Top bedrijf

Fijne overzichtelijke website. Ook met outlet items waardoor je weer mooi wat kan besparen ;)! Duidelijke communicatie. Hulp waar nodig. ‘s avonds bestelt en de volgende dag alles netjes in huis. Daarnaast goed te volgen bestelling. Bedankt Kamera express nu heb ik mijn camera voor de vakantie binnen!

Top bedrijf

Goede bijna nieuwe camera gekocht.

Gebruik leveren ze materiaal wat aan de kwaliteitseisen voldoet met garantie. Prijs is ook zoals die moet zijn. Snelle levering.

Goed geholpen in de winkel snell geleverd

Ik ben naar Almelo gegaan voor de dji mini waar die niet op winkel voorraad bleek te zijn. Gelukkig goed geholpen en besteld volgde dag in huis

Professioneel en klantvriendelijk

Gister ben ik bij Kamera Express in Utrecht geweest. Ik kwam met het doel om enkele camera spullen die ik had in te ruilen. Daarnaast speelde ik met het idee om een nieuwe camera te kopen, namelijk de Fujifilm X-S20 met een 35mm f/2 lens. Tijdens het proces van de inruil ondertussen rustig kunnen babbelen over de winkel de redelijk nieuw is en over mijn plan om eventueel de Fuji camera aan te schaffen. De camera die ik weg deed was namelijk een Canon spiegelreflex en ik was opzoek naar een camera die een stuk handzamer was. De verkoper wist me te vertellen dat Fuji, in zijn prijsklasse, een erg fijne camera is en ook bekend staat op zijn goeie kleuren. Samen met advies over de de lens die ik erbij wilde voelde ik me wel zelfverzekerd om bovenstaande camera ook aan te schaffen. De camera was helaas niet op voorraad maar er zat een dag levertijd op, wat niet echt een probleem was voor mij (als je iets ergens online besteld moet je meestal ook een dag wachten tot bezorging). Voor mij is de doorslag om van twijfelen over de aanschaf tot de daadwerkelijke aankoop over te gaan vooral de klantgerichtheid, de nabijheid van de winkel en de vijfjarige garantie op de apparatuur die ik gekocht heb. Voor de nabije toekomst ben ik content met de set die ik gekocht heb maar mocht ik in de toekomst een extra lens willen kopen dan ga ik zeker naar Kamera Express.

De camera die ik wilde aanschaffen was niet op voorraad, maar werd voor mij in de winkel besteld en kon ik een dag later ophalen. Daarbij eerlijk advies gekregen over de camera, dus naast de pluspunten ook de minpunten. Vakkundig personeel. Enige verbeterpunt wat mij betreft is om eerder open te gaan (8.30 of 9.00), met name voor ophalen/inleveren bij Budgetcam

Ik ben zeer tevreden, top camera.

Perfecte service voor een perfect plaatje

Bij Kamera Express vonden ze vast een schat aan humor in hun tweedehands assortiment, want de prijzen waren zo goed dat zelfs Marktplaats even moest slikken! Met een knipoog naar het lot koos ik voor die extra vleugje gemoedsrust. Het bestellen verliep vlotter dan een pinguïn op ijs en de betaalmogelijkheden waren zo divers dat zelfs een octopus jaloers zou zijn. Toen mijn fotolens arriveerde, was deze verpakt alsof het een kostbare schat betrof - en voor mij was het dat ook! De kwaliteit van deze tweedehands parel stelde niet teleur. Kortom, Kamera Express heeft er een klant bij - en hopelijk hebben ze genoeg plaats in hun 'klantenopslag'!

Betrouwbaar en snel

Ik heb nu al zo’n 3-tal aankopen gedaan bij Kamera Express (2 lenzen, een paar filters/diffusers) en nog nooit een probleem gehad. Alles kwam op tijd aan en was veilig verpakt. Een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare online shop!

Snelle levering en prima service

Via een leuk en nuttig You Tube filmpje voor een drone bij Kamera Express uitgekomen. Concurrerende prijs en snelle levering. Wat mij betreft top!

Zeer goed.

Vriendelijke verkoper. Bestelling via internet geplaatst, lag netjes klaar en uitleg was prima!

Mooie winkel / goed en kundig personeel

Bij mijn eerste oriënterende gesprek bij Kamera-Expres in Utrecht werd ik uitgebreid te woord gestaan. Ook werden verschillende camera modellen i.c.m. verschillende lenzen getoond. Bij een 2e bezoek aan dezelfde winkel opnieuw prima geholpen en geadviseerd. Samen met verkoper uiteindelijk ingezoomd op de Sony Alpha 7 III met 28-70 mm / f 3.5 - 5.8 lens. Dit leek voor mijn wensen en eisen de beste en nog betaalbare optie. Verschillende gebruikers adviezen gehad + advies over verzekeringen. Verder nog een degelijke draagtas er bij gezocht en de deal gesloten. Extra verrassing was de cashback € 300 die werd aangeboden. Als tevreden klant vertrokken met deze mooie aankoop. Verder vond ik het een mooie winkel, waarin veel verschillende merken en modellen getoond werden. Tenslotte vind ik vermeldenswaardig dat ik op geen enkel moment enige opdringerigheid heb ervaren.

Porima

Vandaag ben ik met de camera en de objectieven die ik had naar Kamera Express gegaan. Daar lag een R6 Mark II op me te wachten. De inruil was duidelijk, ookal vloog ik zelf alle kanten op met mijn wensen. Petje af voor de meneer van Kamera Express en zijn geduld

Klantvriendelijk en zeer goed geholpen.

Medewerkers beschikken over veel kennis van de apparatuur die verkocht wordt. Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Ik ga altijd tevreden de deur uit.

Blij met nieuwe aankoop

Zaterdag na lang twijfelen een nieuwe camera gekocht. De overstap van een Nikon D300 naar een Nikon 6Ziii is een grote stap. Maar door prima advies van de verkoper heb ik de stap gemaakt.

Top service bij een super bedrijf

Jaren geleden een Canon gekocht waarbij ik twijfelde welke ik moest kiezen, destijds naar de winkel in Almelo geweest, toen al super geholpen. Dit keer zocht ik de opvolger voor mijn Canon waarbij ik dit keer koos om online te bestellen. Middels de keuzehulp mijn opvolger gekozen en de volgende dag had ik de camera al in huis, super snel dus! Daarnaast kreeg ik er 5 (!!) jaar garantie bij, dat krijg je niet overal. Wat een top service.. Mijn objectieven (EF-M serie) passen hier helaas niet op dus deze zal ik opnieuw moeten aanschaffen maar die ga ik zeker aanschaffen bij Kamera Express kopen, online of in de winkel.

Fijne en eerlijke verkoop

In de winkel in Utrecht troffen wij een eerlijke en vriendelijke verkoper die ons de nodige informatie heeft gegeven. Er zat geen druk achter de koop wat ook wel erg fijn was. Ik zal daar vaker terugkomen.

Snel geleverd, mooie lens

Snelle service van Kamera Express. De volgende dag had ik de lens al in huis. De sigma 150-600mm contemporary is een fijne lens waarbij je ver kan inzoomen. Om uit de hand te fotograferen is het wel wat zwaar maar met een monopod gaat dit prima.

Fijn, compact en veel instellingen

Deze kamera bevalt uitstekend. Ligt makkelijk in de hand, is licht en maakt superieure foto's. Goede keuze voor die momenten dat ik niet met een grote zware kamera op pad kan gaan. Kamera Express heeft mij goed begeleid met deze keuze.

Mijn ervaring met Kamera Express is Flitsend!

Nikon AF 300mm F/4 IF-ED occasion Mijn keuze viel op een oldskool 300 mm lens. Hierop kreeg ik duidelijke informatie over de verzending. Binnen enkele dagen ontvangen, zeer goed beschermd verpakt. De lens is volledig naar wens en keurig netjes!

Fantastische ervaring

S,ochtends was ik in de winkel geweest in Arnhem voor nieuwe camera,heb de Canon EOS R100 bekeken en werd daarbij geholpen door Colin,heeft ons prima geholpen en geadviseerd,moest dit even laten bezinken en ging weg,s,middags zijn we terug gekomen voor de Canon EOS R100,ben daarbij fantastisch geholpen door Colin en Anne-Marie nog verder uitleg en advies gehad en de camera aangeschaft voor mijn nieuwe uitdaging en avontuur, het Noorderlicht fotograveren

Snelle en uitmuntende service!

Woensdag besteld, en donderdag al een afhaalbevestiging ontvangen. Top service en snel afgehandeld. Het personeel was tevens super vriendelijk!

On the spot ervaringen vastleggen

Met deze GoPro kan ik mijn ervaringen op de beste manier vastleggen. Super om met een fantastische beeldkwaliteit mijn en onze herinneringen te kunnen herbeleven.

Supersnelle service

Na lang wikken en wegen om een nieuwe camera te kopen heb ik de keus gemaakt voor Kamera Express omdat ik alleen maar positieve reviews las. De camera die ik heb gekocht was de volgende dag al in huis en kwam netjes verpakt aan. Bij vragen over mijn product wisten ze mij goed te adviseren. Kortom een fijne online winkelervaring. En die goede reviews die zijn terecht!

Goed advies, ruime keuze

Bij Kamera Express in Capelle geweest voor de aanschaf van een nieuwe camera. Ik had al een redelijk idee wat ik wilde hebben, maar twijfelde nog tussen een paar modellen. Ondanks de drukte (zaterdag) nam de verkoper ruim de tijd om mee te denken zodat ik tot de beste keuze ben gekomen. De medewerkers hebben duidelijk verstand van, en passie voor, fotografie. Dat was terug te zien in de kwaliteit van het advies. Klantenservice nog niet hoeven gebruiken, maar lijkt ook in orde met 3 gratis schoonmaakbeurten van de sensor in de komende 5 jaar.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ