Snelle service en vriendelijk personeel

Ik kom regelmatig bij Kamera Express om een lens of camera uit te proberen, ik heb hier ook mijn nieuwe camera vorig jaar gekocht, en nu mijn droom lens besteld voor een top prijs bij Kamera Express!

Altijd fijn zakendoen met de echte specialisten

Mijn derde achtereenvolgende Canon-body van Kamera-Express (Amsterdam) was andermaal een feest om aan te schaffen. Goed advies, veel voorraad en ondanks de expertise niet een hogere prijs. Best of both worlds!

Wat een top service in Zwolle!

Zojuist een hele goede ervaring gehad in de winkel te Zwolle. Werd hartelijk ontvangen door Erwin. Hij nam alle tijd om mij goed te adviseren, diverse merken werden nagelopen. Daarbij nam Erwin me mee in de voor- en nadelen van de merken. We zijn uitgekomen bij een Panasonic DC-G90H. Ook meerdere lenzen geprobeerd en een fijne lens mee naar huis genomen. Alles om mij (als onervaren fotografe) een flitsende start te geven. Tevens een uitgebreide uitleg gehad over andere toebehoren, zoals de sd kaart, een filter voor over de lens en de fotografie cursus die de winkel aanbied. Dus ik denk … tot in januari bij de cursus!

Perfect geholpen

Deze ervaring gaat over de aankoop van een camera in de winkel in Maastricht. Ik ben hier perfect geholpen. Alles over het toestel (waar ik al research naar gedaan had) werd nogmaals duidelijk uitgelegd. Enkele vragen die ik nog had werden naar volledigheid beantwoord. Top, en ga hier zeker terug.

Advies op maat

Met mijn wensen naar de winkel gegaan. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd goed naar mij geluisterd. De verkoper kwam met een aantal opties en door door te vragen kwamen we uiteindelijk uit bij de Canon R7. Wat een geweldige camera zeg!! En dankzij het advies zijn mijn foto’s een stuk mooier en scherper, de vogeltjes gaan nu voor mij klaar zitten als ze mij aan zien komen met de camera.

Deskundig advies na online aankoop

Bij het afhalen van mijn online aankoop kreeg ik deskundig advies mbt aankoop lens/boddy. Zeer tevreden !!!

Altijd fijn bestellen bij Kamera Express

Afgelopen november mijn nieuwe Canon R6 besteld bij Kamera Express en meer dan tevreden. Snelle levering, goede service, en bij vragen altijd goed advies. Ook bij telefonisch contact met een specifieke vraag heel vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen, kortom top!

Goede camera actie, klantgerichtheid matig

Ik wist wat ik wilde, dat scheelde. Helaas maakte de verkoper nauwelijks contact en kon matig antwoord geven op mijn vragen. Ik moest zelf navragen hoe de cashback actie werkte en en zo wat andere kleine details dat maakte dat ik volgende keer toch weer elders ga.

Ik ben in oktober in de winkel groningen geweest, daar heb ik mijn wenzen verteld. Er werd mij de canon r7 rf100-400 en de rf s18-150 aan geraden. Met deze info rond gelopen you tube filmpjes gekeken. 14 dec in de winkel in Groningen Kameraexpress de knoop door gehakt. En ik ben toch blij met deze set..........ik heb al jaren een wens om zo'n camera te bezitten dus nu na jaren geduldig sparen eindelijk, super tevreden en wat een beest van een camera.

prima uitstekende service zowel in de winkel als internet

Koop al jaren daar mijn foto en film apparatuur. Er wordt goed meegedacht. Ook bij garantie gevallen staan ze je goed te woord en helpen ze ook bij garantie gevallen als de leverancier het fout beoordeeld. Mijn laatste grote aankoop was de Sony A6700 en zat te twijfelen tussen de FX30 Na goede overwegingshulp de juiste keuze kunnen maken voor het content wat ik maak. Voordeel is dat er fysieke winkels in de buurt zijn om he altijd te kunnen helpen en supporten.

Ik was opzoek naar een Gopro die ik voor de kerst binnen zou hebben. Bij Kamera Express in Almelo kon in een exemplaar reserveren en dezelfde dag ophalen!

Komen afspraken na en zijn helder in hun communicatie.

De webshop doet wat hij moet doen

de webshop werkt altijd goed pakketjes zijn normaal gesproken snel binnen nu mijn grote bestelling helaas niet. en heb ik die zo snel mogelijk nodig om geld tekunnen verdienen. in iedergeval heb nooit problemen echt gehad met de site of iets. behalve nu een klein opstootje

Super klem!

Geweldige klem om je GoPro goed vast te zetten op nagenoeg onmogelijke plekken. Bekende goeie GoPro kwaliteit: niet goedkoopste, maar wel beste!

Uiteindelijk toch 5 sterren!!

Ik had een 2e hands Nikon AF-P 10-20mm 1:4.5-5.6G DX VR een groothoeklens via de website bij mijn bestelling stond "dit is de laatste" dus ik super blij!! Betaald en in mijn account kwam te staan "afgerond" nog niet verzonden. Ik had de lens voor 12.00u besteld op 15 dec, dinsdagmiddag 19 dec stond de status nog steeds op niet verzonden dus dacht ik " ff bellen hoe het met mijn bestelling staat" kreeg bij de klantendienst te horen dat de lens al weg was en of ik mijn bedrag retour wilde hebben. Nee natuurlijk wil ik dat niet, ik wil mijn lens!, de man ging navraag doen wat er evt mogelijk was. Had weer op de website gezocht en tot mijn verbazing stond dezelfde lens nog te koop en lag in de winkel van Capelle a/d IJssel dus meteen contact opgenomen met de winkel, om een lang verhaal kort te maken, heeft de medewerker vd winkel er voor gezorgd dat ik de lens vandaag 20 dec op kon bij een postNL punt bij mij om de hoek, ik ben er super blij mee!!! Hartelijk dank aan de medewerker vd winkel in Capelle a/d IJssel, de 5 sterren hebben ze zeker verdiend. Wat ik erg goed vind is dat de medewerker vd klantenservice mij nog heeft gebeld om zijn excuus aan te bieden voor het misverstand, respect hiervoor.

Goed en vriendelijk geholpen

Ik ben goed en vriendelijk geholpen in de winkel, en kreeg aanvullend kamera express premium

Goed advies, snelle hulp!

Ik heb een mooie start gemaakt met fotografie, maar zoals het gaat met het uitzoeken van een camera; het is zoeken naar de juiste grasspriet. Ze zijn allemaal groen en ongeveer even groot. Maar welke is nou de juiste voor mij? Daar ben ik geweldig bij geholpen. Afronden van de aankoop is wel slordig gegaan door een spelfout in mijn email waardoor ik geen factuur en masterpakket heb ontvangen. Dit word als het goed is nu opgelost.

Zeeeeeer snel geleverd. Uit stekend produkt. Website is heel overzichtelijk. Uitstekend.

In alle rust kon in de camera met lens eerst uitproberen

Vorige maand heb ik een nieuwe Canon systeemcamera met lens gekocht. Ik wilde het hele pakket eerst graag zien. Gelukkig was er in de verhuurafdeling net zo’n set beschikbaar, zodat ik de camera ter plekke kon zien en uitproberen. Ik had me bijvoorbeeld een ander gewicht voorgesteld van de lens. De medewerkers in Den Haag konden al mijn vragen beantwoorden, en heel fijn vond ik dat er niet gepushed werd op verkoop. Ik kreeg alle tijd om uit te proberen, vragen te stellen en uiteindelijk heb ik de set online besteld (want niet op voorraad in de winkel).

Jammer dat er niet meer filialen zijn !

Een geweldige winkel, met zeer deskundig personeel die altijd aandacht voor je hebben en je goed advies geven, ook als je niet iets hoeft te kopen. Een geweldige voorraad met een ruime keus voor iedere portemonnee. De prijzen zijn scherp en concurrerend met de dozen schuivers die alleen het product leveren en "verder niet zeuren" als motto hebben. Jammer dat er niet iedere grote stad een Kamera Express winkel is. Rob (Klant sinds 2005).

Geweldige service, heldere communicatie, duidelijke site

Onlangs een nieuwe spiegelreflexcamera uitgezocht via Kamera Express, echter was de camera helaas niet op voorraad. Na contact gehad te hebben, kreeg ik te horen dat deze snel weer beschikbaar zou komen en hoe dit verder afgehandeld zou worden ivm een cashback actie en inderdaad een week later kreeg ik een mail dat ik hem kon bestellen! Een hele fijne klantenservice! Ik wilde hem graag via hen bestellen vanwege de service en voorwaarden en volgende keer doe ik het weer! Zeker aan te bevelen! Ook is de beschrijving van de camera's erg goed online, waardoor je op basis van je wensen kan beslissen wat je zou willen. Wel zou de mogelijkheid om ze te kunnen vergelijken het kunnen vergemakkelijken.

Goede service, mooie producten

Mijn fotografieapparatuur koop ik altijd bij Kamera Express. Je weet gewoon dat je goed geholpen wordt, snel reactie als je een vraag hebt en de producten worden snel en goed afgeleverd. Onlangs (eindelijk) een nieuwe camera aangeschaft en heel erg blij mee! :))

Fantastisch!

Medewerker van Kamera Express Utrecht nam alle tijd om uitleg te geven over verschillende camera s. Ik hoopte Nederlandse uitleg te krijgen want de medewerker sprak tegen een klant voor mij eerst vloeiend Engels (2 talig). Uiteindelijk ben ik 1.5 uur later vrolijk de deur uitgelopen met een andere camera dan die ik in mijn hoofd had, maar die nóg beter is dan die ik dacht te kunnen krijgen voor die prijs en kwaliteit. Kamera Express is zeer professioneel. Bedankt!

Snelle levering, erg tevreden

Super snel in huis na bestelling! Erg tevreden met de producten. Al eerder producten op Kamera Express besteld en ik ben er altijd erg positief over! Ik zou Kamera Express aan anderen aanraden!

"Smooth Sailing"; Kauferfahrung angenehmster Art.

Kamera Epxress bietet nicht nur stets den besten Preis, sondern man kann sich auf schnellen Versand und professionellen Kundenservice verlassen. Ich habe sowohl per Anruf am Telefon als auch per Mailanfrage umgehend die Beratung bekommen die ich benötigt habe; immer freundlich und mit top Fachexpertise. Ich kann KameraExpress nur empfehlen und werde auch gerne weiterhin hier Kunde sein.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ