Altijd blij met mijn aankopen van Kamera Express. Ik koop er al mijn apparatuur sinds ik mijn eigen bedrijf ben begonnen als fotograaf en ik word altijd goed geholpen met producten van goede kwaliteit!

Zeer tevreden met keuze Fuji XT5 dankzij zeer goed advies

Ik zocht naar een opvolger voor mijn Fuji XT20. Dankzij zeer goed en prettig advies van de medewerkers van de onlangs geopende vestiging van Kamera Espresso Utrecht in Leidsche Rijn Centrum kwam ik uit bij de XT5. Goede autofocus en vooral een zeer prettige EVF waren voor mij doorslaggevend. Hier kan ik weer jaren mee vooruit.

Heel vriendelijk en ervaren personeel

Ik werd eigenlijk direct geholpen. Ik had op Internet al een occasion gezien, waar ik graag meer informatie over wilde. Een meneer hielp mij direct, ik kon er vragen over stellen en hij wist mij te helpen. Heel blij met de keuze die ik heb gemaakt, en met de hulp die ik heb gekregen

Fijne en nette winkel, waar ik altijd goed geholpen word. Duidelijke uitleg en ervaren personeel. Ook de website bevat veel duidelijke en overzichtelijke informatie. Bestelde artikelen altijd netjes geleverd.

Goed geholpen

Er werd met mij mee gedacht bij de vragen die ik had. Uitleg was duidelijk en helpend.

Informatief en vertrouwd

Het is niet voor het eerst dat ik een aankoop doe bij Kamere Express, zeker ook niet de laatste. Ze nemen de tijd met je om het een uit te leggen, geven goede en realistische tips. Ik kwam voor een nieuwe lens, heb door een goede collega al een plan gemaakt welke body ik later naar wil upgraden. Al met al een zeer goede service en ervaring

Snelle service, veel keuze online

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop van een nieuwe Sony a6100. Ik had mijn bestelling geplaatst in de avond en de volgende dag had ik het ook echt binnen! De informatie die op de website staat vond ik erg duidelijk en zo heb ik ook mijn keuze kunnen maken. Het enige kleine minpuntje is dat de doos waarin de camera werd bezorgd onnodig groot was, maar hij zat wel goed verpakt.

Voor 23:59 besteld morgen in huis en dan een dag later versturen?

Ik heb een product besteld op een werkdag voor 23:59u en zie dat ze het de dag erop pas verstuurd hebben. Ik krijg het dus een dag later dan aangegeven. Geen bericht over de vertraging of wat ook. Kwalijke zaak. Ik hoef niet per se een product de volgende dag te hebben, maar pronk er dan ook niet mee. Als je het adverteert moet je het ook waarmaken.

Zeer prettig geholpen

Vandaag bij kamera expres Arnhem een nieuwe Canon R100 camera gekocht. Thuis online wel ingelezen maar ik ben meer van het zien en mondelinge informatie en vragen kunnen stellen. Er werd goed gereageerd op mijn vragen, goede uitleg en de tijd werd genomen. Goede service!

Kundig, meedenkend én vernieuwend

Ik ben heel fijn geholpen door Rob in de prachtige nieuwe zaak Utrecht. Hij gaf passend advies en wist mij snel te overtuigen voor de overstap van spiegelreflex naar een systeemcamera. Daarna was voor mij de keuze snel gemaakt, een Canon R6 Mark II. Rob adviseerde daarna zonder enig belang nog een andere camera van Sony, hij nam de tijd voor al mijn vragen en had alle kennis paraat. Uiteindelijk ben ik toch gebleven bij mijn keuze voor Canon, maar ik waardeer het meedenken enorm! Bedankt daarvoor! Ik ga ook zeker gebruik maken van de Budgetcam Rental om lenzen te testen die ik in de toekomst zonder twijfel bij Kamera Express aan zal schaffen.

Zeer deskundig advies

Ondanks de drukte nemen ze veel tijd om te adviseren. Deskundig, vriendelijk personeel met goed advies.

Fijne hulp en duidelijk advies! Super goede service!

Aangezien ik niet zoveel weet van dit soort apparatuur had ik advies nodig, dit hebben ze mij duidelijk en goed kunnen geven. Ze nemen de tijd voor je en dat zorgt voor goede service. Prettige winkel!

BUITENGEWOON GOED

Bij Kamera express een nieuwe camera gekocht. Ik ben geweldig geholpen. Omdat ik met reuma in mn handen zit en de spiegereflexcamera te zwaar en moeilijk hanteerbaar was heb ik nu een Canon systeem camera gekocht. De man die mij hielp was niet alleen heel vakkundig naar ook heel vriendelijk en nam de tijd om mij alles uit te leggen en gaf mij goede tips. Ik waardeer het enorm als ik zo geholpen wordt. Top service! Order 12865148

Aankoop gedaan maar nog steeds niks binnen

5 dagen verder nog steeds geen gehoor van deze winkel. Ik heb een bestelling gedaan en je zou verwachten dat het vaak de volgende dag binnen is zo niet die dag daarop maar nee nog steeds niks. ook contact gezocht via facebook maar ook geen gehoor.

Zeer prettig, kundig en vlot geholpen

We zijn heel vlot en kundig geholpen in de winkel. Medewerker had duidelijk verstand van zaken en was er niet op uit ok perse het duurste te verkopen, maar wel het gene dat het beste bij ons past. Erg tevreden met onze nieuwe camera en lens.

Uitstekende service, camera zeer net verpakt

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van een tweedehands Sony A7C bij Kamera Express. Volgens mij heb ik nog nooit eerder een tweedehands product in zo'n goede staat, zo zorgvuldig schoongemaakt en verpakt ontvangen. Ook alle toebehoren waren zeer zorgvuldig opgeborgen. Door de beschrijving en de foto's op de website heb ik met vertrouwen kunnen kopen.

The ultimate camera

Mijn ervaring schrijf ik als volg met de Camera Canon R6. En de beste lens 24 - 70 mm die ik erbij heb gekocht. Zeer uitstekende camera. Deze camera maakt goede foto's en uiteraard ook de diepte. Hele scherpe foto's. Je kunt zelf de diafragma, iso en sluitingstijd instellen. Ben jij opzoek naar de ideale camera voor fotografie of vakantie. Dan ben je bij Kamera Express aan het juiste adres. Een zeer goede aankoop geweest. Ik ben er ontzettend blij mee.

Topmateriaal en perfecte service !

Op 1/1 bestelde ik een Zeiss-verrekijker. De afhandelingen en levering verliep vlekkeloos en dat in zo'n drukke periode. Petje af ! En de verrekijker is trouwens helemaal top !

Keurig geholpen in de winkel en nalevering volgens afspraak.

In de winkel netjes en uitgebreid geadviseerd. Camera is later toegestuurd geheel volgens afspraak met alle toebehoren.

Vorige week een camera en lens gekocht met daarbij een tas. De service was geweldig en de verkoper was kundig. De medewerker probeerde ons tegemoet te komen door mee te denken hoe we zo snel mogelijk de bestelde materialen konden ontvangen en of Kamera Express iets kon doen om ons in de tussentijd tegemoet te komen. De spullen zijn netjes op tijd geleverd. Een accu mist in de bestelling maar dat zal zeker goed komen Kamera express kennende.

Prima tweedehandse cameralens besteld, top.

Prachtige grote winkel

Mijn verrekijker gekocht. Deze besteld en na een half uur al op te halen. Prachtige professionele winkel in Capelle a/d IJssel.

Zo fijn dat een camera kopen zo simpel mag zijn

Fijne website, De communicatie is duidelijk, de sale heerlijk, Natuurlijk door de feestdagen een beetje druk dus de bezorging kan wat langer duren maar ook daar duidelijke communicatie over. Dit is mijn tweede camera ooit en ik ben super enthousiast om met me nieuwe Sony te werken ik kijk uit naar me track and trace ik zal stuiterend bij de deur staan te wachten! De beste wensen Kamera express! Op een flitsend nieuwjaar!!

Behulpzaamheid en geduld!

Afgelopen week heb ik bij het filiaal in Utrecht een nieuwe camera en lens gekocht. Ondanks de drukte werd ik heel prettig geholpen, de medewerker gaf aan al een lange en drukke dag gehad te hebben, maar desondanks bleef hij heel rustig en behulpzaam. Ik wist al welke camera en lens ik wilde kopen, maar daarnaast dacht hij mee over de benodigde accessoires, zoals het zoeken naar de juiste accu's en een acculader. Hij vroeg mij naar mijn wensen en liet mij dan kiezen uit verschillende prijzen en garantiejaren. Op die manier lukte het mij om in vertrouwen een keuze te maken en ben ik nog steeds overtuigd dat ik daar een goede keuze heb gemaakt. Naast mijn aankoop kon ik ook nog een lens inwisselen, zodat de lens niet ligt te verstoffen, maar dat ik er een ander nog blij mee kan maken. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en ik raad iedereen aan om voor deze juiste service naar Kamera-Express te gaan.

Duidelijk, veel keuzes online en snelle levering.

Reviews over apparaten is wat ze heel goed doen bij Kamera Express, zo kun je makkelijker een selectie en keuze maken.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ