vliegendsvlug

leuke aanbiedingen

Snel, makkelijk & vertrouwd winkelen

Kamera Express is mijn go-to als ik weer eens inkopen moet doen, ik heb tot nu toe altijd hier mijn gear gekocht.. van camera’s tot lenzen, statieven en lampen. Als iemand mij vraagt: “waarom altijd Kamera Express?” Dan zeg ik: “Omdat het een vertrouwde webwinkel is en ik daardoor altijd hier terug kom om te winkelen. De service is goed, de leveringen zijn snel en het aanbod groot!”

Soepele service met duidelijke omschrijvingen

Kwam de site online tegen en nog geen 5 minuten later de bevestiging binnen! Snel besteld en snel in huis! We gaan er enorm plezier van hebben.

Mooie camera.

Goeie acties, mooie camera. Blij mee.

Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

Prima prijs kwaliteit verhouding en ook het contact met Kamera Express verloopt altijd met volle tevredenheid

goede service

al meerdere keren besteld en altijd goede service en snelle levertijden, zeer tevreden.

Super snel

Erg Snelle levering, en netjes compleet geleverd

Klasse

Ik ben in jullie zaak in Den Haag geweest voor sensorreiniging. Dat heeft de medewerker klasse uitgevoerd.

Echt top!

Ik ben zonder afspraak de winkel in Capelle ingestapt, om eigenlijk beetje te kijken wat nou bij mij past. Ik ben super goed geholpen en mocht van alles zien en proberen en er werd alle tijd voor mij genomen! Echt top!

Topper !!!

Altijd perfecte service !!

Zeer prettige winkel

Al mijn camera apparatuur gekocht bij kamera express. Zowel via de webshop als in verschillende winkels. Overal zeer prettig geholpen.

Zeer fijne winkel!

Ik word altijd zeer goed geholpen in de winkels zelf. Ze hebben mij altijd zeer fijn geadviseerd. Ook op de website staat altijd precies de info die je wilt weten. Al jaren klant en nooit ontevreden geweest.

Blij met mijn aankoop!

Mijn nieuwe Sony A7iii met o.a. twee lenzen aangeschaft bij Kamera express Breda. Fijn geholpen en geïnformeerd!

Overzichtelijk, praktisch, werkend!

De foto's van het product zijn goed duidelijk, alles wat ik zocht (reviews, specs, relevante producten e.d.) stond duidelijk binnen handbereik. Erg fijn om overzichtelijk te hebben wat er in mijn winkelmandje zit, wat de prijs is van de totaalsom. Een account was gemakkelijk aangemaakt, geen enkel fout in de website tussen overgangen, de hele zoektocht tot aanschaf van een camera was erg snel. Het idee van een SD-kaart erbij aanschaffen, omdat dat bij aanverwante producten stond, werd erg aanlokkelijk en makkelijk gemaakt. Oftewel, ik heb gevonden wat ik zocht -en meer- in een mum van tijd!

Goede ervaring met bestellen bij Kamera Express, ging erg makkelijk en werd prima herinnerd dat er nieuwe voorraad binnen was gekomen!

Goede webwinkel

Camera gekocht op black friday. De actie was wel degelijk een goede actie, gezien ik de prijs al een tijdje in de gaten hield. Duidelijke webshop , vlot geleverd.

Snel en makkelijk te bestellen

Bij wijze van spreken met 1 druk op de knop het product gevonden en de bestelling kunnen plaatsen

Heel fijn geholpen!

Ik wou een go pro kopen voor mijn vriend die helaas uitverkocht/ niet direct leverbaar was. Ik wou graag de levertijd weten voordat ik deze wou bestellen. Ik ben uitstekend telefonisch geholpen door een dame van de klantenservice! En heb daarna de go pro gekocht. Nu hopen dat mijn vriend blij is met dit cadeau :D

Uitstekende informatie op de website, makkelijk betalen!

Deskundig en goed geholpen!

Al een tijdje wilde ik overstappen op een systeemcamera. Alles uitgezocht, body, objectieven en een adapter om oude lenzen te kunnen blijven gebruiken. Ontzettend deskundig geholpen en goede informatie en adviezen mogen ontvangen over de apparatuur die ik had uitgezocht. Eerlijke reacties, over wat wel en niet zo goed samen zou werken. Inmiddels een week in het bezit van mijn nieuwe set en ben ontzettend tevreden! Ik kom graag weer terug bij Kamera Express! Naast de deskundigheid ook altijd heel vriendelijk en gepassioneerd personeel, dat maakt het mede een hele fijne winkel om te komen.

Altijd de beste service... in 1 woord: Top!

Ik heb altijd al mijn aankopen gedaan bij kamera express. Ik ben elke keer super goed in de winkels geholpen en er werd altijd erg goed meegedacht als ik bepaalde ( soms lastige ) vragen had. Ik raad zeker aan!

Ze hebben echt alles

Vriendelijk personeel Behulpzaam met vragen waardoor je makkelijker keuzes kan maken voor het juiste product.

Inhoudelijke en goede hulp met uitgebreid advies voor een juiste aankoop

Het personeel van Kamera Express heeft mij heel goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. Na het doen van voorstudie heeft de medewerker van Kamera Express mij inhoudelijk van eerlijk en goed advies voorzien over welke keuzes ik het beste kon maken. De medewerker heeft de tijd genomen voor mij, wat ik erg prettig vind wanneer ik een grotere aankoop doe. Tegelijkertijd heb ik niet lang hoeven wachten tot ik aan de beurt was. Er was voldoende personeel aanwezig om de wachttijd tot een minimum te beperken. Daarnaast was ik zeer tevreden over de voorraad van de winkel. Alles wat ik wilde was in huis en kon ik gelijk meenemen. Ik heb bij de aankoop mijn oude APS-C camera kunnen inruilen tegen een eerlijke prijs en met een goede beoordeling van de camera. Ik beschik nu over alle middelen om mijn fotografiehobby naar alle tevredenheid voort te zetten. Ik zou het in-store aanschaffen in Capelle aan de IJssel zeer zeker aanraden met name vanwege het uitgebreide en goede advies en vriendelijke hulp.

Zeer slechte ervaring.

Epson printer besteld, na lang wachten verkeerde product ontvangen. Teruggebracht naar winkel in Eindhoven. Moeizame communicatie. Lang wachttijd voordat geld werd teruggestort.Koop hier nooit meer.

Groot of klein bij kamera Express moet je zijn!

Altijd goede service en vriendelijke, en behulpzaame werknemers. Wat kan je nog meer wensen?

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ