Klasse Shop

Ich hab mir ein Canon Objektiv bei Kamera Express gekauft und der Name des Shops ist echt Programm!!! Express Bearbeitung! Express Versand! 1A Qualität1

Ik kan Kamera Express alleen maar aanbevelen

Ik kan Kamera Express alleen maar aanbevelen Ik bestelde verschillende items, waaronder een R5-loop, en kreeg uitstekende service. Het advies was perfect en mijn bestelling kwam op tijd aan

De fotokamerawinkel biedt uitstekende service, altijd bereid om mee te denken met de klant. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, wat de winkelervaring positief maakt.

Stuk goedkoper

Was in de winkel daar vragen ze 250 euro meer, Dus dan maar online bestellen.

Uitstekende Camera Winkel

Het aanbod van Kamera Express is best groot, het is handig als je iets met spoed nodig hebt dat ze het soms bij een filiaal dichtbij hebben liggen. De samenwerking met Budgetcam is fijn, hierdoor kan je eerst wat uitproberen voordat je het wil aanschaffen!

Persoonlijk & deskundig

Ondanks de drukte in de fysieke winkel (Arnhem) werd er goed de tijd genomen om ons te helpen en deskundig advies gegeven. Ook online alles duidelijk.

Prima geadviseerd bij aankoop Sigma 70-200mm F2.8 DG DN OS

Ik had mijn oog laten vallen op de Sony 70-200 F2.8 GMII, maar had nog een kleine twijfel i.v.m. de hoge aanschafprijs. Aangekomen in de winkel in Breda het dilemma uitgelegd en werd ik gewezen op de nieuwe Sigma. Uitgebreid de tijd genomen om beide lenzen te vergelijken en uiteindelijk voor de Sigma gekozen. Weliswaar iets zwaarder dan de fantastische Sony, maar hierdoor het nodige budget overgehouden voor een andere lens. Prima en eerlijk geadviseerd zonder dus op te leggen. Fijne zaak!

Dé Bestemming voor Fotografieliefhebbers

Navigeren op de website van Kamera Express is een genot, met een uitgebreide selectie aan camera's, lenzen en accessoires die mijn creatieve verbeelding aanwakkeren. Scherpe prijzen, mooie producten en snelle levering maken het tot dé bestemming voor elke fotografieliefhebber!

Perfecte service, goede uitleg en fijn geholpen

Mooie Gopro Hero 12 gekocht met accessoires. Wij waren op zoek naar een goede camera voor mijn zoon z’n school. Fijne voorlichting, vriendelijke service. Blij kind!

Snelle en goede service

Duidelijke website, goede informatie, bestellen gaat ook snel, de email berichten over de bestelling zijn ook duidelijk. Goede en fijne service, ook in de fysieke winkels !

Fijne assistentie bij keuze

Ik twijfelde over de keuze van het product. De vakkundige klantenservice medewerker heeft me heel fijn geadviseerd en uitleg gegeven. Het is een verademing om eens een gekwalificeerde klantenservice medewerker te spreken.

Wat een enorme teleurstellende service

Tv(1000,-) gaat stuk na 2,5 jaar. Verkoper weigert kosteloze reparatie aan te bieden en wil 600 euro in rekening brengen! maar is het wel eens dat tv 5 jaar hoort mee te gaan. Welke tv gaat nou zo vlot stuk. Verder blijft verkoper voet bij stuk houden dat dit redelijk en terecht is. Erg frustrerend om zo slecht behandeld te worden. Ik zet nooit meer in voet in deze winkel.

Personeel met veel kennis en aandacht

Bij het kopen van mijn SonyA7IV ben ik heel goed geholpen door Yee Tak. Duidelijk iemand met veel kennis van alle apparatuur en volgens mij minstens zo eigenwijs als ik zelf ben. De aankoop plus het kiezen van alle accessoires duurde even, maar juist de aandacht voor al mijn vragen, maakte dat ik blij de winkel uitliep.

Zeer behulpzaam en veel kennis

Voor mijn aankopen ga ik al 10 jaar naar de Kamera express. Ze zijn ontzettend vriendelijk, hebben veel kennis van de producten en nemen de tijd voor je. Het assortiment is breed en online bestellen gaat ook erg gemakkelijk!

Hele fijne service!

Ik was bij Kamera Express in Zwolle, verkoper Ralf. Nou, deze verkoper doet zijn werk niet half, Ik heb veel meer uitgegeven dan ik had bedoeld, Doordat Ralf alles wat ik wilde goed had aangevoeld. Hij heeft mij daardoor goed voorzien Van vele adviezen, dus hij krijgt een tien. Het was in de tijd dat het water van de kade zo hoog stond, Dat iedereen het een spannend aangezicht vond. Zou de gracht gaan overstromen? Dan zou een camera wel goed van pas komen. Om zoiets vast te leggen op de gevoelige plaat, Dan had ik van mijn aankoop direct al baat. Een vriendin had mij namelijk naar de winkel geleid, We hadden ons slechts heel kort voorbereid. Mijn basiscursus fotografie zou weldra starten Maar ik moest nog een camera kiezen en dat speelde me parten. Ik wist werkelijk niet van toeten of blazen, Behalve dat ik op mooie natuurfoto’s zat te azen. Ik werk met 2 honden en 500 schapen als parttime schaapherder Dus de context is fotogeniek maar ik qua techniek weet helemaal niks, verder. Ralf stond mij heel vriendelijk met raad en daad terzijde, Vertelde over afstand en lenzen en de combinatie van beide. Over licht en donker en de sluitertijd, Ik knikte maar wat en ik had geen spijt, Dat ik deze verkoper had getroffen, Iemand met verstand van zaken, dat is boffen! Mijn vriendin zat geduldig te wachten aan de hoge tafel En toen had zij ook nog met een tip met d’r bijdehandte waffel: Ze riep dat ik nog wel eens wat onhandig ben, En aangezien ze mij al bijna dertig jaar kent, Heeft ze helaas meestal wel gelijk, Dus de all-in verzekering vond zij daarom wel wat voor mij, En zo kwamen ook die kosten nog op de factuur erbij. Ralf wilde me ten slotte nog graag een bijpassende tas verkopen, Maar ik vond dat de prijs al genoeg was opgelopen. Dus die aankoop volgt later nog een keer, Want voor mijn vervolg-aankopen kom ik zeker weer!

Vakkundig en betrouwbaar

De medewerker van Kamera expres nam alle tijd voor het op een rij zetten van de verschillende mogelijkheden. Hij gaf een vakkundig en eerlijk advies. Zonder vervelende verkooppraatjes. Ik ben er blij met mijn nieuwe Alfa 7 m4.

Great product, great price

Very good second hand camera at reasonable price - fast delivery and helpful staff!

Snel en makkelijk te bestellen. Ook dat het al zo snel geleverd kan worden!

zeer goede ervaringen

Meerdere keren al besteld bij kamera-express.nl en steeds naar volle tevredenheid geleverd. 1 keer een klein probleempje, maar onmiddellijk moeiteloos opgelost door hun. Voor foto apparatuur HET adres.

Klaar en duidelijk!

Zeer duidelijk en accuraat in hun communicatie! Je blijft steeds op de hoogte van jouw bestelling. Ik moet nu wel wat wachten op datgene wat ik besteld heb, omdat het product overal uitgeput is, maar dat stond zo geafficheerd op hun website. Ik weet dus perfect waar ik voor sta.

Met een baby pasfoto’s maken en een kind van 5 zoveel geduld ik kreeg het zelf al spaans benauwd maar toch gelukt top

Geweldig advies

Ik kwam voor een spiegelreflex, maar kreeg goed advies wat er nog meer te koop is. En ik ging tevreden weg met een systeemcamera.

Middelmatig

4 januari heb ik een bestelling gedaan en wist dat 1 item niet op voorraad was. Echter kort hierna zag ik bij mijn bestelling dat alles was verzonden. Echter klopte daar niks van nadat ik ging bellen. Plots was het 1e item wel op voorraad en was er een ander item niet op voorraad. Ook konden ze mijn bestelling nergens vinden en kreeg ik een keer te horen dat een deel al zou zijn opgehaald. Niks van waar, en wederom gebeld. Diverse beloftes dat er zou worden terug gebeld of gemaild werd ook niet nagekomen. Afgelopen week ( 22 -01t/m26 01 2024) werd ik door een andere dame geholpen en die kwam haar belofte wel na. Echter was er nog steeds1 item niet op voorraad maar wel een gelijkend item maar dan van het originele merk. Ik was bereid om van het prijs verschil van ruim 100 euro die de originele duurder was 50 euro bij te betalen. De rest kwam voor rekening van Kamera Expresss. De laatste dame die wel het een en ander wist uit te zoeken verdiend een 10 en de rest een onvoldoende. Neemt niet weg dat Kamera Express verder een goede service heeft maar in dit geval even te kort schoot. Achteraf blij met de aankoop

Goede service en altijd vriendelijk

Ik word altijd goed geholpen en bij vragen hebben ze geduld om het uit te leggen en je ook goed advies te geven. Bij bestellingen is het altijd netjes verzonden en goed verpakt en je weet wanneer het aankomt. Gewoon zeer tevreden.

Super snel en precies goed.

Mijn bestelling werd supersnel en goed geleverd. Nieuwe body met een lens en een converter ring besteld, helaas past de ring niet maar dat lag aan mij en niet aan Kamera Express. Super blij met mijn nieuwe camera.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ