Keurig geholpen

23-5-2024 naar Kamera Express gegaan voor advies mbt telelens en rugzak. Alle tijd werd genomen om uitleg te geven en te testen. Tijdens de uitleg de nodige tips gekregen die zorgen voor betere foto's. Uiteindelijk goed geslaagd en blij met de gekochte produkten.

Schnell und problemlos.

Danke für die gute Internet-Plattform zum Bestellen von Produkten.

Goede service bij het filiaal in Almelo

Bij het filiaal in Almelo fijn geholpen, doordat er goed werd geluisterd naar mijn vraag, eerlijk advies werd gegeven en werd meegedacht over een goede balans tussen mijn wensen en budget. Toen ik ging twijfelen over een gemaakte keuze (nog niets gekocht op dat moment) was dit geen probleem en werd een ander product voor mij gereserveerd. Het eerste product dat voor mij was geregeld mocht wat mij betreft worden vrijgegeven maar ook deze bleef nog even gereserveerd tot ik weer in de winkel was en mijn definitieve keuze had gemaakt. Kortom, hele fijne service waarbij geen vraag te gek was.

Een aanrader

Ons 1ste bezoek aan de ruime, gezellige winkel te Mechelen was super aangenaam en de professionele winkelbediende heeft ons prima geholpen. Een adres dat we zeker warm zullen aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Perfecte service en alles wat je nodig hebt als videograaf

Ik ben al een lange tijd klant van Kamera Express. Zowel voor het kopen van apparatuur als het huren ervan. Ik heb nooit spijt gehad van mijn aankopen en dat verwacht ik ook niet van mijn recente aankoop van de Sony SDXC Tough V90 SD kaart. Ook bij het huren van apparatuur krijg je top service. Als voorbeeld: Ik had apparatuur gehuurd die ze op het moment niet hadden door een fout (die niet van hun kant kwam). Als oplossing hebben ze alternatieve apparatuur kosten vrij meegegeven. Ook heb ik voor een draaidag apparatuur moeten huren terwijl dat achteraf toch niet nodig was. Kort gebeld naar Kamera Express en zij hebben het betaalde bedrag voor de huur teruggestort, omdat ik het dus direct terug heb gebracht. Mega blij dus met hun service!

Geweldige professionele hulp

Vandaag van spiegelreflex overgestapt naar systeem. Met enorm goede en professionele uitleg. Er werd echt gekeken wat bij mij past. En ook alle optie werden uitgelegd. Ook voor de toekomst wat dan nog de opties zijn en mogelijk is. Echt top!!!!

Top geholpen

Bij het zoeken naar een camera kwam ik terecht op de site van kamera express. Omdat we twijfelden over het type camera een afspraak gemaakt voor informatie. Je maakt een afspraak voor een half uur. Dat leek kort. Echter toen we daar waren, werd er ruim de tijd voor ons genomen. Duidelijk en geïnteresseerd gevraagd wat we van de camera verwachten, en welk soort foto's we wilden gaan maken. Na een prettig gesprek en duidelijke informatie hebben we nu een Lumix FZ2000 waar we erg blij mee zijn. Mooie, scherpe foto's met een camera waar we nog steeds bezig zijn om alle mogelijkheden te ontdekken

Geweldig geholpen super winkel.

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Gunther. (Capelle a/d IJssel). Deze meneer weet waar hij over praat, geeft prima advies en nam zelfs ruim de tijd om vragen te beantwoorden die wij hadden los van het statief dat we hebben aangeschaft. Verder mooie en nette winkel met vriendelijk personeel.

Supershop, zowel online als fysieke winkel.

Sedert een jaar een klant van kamera express toen ik begon met fotografie. Steeds op correcte wijze en snel mijn goederen verkregen. Andere winkels zullen hun best moeten doen om hen te overtreffen.

Ik werd uiterst bekwaam geholpen, namen de tijd om de camera uit te leggen Vriendelijke medewerkers Ben uiterst tevreden

Super snelle en goede service

Goede duidelijke website, goede prijs en super goede en vriendelijke service toen ik belde om iets te overleggen over mijn bestelling! Niet de eerste keer dat ik hier besteld heb, maar ook zeker niet de laatste! Aanrader!

Behulpzame, vriendelijke verkoper.

Nette winkel met een vriendelijke verkoper die een stap extra wilde zetten. We waren nog aan het twijfelen tussen twee producten, hij heeft ons goed geholpen onze definitieve keuze te maken.

Goede klanten service

Ik heb net een nieuwe lens gekocht. In de winkel helpen ze erg goed met de juiste uit te kiezen. ze hebben er veel verstand van.

Goede en duidelijke toelichting op te kopen product

Op al mijn vragen werden vakkundig beantwoordt. Waardoor ik mijn aankoop met een gerust hart gedaan heb. Nadat het gekochte door mij ingebruik genomen werd was ik door het vakkundig advies niet teleurgesteld. KE is zonder twijfel de winkel waar ik terug zal komen.

Goed ... Beter ... Best

L.S. Al klant sedert het prilste begin in 1995. De eerste aankoop toen ... was een SMC-M Pentax 300mm F4 ... die door Peter Merceij werd aangeboden in het blad "Camera Beurs" voor fl.400,- ! KE was en is buitengewoon deskundig en klantvriendelijk, waardoor zij kon uitgroeien naar het bedrijf, dat het nu is. Inmiddels heeft KE een geduchte collega-vakhandel in CameraNu gekregen ... welke het concept "deskundig en klantvriendelijk" heeft overgenomen. Bij zowel KE als CN ben ... en ... blijf ik genoegen klant. Ab Bosveld

Snel te bestellen en goede kwaliteit. Goede service! Al met al top.

Zeer snelle, professionele en toch vriendelijke bediening.

Als niet-professional is het belangrijk begrijpelijke uitleg te krijgen over de producten.

Vriendelijk personeel

Heb je camera spullen nodig kijk dan bij Kameraexpress fijne winkel snelle en goed service en duidelijke voorwaarden

Super goed geholpen in de winkel

Ik wilde een nieuwe camera kopen maar wist echt niet waar ik moest beginnen, zoveel opties! In de winkel in Arnhem ben ik super fijn geholpen. Er werd echt de tijd genomen om alle verschillen tussen merken en camera's uit te leggen en zelfs dingen voor mij opgeschreven/uitgetekend op een blaadje wat ik vervolgens mee naar huis kon nemen om mij nog beter in te lezen en een goede keuze te maken. Later die week teruggekomen om de camera en lenzen te kopen. Het is de Canon R8 geworden. Helemaal blij mee!

Helemaal super

Ik heb online eerst naar de camera gezocht die ik wilde hebben en ben vervolgens naar de winkel gegaan waar die op voorraad was. De winkel (Zwolle) was goed bereikbaar met een prima parkeerplaats dichtbij. In de winkel ben ik heel goed geholpen door de dame achter de balie, het proces werkt goed en ik heb ook goed advies gekregen. Ik ben helemaal tevreden over het verloop van de aankoop.

precies als aangegeven

Op zondag een objectief besteld, welke een levertijd van 2-4 werkdagen zou hebben. Vervolgens kreeg ik maandag een mail dat het objectief vanuit een winkel naar het hoofdkantoor verzonden zou worden en vanuit daar aan mij. Op vrijdag is de lens geleverd, dus netjes op tijd. Heel blij met de lens!

Fijne winkel met goede service

Ik heb hier een drone gekocht, de medewerker legde alle informatie over de drone heel goed uit. hij wist er veel van, het is zeker een aanrader om daar je spullen te halen, ik kom zeker terug.

Moeilijkheid makkelijk opgelost

Beste Kamer Express, Hierbij schrijf ik deze review over de camera, lens, sd kaart en accu's die ik op 30 april 2024 heb gekocht. De camera, lens en accu's bevallen mij erg. Maar er was een klein akkefietje met de sd kaart. Ik had in totaal 3 keer met de sd kaart gefilmd en hem er 1 keer uitgehaald en ingestopt. Ik was op 19 mei aan het filmen met de camera voor een opdracht tot dat er opeens een melding kwam waar in stond; "entert sd card again" en "try another card". Dat bleek een error te zijn. Er zat een schrammetje op een van de sensors. We gingen gelijk terug naar Kamera Express om te kijken wat er mis was gegaan. We hebben een vervanging gekregen en daar was ik heel blij mee. Ik voel me gelijk begrepen en geholpen met hun klantenservice. Dit was mijn review. Alvast bedankt! Beste groeten, Britt Arkenbout.

zeer goede hulp bij keuze en aankoopbeslissing

Ik was op zoek naar een reisrugzak om mijn fotomateriaal inclusief 600mm telelens me te kunnen nemen. In de winkel werd ik heel goed geholpen door deskundige verkopen om een goede keuze te maken. Ik kwam tenslotte bij een Wandrd PRVKE 31L Pro rugzak. Dank voor de hulp, ik ben heel blij met de aankoop !

Altijd goed

Ik shop al jaren lang bij kamera express zowel in winkel in denbosch als online, meestal de beste prijs en altijd wat ik verwacht dus vandaar de 5 sterretjes

Essebaan 55

2908 LJ Capelle aan den ijssel

+31 (0)85 88 88 013

Over Kamera Express.nl

Kamera Express.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel en fysieke retailketen, gespecialiseerd in fotografie- en videoproducten. Het assortiment omvat camera’s, lenzen, statieven, accessoires, drones en andere audiovisuele apparatuur van topmerken. Kamera Express.nl richt zich op zowel professionele fotografen als hobbyisten, met deskundig advies, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.