Prima bedrijf, ook om te bezoeken

Perfect geholpen

Ze geven een eerlijk oordeel, we hadden eerst een stagiair, die al veel ervanaf wist, maar voor de fijne uitleg werd er toch een persoon bijgehaald Ze hadden alle tijd voor ons met een fijne uitleg Blij dat we de weg naar Maastricht hebben genomen, want we zijn naar huis terug gekeerd met een heel fijn toestel, Canon Eos R50 systeemcamera met allerlei toebehoren

Topadvies gekregen voor 30ste verjaardagscadeau

Ik droom al jaren van een Leica. Voor mijn verjaardag besloten om het dan toch eindelijk te kopen. Een grote en spannende aankoop, maar dankzij het advies van de werknemer ging dit supervlot en nog steeds heel tevreden. KameraExpress is zonder twijfel dé plek voor camera’s aankopen, ook voor analoge fotografie. Op advies heb ik een prachtige tweedehands Leica M6 gekocht voor straatfotografie. In perfecte staat en goed nagekeken met volledige CLA. De werknemer was tot mijn verbazing helemaal thuis in dit niche hoekje van de filmfotografie. Ik had zelf mijn research gedaan naar de lens, maar hij stelde toch een andere lens voor zodat zonefocus makkelijker is. Dit kwam niet naar boven in mijn online onderzoek, dus een uitstekende tip. Hierdoor toch een andere lens gekocht nadat hij met beide lenzen direct een voorbeeldfoto maakte in de winkel en we samen deze konden vergelijken op zijn beeldscherm. Uiteindelijk dus positief verrast dat er zelfs voor filmfotografie er dus nog veel kennis aanwezig is.

Fijne winkel

De medewerkers weten waar ze het over hebben, en nemen de tijd om je te helpen, zonder te veel door te drukken.

Vlot geholpen en geweldig product binnen!

Service in de winkel is perfect.

Topaccu's tegen een mooie prijs

Was mijn originele accu van mijn Sony camera kwijtgeraakt tijdens een fotoshoot in het donker. Gelukkig kwam ik een mooie aanbieding bij Kamera Express tegen voor de JUPIO NP-FZ100 2400MAH ULTRA. Mooie prijs, gemakkelijk besteld en geen verzendkosten. Wat wil je nog meer?

Deskundig en behulpzaam

Kortgeleden een Sony a6700 camera gekocht. De medewerker nam hiervoor alle tijd en hielp ons in alle rust met het maken van de juiste keuze door onze wensen in beeld te brengen en te vertalen naar de potentiele camera's. Daarnaast kon hij ons alles vertellen over de opties en de verschillen tussen de camera's en prijsklassen. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop!

Zeer prettig en deskundig geholpen

Werd tijdens mijn aankoop en inruil van mijn camera goed en deskundig geholpen. Ik werd uitgebreid geadviseerd over eventuele aanschaf van lenzen en filters. Ben tevreden over het inruilwaarde van de oude camera

Vandaag mijn eerste camera gekocht bij Kamera Express in Den Bosch. Geholpen door een vriendelijke dame die met veel passie ons alles wist te vertellen over deze camera. De knowhow van deze mevrouw geeft je een vertrouwd gevoel en voor mijn extra lenzen en verdere benodigdheden kom ik hier zeker terug.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ