Ik heb mijn bestelling online gedaan en ben zeer tevreden. Duidelijke site en een hele snelle levering. Ik heb de canon R8 gekocht met een mooie portret lens. Ik ben er helemaal blij mee!
Mooie body!! Daar ga je veel plezier van hebben!
Nadat eerst de bestelling mis dreigde te gaan. Heel netjes geholpen door een dame van de klantenservice. Extra rondje van de baas vrij de vrijmibo. Wel als kleine kanttekening dat ik een Mail kreeg van enne Gino waarin het volgende stond: “Meest gestelde vragen: Waarom verzenden jullie niet direct vanuit de winkel? Door alle artikelen via ons centraal magazijn te verzenden houden wij zicht op de verzending. Op deze manier kunnen we het verzendproces beter volgen en jou meer zekerheid bieden. Ik heb meerdere artikelen besteld, maar die worden niet genoemd in deze mail. Wij verzamelen alle artikelen en verzenden deze in één keer. Op deze manier kunnen we de kosten van verzending zo laag mogelijk houden en beperken we de belasting van het milieu. Heb je een deel van je bestelling eerder nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.” Voor het milieu wel alles verzamelen maar om logistieke redenen niet per filiaal kunnen verzenden. Iets wat tegenstrijdig deunt me. Maar des al niet te min ontzettend goed geholpen dus vandaar de hoge score. Zeer goed meegedacht naar de juiste oplossing.
Ik snap goed dat dit niet de meest ideale oplossing is omdat je natuurlijk snel al je spullen in huis wilt hebben. Fijn om te lezen dat we je toch goed konden helpen. Ik wens je alvast veel plezier met je aankopen.
Goede aanbiedingen, goede uitleg als je naar de winkel gaat, koop de camera en televisies daar.
Ik was op zoek naar een Marantz reciever, maar deze was bijna nergens op voorraad. Bij Kamera Express hadden ze hem wel maar dan in een magazijn. Na telefonisch contact was deze binnen een half uur in de winkel, klasse, ik blij en met de kerst genieten van muziek en films..
Ben perfect geholpen door een van de medewerkers. Zijn samen op zoek gegaan naar de juiste producten die het beste bij mij passen. Aanrader!
Van begin tot eind wachtend op mijn bestelling met kriebels in men buik!
Spannend!! Ik wens je er veel plezier mee Tanja!
Goede prijszetting en snelle service! Meer wil een videomaker toch niet.
Bedankt voor deze review! Hopelijk zien we je snel weer.
Ruim assortiment met duidelijke omschrijvingen van de producten. Zonder veel kennis te hebben van camera's heb ik door de uitgebreide informatie/omschrijving toch de juiste lens weten te kopen om cadeau te geven. De levertijden zijn wat langer dan bij andere winkels, maar het pakketje was toch nog op tijd.
Ik heb al vaker aankopen gedaan bij Kamera Express en heb nooit problemen gehad. In de winkel nemen ze alle tijd voor je en ze zijn goed bereikbaar.
Heel erg bedankt voor je mooie review Kim!
Niet te bevatten... ik bestel een cadeaukaart met: in de winkel ophalen. Niet gaan lachen maar 4 dagen later nog geen reactie dat deze cadeaukaart klaarligt. Nu is het feest en kan ik geen cadeaubon geven. Als je ze belt, kunnen ze er in de winkel niets aan doen. Misschien dat ze net uit Utrecht zijn vertrokken en het niet zo goed gaat met de winkel... als je besteld hou dit in de gaten.... Ik zelf bestel niets meer bij deze winkel.
Bedankt voor je beoordeling, dit is inderdaad niet zo leuk om te lezen. Ik zal intern graag nakijken voor je wat er gebeurd is en waarom dit zo lang moest duren. Ik zou graag met in je contact komen. Zou je willen mailen naar: [email protected] ?
Ik kwam voor advies voor een polaroid camera. Ik werd erg goed geholpen en ben blij met mijn aankoop.
Fijn te lezen dat je goed geholpen bent in de winkel. Heel veel plezier! Ook alleen advies kan je altijd bij ons terecht.
Professionele organisatie, met een brede kennis en dienstenpakket. hier ga je zeker vinden wat je zoekt, en je kunt er ook ook voor verzekeringen en onderhoud terecht.
Ik heb diverse malen besteld Bij KameraExpress : body, lenzen, accu's, flitsers etc. Altijd snel en correct geleverd. Nooit iets slechts op aan te merken. Blijf klant daar.
Que ce soit dans un des magasins ou sur le site, toujours le meilleur choix et aux meilleurs prix! Un plaisir pour les passionnés de photo...
Ik woon vlak bij de vestiging in Capelle aan den IJssel, maar ik had door de drukte de bestelling maar geplaatst voor een tweedehands lens van Fuji (80mm Macro). Hij bleek uit Duitsland te komen, dus maar goed dat ik niet naar de vestiging was gereden aan het einde van de straat. Netjes binnen een paar dagen bezorgd en zoals altijd is het product zoals ze beschrijven. Tijdens het wachten netjes op de hoogte gehouden en onbeschadigd thuis bezorgd. Ik heb overigens geen bezwaar met langsgaan in de winkel, want voor een nieuwe camera zou ik zeker even langs gaan!! Je weet zeker dat je lang moet wachten, maar dat komt omdat de verkoper de tijd voor iedere klant neemt. Het is het wachten waard!
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede reiszoomlens voor mijn Fujifilm camera, toen ik lovende recensies over de Tamron 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD tegenkwam. Deze bleek ook te koop bij Kamera Express. En, niet onbelangrijk, zelfs 100 euro goedkoper dan bij andere winkels. Na eerdere goede ervaringen met Kamera Express heb ik hem dus daar besteld. De levering was snel en compleet, helemaal zoals beloofd. En de lens is inderdaad fantastisch!
Online is het gemakkelijk om lenzen en camera's e.d. uit te kiezen. Er is een goede uitleg beschikbaar. Ik had het nog fijner gevonden als er ook foto's bij de betreffende lenzen geplaatst zouden worden (die met de betreffende lens gemaakt zijn). Verder goede site met fijne tips.
Ik had een kapotte lens en wilde een andere lens die binnenshuis goed te gebruiken is, zonder motor. Kwamen uit op Panasonic Lumix G Vario12-60.
Ben als onervaren binnen gekomen bij Camera Express Vandaar dat ik nogal wat vragen en uitleg nodig had . kreeg ik duidelijke en begrijpelijke uitleg. Namen ze alle tijd voor mij en dat ik niet het gevoel kreeg dat je maar een nummer bent . Top bedrijf
Ik ben zeer tevreden over Kamera Express. Het bestelproces is gemakkelijk, overzichtelijk en ik word goed op de hoogte gehouden wat betreft de status van levering. Alles was goed verpakt en zag er netjes uit. Ook fijn dat ze Post NL gebruiken, want DHL heeft nog weleens wat moeite op mijn adres.
Ik bestel begin november een macro lens voor smartphone (betaald met bancontact) volgens de site op voorraad en binnen 3 dagen geleverd. Begin december niets ontvangen, ik heb via de klantenservice meerdere keren doorgegeven dat ik de aankoop 12684254 wil annuleren, geen antwoord en geen terugstorting. dit is gewoon oplichterij, 30 euro weg. als je dus toch iets zou kopen via hun site, gebruik dan zeker visa of mastercard, dan ben je hiertegen verzekerd...
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om deze review achter te laten. Wat vervelend dat dit zo gebeurd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zal direct contact met u opnemen op dit op te lossen voor u. Mijn excuses voor alle ongemakken.
Het teakhout frame voor onze Samsung The Frame TV is echt prachtig! Super snel geleverd door KameraExpress.nl, veilig en zeer compact verpakt, weinig loze ruimte in de verpakking. Zeer tevreden!!
Hartelijk dank voor het mooie compliment!
Ik had zelf een mooie selectie besteld en besloten die af te willen halen in de winkel. Maar goed ook want ik had blijkbaar een verkeerde lens voor de body besteld, maar werd super vriendelijk en enthousiast geholpen en meegedacht naar wat voor mij de gunstigste optie was! Echt heel fijn en het enthousiasme van de medewerkers is erg aanstekelijk. Snel verder sparen voor mooie spullen!!
Goed dat je langs gekomen bent Marjolein! Nu kan je snel aan de gang met je mooie camera, ik wens je er veel plezier mee!
Apple Airpods Max Spacegrey gereserveerd en opgehaald. Site super eenvoudig en erg vriendelijk en snel geholpen in de winkel!
Door een val deze lens opnieuw gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit en de mogelijkheden van deze lens. Ik gebruik hem voor allerlei verschillende onderwerpen, architectuur, landschappen, portret,.. De levering van deze lens was ook weer perfect in orde zoals ik van Kamera Express gewend ben.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ