Duidelijk, veel keuzes online en snelle levering.

Reviews over apparaten is wat ze heel goed doen bij Kamera Express, zo kun je makkelijker een selectie en keuze maken.

Eerlijk en deskundig advies gekregen

Ik heb onlangs een nieuwe lens + godox flitsers gekocht en heb deskundig en eerlijk advies over gekregen. Dacht dat mijn huidige spiegelreflex camera niet meer goed, echter gaf de verkoper eerlijk aan dat hij niks mankeerde en ik al prima uit de voeten zou komen met het aankopen van een nieuwe lens + 2 flitsers. Heel blij mee!

Kort, duidelijk en betrokken

Prima geholpen en goed geïnformeerd

Kwaliteit gecombineerd met professionaliteit!

Als startende fotografie-hobbyist bleek de keuze om eens bij Kamera Express te gaan praten, een goeie. Prachtige winkel, goed georganiseerd en met voldoende en vakkundig personeel. Er werd alle tijd genomen om de verschillende mogelijkheden te laten zien. Vooraf werd eerst gevraagd wat we met deze fotografie-hobby wilden doen. Uiteindelijk heel tevreden met Sony A6100 camera en mooie lens de deur uit gegaan.

Echt een top website !

Alles is heel duidelijk en overzichtelijk. Super mooie aanbiedingen en acties. Ik kom zeker terug

Nikon d 7500 gekocht. Eenvoudige bediening, veel mogelijkheden en schitterende scherpe foto's, zelf

Deze camera ingeruild voor mijn oude camera D5300 bij kameraexpress in Zwolle. De mensen daar nemen tijd voor je. Prachtige foto's, ook bij weinig licht of veel beweging. De D 7500 heeft tal van mogelijkheden. Via de app is er de mogelijkheid om de foto's direct op te slaan of via je smartphone te bekijken en te delen.

Gebruiksvriendelijke webshop

Besteld via desktop weergave. Overzichtelijk en duidelijk. Niets op aan te merken.

Fijne winkel met professioneel advies

Nieuwe lens gekocht. Werd prettig en vakkundig geholpen in de winkel. Kom zelfs even een body lenen om de lens te testen.

Fast delivery

I am very satisfied with the fast shipping times. I ordered from Germany and shipping took two days. Bravo. I am also very happy with my new lens.

Mijn go-to winkel

Ik koop al jaren hier en nu mijn nieuwste camera ook hier gekocht. Service is top en levering is altijd snel.

Super snelle levering en blij met de Epson ET-8500 Ook prima telefonisch contact bij vraag inzake bestelling.

Correct en hulpvaardig

Ik was verrast over de hulpvaardigheid en eerlijkheid van de winkel in Mechelen. Zelfs al had ik daar mijn a6700 niet gekocht (wegens niet in voorraad) dan nog gaven zij aan om het toestel nog eens te registreren om zo van 100€ cashback te genieten op mijn nieuwe aangeschafte lens (70-350mm). In de andere kamera-express winkel hadden ze me niks verteld over een mogelijke cashback op mijn volgende aanschaf. Ik kom hier graag terug!.

Goede service en heldere informatie

Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen ben door een medewerker van Kamera Express. Hij was duidelijk over de opties die er zijn en de kwaliteit van de producten. Ook gaf hij mij uitleg over hoe statieven en lenzen werken. Over mijn gekochte producten ben ik dan ook dik tevreden.

Heel fijn

Toen we binnen kwamen werden we gelijk begroet en al snel geholpen. Ik wilde graag informatie hebben over wat het best bij mij zou passen aangezien ik nog maar beginnende ben. Hij was erg vriendelijk en hij heeft ons goed geholpen en we zijn blij naar huis gegaan. Erg tevreden over mijn aankoop!

Prima dienstverlening.

Canon Camera gekocht, snelle levering en vlotte communicatie ook toen ik vraag had over levering.

Goed en eerlijk advies

Ik heb een goed en eerlijk advies gekregen tijdens de aanschaf van een camera met lens en een tas. Er werd rustig de tijd genomen om alles uit te leggen, wat noodzakelijk is bij z'n aanschaf. De voor en tegens werden uitgelegd en alle vragen beantwoord.

In de kijker

Kamera Express biedt een zeer breed assortiment aan verrekijkers en door de speciale actie dienzij hebben ook nog eens SPOT goedkoop.

Op jacht!

"Gisteren was het zover - na maanden sparen en jacht maken op een geweldige aanbieding, sloeg ik mijn slag bij Kamera Express Zwolle met de Sony A7R V. Het voelde als het vinden van een verborgen schat! De teamleden bij Kamera Express Zwolle deelden niet alleen hun kennis, maar ook hun enthousiasme voor deze camera. Erwin heeft mij ontzettend goed geholpen. Nu voelt elke foto als een ticket naar een visueel avontuur. Bedankt, Kamera Express, voor de geweldige aanbieding én voor het inzicht in deze fantastische camera!"

Online gereserveerd, en in de winkel opgehaald.

Ik was op zoek naar twee lichtsterke lenzen van Canon. Online heb ik een tijdje geleden ook een groothoeklens besteld bij kamera express. De prijs is vaak lager dan elders, en de service is prima. De twee lenzen die ik online heb gevonden, heb ik online gereserveerd in de vestiging in Utrecht. Twee uurtjes later naar de winkel gegaan en ze lagen klaar. Niet lang hoeven wachten en vriendelijk geholpen door een medewerker. Dat is veel handiger dan in de winkel pas kijken wat het aanbod is, dan ben je al snel een uurtje verder. Mijn budget is niet groot, en de twee lenzen die ik heb gekocht waren beide afgeprijsd. Volgende keer zeker weer naar kamera express.

Uitstekend!

Mooie service en top kwaliteit

Geweldig advies en levering direct uit voorraad

Ben zeer tevreden met de aankoop en ben aan de balie goed geadviseerd.

Uitstekende zaak voor fotografie

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en medewerkers weten waar ze over praten. TOP !!

Overtuigend geholpen!

Ik kwam voor een nieuwe spiegelreflexcamera van Canon en ging de deur uit met een Canon systeemcamera EOS R6. Wat een vooruitgang in techniek. Samen met een nieuw Canon objectief is de set gecomplementeerd. Vanaf de eerste minuut een belevenis om met deze camera een nieuw tijdperk van fotograferen in te gaan. Daarnaast werd ik overtuigend geholpen door een fijne medewerker van Kamera Express in Den Bosch die veel kennis van zaken had. Ben bijzonder blij met mijn nieuwe camera!

Vlot, duidelijk en gemakkelijk

Een duidelijke website met alle nodige informatie zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk je keuze kan maken. Eenmaal gekozen, kun je bestellen en nog geen minutes later ern bestellingsbevestiging en een vlotte levering.

Goede en snelle afhandeling

Ik heb nu al meerdere malen iets online besteld . Wordt meteen goed en duidelijk afgehandeld en binnen enkele minuten mail terug dat alles in behandeling is genomen. . Top Service ook als je mail stuurt krijgt men binnen een dag een antwoord .

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ