Super service en dan ook nog zo snel.

Drone besteld, meteen de kosten en levertijd bekend. Offerte gekregen meteen betaald. Levertijd 10 dagen, binnen twee dagen kon ik hem ophalen in Capelle ad IJssel. Jammer dat het daar ook zo snel ging anders had ik nog even in koffiehoek kunnen verblijven ;-) Een wereld van verschil met de garage waar ik ooit mijn eerste camera kocht. Vanaf toen loyaal gebleven door de service en betrokkenheid.

Veel funties

Op vele adviezen toch uiteindelijk de Sony rx10 iv aangeschaft, super mooie camera met veel functie en als je beginnend bent met fotografie kan dit teveel zijn maar gelukkig bestaan er cursussen... Makkelijk ook met de 'vogelknop', goed zoom bereik. Zeker een aanrader.

Super fijne & klantvriendelijke winkel!

Nu een aantal keer bij de Kamera Express in Utrecht geweest en je word altijd goed en vriendelijk geholpen! Ik zou ze zeker aanbevelen als je vragen hebt en of hulp nodig je word altijd goed en eerlijk geholpen!

Schnelle Lieferung, und alles gut angekommen

Ich habe den Canon Extender RF 1.4x online bestellt, und konnte alle weiteren Schritte bis zur Lieferung nach Berlin verfolgen. Klasse finde ich die Garantie über 5 Jahre, und das kostenlos.

DE webshop om camera apparatuur aan te schaffen!

Kamera Express heeft mijn online shoppingervaring naar ongekende hoogten getild! De webshop is gebruiksvriendelijk, de levering was razendsnel, en mijn camera + lenscombo overtreft alle verwachtingen. Kamera Express biedt niet alleen topkwaliteit producten, maar maakt ook online winkelen moeiteloos. Een absolute aanrader voor iedereen die serieuze stappen wil zetten in de wereld van video- en fotografie!

Telkens een fijne ervaring, zeer tevreden en zowel online als in de winkel een vlotte service!!!

Ik heb al meerdere aankopen uitgevoerd via jullie online webshop, de levering aan huis of in de winkel verloopt altijd vlot en veilig. Nog geen beschadigde objecten gehad, top service en veilig leveren en bezorgen van pakketten. De communicatie over levering en dergelijke is ook altijd zeer sterk aanwezig, en dat vindt ik een pluspunt dat je weet waar je pakket zit of hoe dat vordert. Ik ben telkens ook zeer tevreden van de service in de winkel te Gent, bij vragen krijg je een heerlijke koffie aangeboden van de zaak en worden al je vragen beantwoord, zonder je hier druk of stress ervaart van het personeel dat het snel moet gaan en de tijd maar beperkt is. Dus alles verloopt telkens rustig en vlot. Alleen jammer dat er één bestelling via de online webshop nog steeds geleverd is vanwege een voorraadprobleem, maar goed het ging hier over een klein bedrag en een kleine bestellingen, dus geen grote zorgen hierover, dit zal ook wel goed komen. Zeer bedankt voor jullie fijne ervaring telkens, vlotte service en goede hulp!!! Top!

Kamera Express, de leverancier voor al mijn apparatuur

Hallo, mijn naam is Ado Elvers en ik ben videograaf. Mijn opdrachtgevers, zowel particulieren als bedrijven, mogen hoge eisen stellen aan mijn werk als videograaf. Mijn apparatuur, waaronder camera's, stabilizers, statieven, lenzen en Drone's moeten continue van deze tijd zijn. leveringssnelheid, assortiment, prijzen, bereikbaarheid, voorlichting en service zijn voor mij een voorwaarde. Bij Kamera Express vind ik precies wat ik zoek. Zowel on-line als in een van hun vestigingen ben ik nooit teleurgesteld. Met vriendelijke groet, Ado

Vlug en goed!

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij Kamera Express. En meteen een heel positieve ervaring. Ook de afhandeling van mijn vraag over mijn bestelling door de infomail was prima: nog dezelfde dag antwoord gekregen en zeer pertinent. Dinsdag besteld en donderdag geleverd, prima. Alleen over de aflevering door PostNL bij mij thuis heb ik mijn bedenkingen. Hoewel ik thuis was op het moment van levering hebben ze gewoon het pakketje (met toch wel een waarde van enkele duizenden euro) aan de voordeur gezet, zonder aan te bellen (of even op het raam te kloppen). Het was maar via de tracering dat ik erachter ben gekomen dat het pakket was geleverd... Ik ben niet de enige met bedenkingen over de leveringen door PostNL in België, blijkbaar neen de koeriers hier het niet zo nauw met de regels. Maar dit doet geen afbreuk aan mijn ervaring met Kamera Express zelf. Prima werk!

Zoals gewoonlijk, Duidelijke omschrijving en uitleg. Goede en snelle service. En mooie prijzen….

Vlekkeloos

Makkelijk, snel en foutloos. Bedankt! Handige voorraad per winkel en wordt snel bijgewerkt.

Uitstekend, niets op aan te merken.

Grote bestelling geplaats op de website. Een camera body, lens, 2dehands lens, en vele accessoires en benodigdheden. 2 Dagen later lag alles klaar in de winkel, op 5 min binnen en buiten. Alles loopt heel vlot en correct. Ik maakte zelf 1 fout door verkeerd item te kiezen maar dit werd in de winkel vlot omgeruild. Zeer tevreden van hun service!

Heerlijk om de doos uit te pakken

Goede levering van de prachtige producten.

Snelle en duidelijke service

De website biedt een overzichtelijk aanbod en informatie met betrekking tot het product. Na het bestellen werd ik keurig op de hoogte gehouden. Al met al een goede ervaring en service.

Professionele, duidelijke en snelle service.

In de winkel werd ik geholpen door een werknemer die wist waar ze het over had en ze kon mij heel goed helpen met mijn vragen en gaf bruikbare adviesen geven. Later heb ik nog producten online besteld, deze waren heel snel bezorgd! Alles was aanwezig en zoals omschreven. Ik kom zeker nog vaker bij Kamera Express terug!

Zowel het service center als winkel bediening

Voordat ik het product had aan geschaft, had ik verschillende vragen per mail gesteld over het product zelf maar ook accessoires. De reacties om mijn vragen zijn snel, binnen een werkdag beantwoord. top. Omdat ik nog op vakantie was heb ik de optie gekozen om mijn bestelde product op te halen. In de winkel ben ik naast de uitleg van het product vriendelijk geholpen bij de keuze van de bijbehorende accessoires. top.

Heel erg tevreden

Ben eerst naar een kamera express winkel gegaan voor advies. Hier werd ik uitstekend geholpen door Ewout. Vervolgens heb ik het online besteld want ik wilde er even over nadenken. De dag erna werd het bezorgd. Erg blij mee. Ook fijn dat je 5 jaar garantie hebt bij kamera express.

Zeer goede klantenservice en kwaliteitsproducten!

De beste en voordeligste camera winkel

Hele positieve ervaring. Snelle en goede service en een goede kwaliteit prijs verhouding.

Zeer positief

Ik ben zeer blij van hun diensten. Ze leveren redelijk snel. Ik ben dus blij

Uitstekende service

Goede beschrijvingen bij de camera’s zodat je alles nauwkeurig kan vergelijken en alle benodigde informatie makkelijk bij elkaar kan vinden!

Alles was helder en duidelijk en zeer vlot!

Terug een zeer aangename ervaring met de bestelling en levering van Kamera Express! Gisteravond besteld en vanmorgen geleverd, goed ingepakt en beschermd. Ik heb al een paar testfoto's gemaakt en die RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM zien echt goed uit, vandaag was het een grijze dag en ideaal dus om de lichtsterkte te testen van deze robuust aanvoelende lens. Voor een derde van de prijs van de EF (2) tegenhanger en de RF 100-500. Op 100mm helemaal geen probleem met mijn EOS R en op 400mm de ISO op 1600 en later de timevalue zelfs op 1/20 ook zeer mooie foto's. Prachtige lens voor outdoor Aktie en Wildlife.

Geweldige service en supersnelle levering!

Mijn recente aankoop van de Nikon Z6II bij KameraExpress was een schot in de roos. De communicatie was helder, de levering snel en de camera kwam perfect verpakt aan. Als regelmatige klant heb ik in het verleden ook meerdere camera's gehuurd voor testdoeleinden. Elke keer kon ik rekenen op het vriendelijke en deskundige personeel, dat altijd klaarstond om mijn vragen te beantwoorden. KameraExpress combineert niet alleen uitstekende service bij aankoop, maar ook bij het huren van camera's. De betrouwbaarheid van hun apparatuur en de klantvriendelijkheid maken het voor mij dé plek voor al mijn fotografiebehoeften. Kudos aan het geweldige team van KameraExpress!

Geweldige service

Mijn accu van mijn net gekochte gebruikte camera bleek overleden te zijn.na melding werd zonder meer een nieuwe opgestuurd

Altijd goede service

Ik kom regelmatig in de winkel (Breda) en word altijd goed geholpen. Ze denken mee in oplossingen en hebben verstand van veel zaken.

vliegendsvlug

leuke aanbiedingen