Top en eerlijk advies

Kamera Express Almelo geweest. Wou een nieuwe camera kopen en had een aantal vragen over 2 canon modellen. Mijn vragen zijn naar volle tevredenheid beantwoord en kreeg ook een duidelijk advies welke camera ik het beste kon kopen voor wat ik graag fotografeer. Uiteindelijk ook voor de Canon R6 Mark II gekozen wat ten opzichte van het andere model veel geld scheelde in mijn voordeel wat lang overal niet bij elke winkel gebeurd. Dus Kamera Express Almelo SJAPPO!!!!! En de eerste indruk van de R6 is uitmuntend!!!

Super rugzak voor dagelijks gebruik

Na aankoop rugzak meteen ingeladen en uitgetest. Heel handig met veel vakken, plaats voor allerlei lenzen en toebehoren. Voor het wisselen van lenzen heel handig dat de rugzak aan twee zijkanten te openen is, waardoor het wisselen van lenzen in een handomdraai gebeurd is. Prima aankoop, voldoet volledig aan de verwachting.

Super goede service!

Vorige week langs een van de Kamera Express winkels geweest om de nieuwe Nikon Z7II uit te testen. Ik werd erg goed geholpen en mocht al mijn vragen stellen aan de medewerkers in Breda! Alle functies werden met enthousiasme uitgelegd. Uiteindelijk de camera body en objectief telefonisch besteld, omdat ik op de site een goede tweedehandse heb gevonden. Deze werd supersnel naar Breda gestuurd, waar ik hem de volgende dag in de winkel nog kon bekijken voordat ik hem kocht. Ook aan de klantenservice telefoon werd ik goed en snel geholpen, medewerker Simone was erg vriendelijk! Terug in de winkel werd ik weer met enthousiasme geholpen door Carola. Zij heeft de aankoop goed en duidelijk laten verlopen. Ik ben superblij met mijn nieuwe camera + objectief! De volgende keer kom ik weer terug bij Kamera Express :)

Snelle, fijne communicatie en service

Fijn bezoek, snel en professioneel geholpen.

Altijd klantvriendelijk!

Men kent jou en jouw cameragear! Fijne sfeer, ze nemen de tijd voor je.

Goed geholpen door vriendelijke professionals

Bij Kamera Express Almelo word ik altijd vriendelijk benaderd door professioneel personeel. Er word écht naar mijn wensen geluisterd waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Kortom; ik kom hier bijna net zo graag voor het personeel als voor de producten.

Top lens aangeschaft

Een Sigma 70-200 mm lens aangeschaft bij Kamera Express.nl voor mijn Nikon camera's. Netjes en goed geholpen, ook kon ik 2 lenzen inruilen, welke ik een aantal jaren geleden bij hun gekocht had. Goed advies gekregen over verzekering van de nieuwe lens. Een tevreden klant die zeker terugkomt bij aanschaf van fotoapparatuur.

Zeer goed en eerlijk advies en service

Ik was op zoek naar een opvolger van mijn Sony A77 A-mount met objectieven ivm het verdwijnen van de A-mpount. Twijfelde tussen MFT formaat (Panasonic DS-G9 Mk2) en APS-C (Sony A6700). Door KameraExpress vanuit hoofdvestiging E-mount adapter opgestuurd naar winkel in Den Bosch om te kijken of mijn huidige objectieven zouden werken op een A6700. In de winkel zeer goed advies gekregen inzake MFT en blijven bij Sony APS-C, en over de adapter. Uiteindelijke door goede service en gedegen advies de stap gemaakt naar A6700 met nieuwe bijbehorende objectieven.

Klantvriendelijk & deskundige winkel

De medewerkers zijn vakbekwaam, behulpzaam en klantvriendelijk.

Mixed feelings

Prima geadviseerd door jonge verkoopmedewerker. Aangezien ik best veel koop bij Kamera Express vroeg ik om mogelijkheid voor korting (vorige ervaring hierin tav advies cashback was teleurstellend) Dat moest met “de baas” worden besproken. Die verdiepte zich niet in mijn aankoop historie en niet in mij. Totaal ongeïnteresseerd was zijn enige opmerking “ik vind het een prima prijs” Daarmee doet hij alle credits van eerdere verkopers teniet en komen mijn ergernissen inzake foutieve cashback adviezen uit het verleden ook weer boven. Gemengde gevoelens dus wederom. Goede adviezen …. Slechte afwikkeling

Leuk om een verkoper te spreken die je het juiste aanbjiest en tegelijk ook een pak advies meegeeft!

Ben binnengestapt voor een extra batterij en een simpele flits. Ik heb enorm veel info en advies gekregen waar ik echt wel iets aan heb als amateurfotograaf. Ben ook goed ingelicht over mijn zeer waarschijnlijke aankoop van een nieuw fototoestel. Top kerel !

Top service!

Vriendelijke medewerker en zeer goed advies bij keuzehulp van producten. Duidelijke uitleg tussen verschillen en er wordt meegedacht over alle mogelijkheden. Verstand van zaken versterkt vertrouwen in de aankopen. Top service!

Vriendelijk personeel en overzichtelijke winkel

Tijdens mijn winkelbezoek ben ik geholpen door een vriendelijke, vrolijke jongeman, die met mij meeliep naar de artikelen waar ik naar op zoek was. Hij gaf uitleg over de artikelen en advies. Als tip wil ik meegeven om klanten aan te spreken of je kunt helpen wanneer je ziet dat ze aan het rondkijken zijn. Al bij al tevreden!

De Zhiyun Crane M3 van Kamera Express in Arnhem: topstabilisatie met uitstekende service!

Fantastische aankoop! De Zhiyun Crane M3 heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb hem gekocht bij Kamera Express in Arnhem en ben ontzettend blij met mijn keuze. Het eerste wat opvalt is het compacte en draagbare ontwerp. Hij past gemakkelijk in mijn cameratas, wat perfect is voor mijn reizen en on-the-go opnames. Maar laat je niet misleiden door zijn formaat; deze gimbal is krachtig en stabiel. Het gebruiksgemak is geweldig. Dankzij de intuïtieve bediening kon ik binnen enkele minuten aan de slag. De verschillende modi bieden veel flexibiliteit voor verschillende opnamesituaties, of ik nu aan het wandelen ben of snelle actiescènes vastleg. De stabilisatie is indrukwekkend. Mijn opnames zijn nu veel vloeiender en professioneler, zelfs in uitdagende omstandigheden. Het maakt niet uit of ik mijn smartphone, action camera of compacte systeemcamera gebruik, de Crane M3 levert altijd fantastische resultaten. Het was ook een plezier om bij Kamera Express in Arnhem te winkelen. Het personeel was deskundig en vriendelijk, en ze hielpen me bij het kiezen van de juiste gimbal voor mijn behoeften. Kortom, de Zhiyun Crane M3 is een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige stabilisatie voor zijn opnames. En met de geweldige service van Kamera Express in Arnhem kan ik deze combinatie alleen maar aanraden!

Super goed geadviseerd en geholpen

Ik wist niet zo goed welke camera en lenzen ik nodig had voor mijn werk. De medewerker heeft erg goed meegedacht en heeft mij een aantal opties gegeven. Deze mocht ik zelf ook zien/aanraken om een goede look en feel te krijgen. Ik ben erg goed geholpen waardoor ik een keuze heb kunnen maken. Ik ben super blij met mijn aankoop en ik kom zeker terug als ik weer wat nodig heb! Top service :)

Zeer goed geholpen en zeer goede uitleg over camera's

Wij zijn na voor onderzoek naar binnen gelopen voor de aanschaf van een nieuwe spiegelreflexcameraset van Canon. Na enig uitleg en een goede demonstratie van de verschillen en de mogelijkheden zijn we uiteindelijk met een mooie set van Canon naar huis gegaan, alleen geen spiegelreflex maar een systeemcamera en hopen hier mooie plaatjes mee te schieten.

Weten veel, goed geholpen!

Goed geholpen, kreeg verschillende opties te zien in verschillende prijsklasses waardoor ik zelf kon kiezen.

Professioneel team met gezelligheid op een prettige locatie

Valt echt op wat een kunde de mensen bij Kamera Express hebben, allemaal. Verstand van zaken met een goed advies als gevolg. Daardoor denk ik nooit aan een ander bedrijf voor camera’s, echt top!

Rust en kennis

Wij zijn gisteren, Hemelvaartsdag, naar Kamera Express gegaan om een Sony camera te kopen. We hebben beiden niet heel veel verstand van camera’s, al had mijn man veel research gedaan én advies gekregen van zijn broer die veel weet over fotografie en camera’s. We kregen een zeer goede uitleg, over de gewenste camera. Dennis wist duidelijk waar hij het over had, we konden alles aan hem vragen en hij was niet opdringerig in de verkoop van de accessoires. Ook de verzekering die je op je nieuwe aankoop kunt afsluiten werd goed uitgelegd. We gingen met een mooie camera en een goed gevoel de deur uit.

Betaalbare zeer scherpe portret lens

Ik heb de Viltrox 75mm f1,2 pro Z-mount nu bijna 3 weken geleden gekocht bij Kamera Express in Capelle a/d IJssel. Gezien de drukte op een maandag ochtend moest ik even wachten. Eindelijk was ik aan de beur, alleen de 2 Viltrox lenzen moesten uit de centrale magazijn komen, maar dat duurde gelukkig ongeveer 10 minuten. Als de eerste de 75mm uitgeprobeerd en na een paar proeffoto's was ik verkocht!!!! Scherp, snelle autofocus en mooie zachte ondiepte scherpte, precies wat ik wilde en betaalbaar. Toen de Viltrox 24mm f1.8 en die werkte niet op mijn Z8, de vriendelijke verkoper had dat kan niet en toch nadat hij ook wat probeerde kwam hij ook tot conclusie dat de 24mm lens niet op mijn Z8 werkte. Wij beiden op zijn computer kijken en via Amazon kwamen we achter dat deze niet op mijn camera werkte, ook bij de update software van Viltrox gesnuffeld en inderdaad deze lens heeft geen update op mijn Z8 te kunnen worden gebruikt. We zaten elkaar aan te kijken van: SHIT! De verkopen heeft engelen geduld en neemt de tijd voor je en ik ben een schitterende Viltrox portret lens rijker die tegen de Nikon lens met gemak kan opboxen, maar wel voor €1900,- minder! Ieder geval de 1,5 rijden naar Capelle a/d IJssel was het zeker waard geweest, want ik wilde zeker weten dat deze DX lens op fullframe camera werkte. De Z8 zet deze lens automatisch op DX en als ik omwissel voor een fullframe lens, zet de camera netjes automatisch op fullframe. Zelfs Lightroom erkent deze lens. Als je het niet weet, informeer in de winkel, ze weten heel veel, maar als ze het niet weten, zoeken het zeker weten voor je uit!

Zeer goed en vakkundig geholpen in Utrecht!

Verkoper nam de tijd en adviseerde ons oprecht. Gaf goed advies over bijvoorbeeld de verschillende sd kaarten en objectieven. Zeer tevreden met de aankoop!

Professioneel geholpen en heel blij met de camera. Ga er veel plezier van hebben.

Een dikke 10 voor Mamera Express

Perfect geholpen. Ze zijn gewoon tot 22.00 uur bereikbaar om je verder te helpen! Mooie Canon Lens gekocht!

Goed geholpen zoals altijd

Goed geholpen door aardig personeel. Kom hier graag voor mijn camera gear!

Uitstekend geholpen door vakkundig personeel.

Mijn vriendin en ik hebben bij de winkel in Almelo een camera (a7c) ingeruild. Hiervoor kregen wij een mooi bedrag terug. Van dat geld hebben we een deel van onze nieuwe aankoop betaald. Een nieuwe camera en onze 1e drone! Erg vriendelijk personeel met veel vak kennis!

Essebaan 55

2908 LJ Capelle aan den ijssel

+31 (0)85 88 88 013

Over Kamera Express.nl

Kamera Express.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel en fysieke retailketen, gespecialiseerd in fotografie- en videoproducten. Het assortiment omvat camera’s, lenzen, statieven, accessoires, drones en andere audiovisuele apparatuur van topmerken. Kamera Express.nl richt zich op zowel professionele fotografen als hobbyisten, met deskundig advies, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.