De eerste keer naar Kamera Express in Turnhout België geweest voor een aankoop van een statief. Direct geholpen door een super vriendelijke medewerker en al de professionele uitleg die ik wou gekregen. Hier zien ze me zeker terug, zo zou het in alle zaken moeten zijn. TOP
Bedankt voor de review, wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor het compliment!
Hallo, ik wil de verkoper in de Kamera Express-winkel in Antwerpen bedanken voor zijn advies over de juiste selectie van mijn eerste camera. Voor zijn geduld en de tijd die hij mij gaf. Het was een zeer betrouwbare en goede service.
Keurig ingerichte winkel in Utrecht en wordt vriendelijk welkom geheten door medewerkers. Was eigenlijk een dag te laat met gereserveerd artikel, maar medewerker wist precies welk artikel voor mij was gereserveerd en was nog in voorraad. Occasion artikel is nog als nieuw! Kreeg alle tijd om te bekijken en uit te proberen. Medewerker gaf nog enkele tips mee hoe artikel te bewaren en te gebruiken. Ben erg tevreden over deze winkel en blij met mijn occasion voor een goede prijs-kwaliteit. Chapeau!
Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop! En fijn dat het gereserveerde artikel nog beschikbaar was en dat je goed geholpen bent. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe aankoop!
Ik kan altijd terecht bij Mike, hij weet wat voor soort fotografie ik doe en weet dus wat het beste materiaal voor mij is. Zijn adviezen zijn eerlijk, duidelijk en goed. Al jarenlang mijn adviseur en aanspreekpunt! Vorige week was mijn kamera gevallen en ik was van streek. Ook dit neemt hij heel goed op en dankzij hem ben ik lij met m'n nieuwe Sony A9ll!
Ik heb 1,5 week geleden een joystick voor mijn DJI mini 3 controller besteld. Op de site stond niet dat die niet op voorraad is. Ik kreeg een mail waarin stond dat ik een track & trace code zou krijgen wanneer het product verzonden was. Na een week had ik nog steeds niets gehoord, waarna ik een bericht heb gestuurd met de vraag waar het blijft. Ook hier heb ik na twee dagen nog steeds geen antwoord op. Ik ga morgen op vakantie en zit nu met een incomplete controller van mijn drone. Wat een waardeloze service. Ik bestel hier echt nooit meer.
Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging met je bestelling. Ik begrijp je frustratie en neem snel contact met je op om dit zo snel mogelijk op te lossen. Bedankt voor je geduld.
Ik ben al geruime tijd klant bij Kamera Express en huur regelmatig apparatuur bij Budgetcam. Waarom ik altijd kies voor Kamera Express is omdat ik weet dat ik hier altijd goed geholpen word. De website is duidelijk en overzichtelijk, wat het zoeken en bestellen van producten erg gebruiksvriendelijk maakt. Alles staat helder aangegeven, en het vinden van de juiste camera of accessoires is eenvoudig. Daarnaast vind ik het fijn dat ze meegaan in acties en aanbiedingen, waardoor je vaak net dat beetje extra voordeel hebt. Al met al blijf ik terugkomen naar Kamera Express vanwege de positieve ervaringen en de combinatie van betrouwbaarheid, een prettige website en goede deals.
Ik ben enorm teleurgesteld in Camera Express. Ze hebben me een maand lang aan het lijntje gehouden over mijn bestelling. Ik moest continu zelf bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef, terwijl ik telkens verkeerde informatie kreeg. De ene keer werd gezegd dat het een week wachten zou zijn, de andere keer dat ik de 10e in de wachtrij stond. Na een maand kreeg ik te horen dat het product helemaal niet meer op voorraad zou komen en mijn bestelling werd geannuleerd. Tot overmaat van ramp zag ik daarna hetzelfde product op hun website als ‘op voorraad’ staan, terwijl ik nog steeds aan het wachten was. Dit toont aan hoe slecht hun communicatie en voorraadbeheer is. Ik raad Camera Express absoluut af. Dit was een uiterst frustrerende en onprofessionele ervaring.
Mijn welgemeende excuses voor de frustrerende ervaring die je hebt gehad. Dit is niet de service die we willen bieden. We begrijpen hoe vervelend het moet zijn om geen duidelijkheid te krijgen over je bestelling. Graag kom ik met je in contact om een oplossing te vinden en ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt.
2e hands nikon D500 DSLR gevonden op de website met weinig clicks(aantal staat er netjes bij). Overzichtelijke website ook trouwens. DSLR gereserveerd om in de winkel te bekijken. Moest ervoor naar cappelle a/d ijssel. Mooie grote winkel met alles wat je je maar kan bedenken op foto gebied. Na nummertje trekken word je snel geholpen door iemand die weet waar hij het over heeft. kwam professioneel over. ik ben netjes geholpen met al mijn vragen en uiteindelijk overgegaan tot aanschaf van de D500. mooi toestel met weinig gebruikssporen. Hier kan ik nog wel even mee vooruit totdat ik ooit over ga stappen naar een systeemcamera
Zo te lezen heb je een top ervaring gehad bij onze winkel. Precies zoals we het graag zouden willen zien. Fijn om te lezen dat je de website overzichtelijk vond en dat je super geholpen bent in de winkel. We wensen je veel plezier met de camera!
Als beginnende foto- en videografen stapten wij de winkel in Zwolle binnen. Wij waren opzoek naar een camera waar we mee kunnen fotograveren en filmen. Die hebben we gevonden in de Canon R50 met extra lenzen. Eén gewenst product voor het filmen, externe draadloze microfoon, was niet op voorraad maar is later kosteloos aan huis bezorgd.
Super bediening, hebben een antwoord gegeven op elke vraag, alles rustig uitgelegd en opties laten zien. Hier weten ze nog waar ze mee bezig zijn
Ik had interesse om mijn F-mount telephoto lens te vervangen door een gelijkaardig Z mount exemplaar. Na dat ik een 2dehands kandidaat had gevonden, had ik Kamera express gecontacteerd voor een offerte voor mijn oude lens. Ik kreeg hier direct antwoord op en bovendien hadden ze ook de Z-mount lens laten overkomen naar Antwerpen. Goede service!
Vandaag was de dag! Na lang twijfelen hebben we eindelijk onze droomlens gekocht: de Nikon Z 85mm F/1.2 S-line Nikko. En wow, wat een ervaring was dat bij Kamera Express! Vanaf het moment dat we de winkel binnenkwamen, voelde het meteen goed. Het team was super enthousiast, nam echt de tijd om ons alles uit te leggen en liet ons de lens uitgebreid testen. Geen vraag was te veel, en ze gaven tips waar we zelf niet eens aan dachten. Het is niet alleen een geweldige lens, maar de manier waarop we geholpen zijn, maakt deze aankoop helemaal bijzonder. Kortom, Kamera Express heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. We komen hier absoluut terug voor ons volgende fotoproduct – en dat zeggen we niet snel! Bedankt voor de topservice en de geweldige ervaring!
Wat een mooie woorden, erg leuk om terug te lezen, heel erg bedankt hiervoor! We zijn blij dat we jullie verder konden helpen. We wensen jullie veel plezier met deze prachte lens en graag tot snel!
Ik had een Sony camera gereserveerd en ging de afhalen op het filiaal Amsterdam . De medewerker stond ons snel te woord en legde nog eea uit van de beschikbare lenzen. Er werd tijd voor ons genomen , ondanks de drukte,alsof we de enige klanten waren. Top
Ik werd zeer goed en op deskundige wijze geholpen door een zeer vriendelijke en professionele man. Kom hier zeker terug.
Fijn om te lezen Harry, we zien je graag terug bij onze winkel.
Als hobbyist ben ik erg goed geholpen bij Kamera Express. Ze hebben mij voorzien van goede informatie en er was veel mogelijk. Achteraf na testen toch een lens willen retourneren en dat was geen enkel probleem. Ik zou deze winkel zeker aanraden.
Uitgelegd wat we wilden en onze huidige set besproken. Samen met de medewerker gekeken naar de mogelijkheden en daarbij goede uitleg gehad. Hebben er een nieuwe lens aangeschaft en zijn zeer tevreden met het resultaat.
Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en tevreden bent met je nieuwe lens! Bedankt voor je feedback en veel plezier met je aankoop!
Goed geholpen in de winkel
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen.
photospecialist.es desde hace tres semanas no me ha entregado mi pedido y no soluciona mi problema! ¡Esto parece una estafa!
Lamentamos mucho los inconvenientes que has experimentado. Entendemos tu frustración y te aseguramos que estamos trabajando para resolverlo lo antes posible. Nos pondremos en contacto contigo para solucionar el problema y proceder con la devolución si es necesario. Gracias por tu paciencia.
Ik wacht inmiddels al drie weken op een bestelling. Steeds wordt er gezegd, dat het aan de leverancier ligt. Verder wordt er niets gedaan. Wat een service, not. Ik wil mijn geld terug, dit begint op oplichting te lijken.
Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad en ik begrijp dat dit frusterend is. We gaan dit zo snel mogelijk onderzoeken en nemen contact met je op om het op te lossen. Bedankt voor je geduld.
Onlangs heb ik een nieuwe camera gekocht bij Kamera Express in Capelle a/d IJssel, en mijn ervaring was niets minder dan fantastisch. De service, uitleg en aandacht waren een dikke 10 waard! Ik ben ontzettend goed geholpen door Raymond, die alle tijd voor me nam en echt meedacht over wat voor mij de beste keuze zou zijn als vervanging van mijn EOS 7D. Zijn ideeën en expertise gaven me het vertrouwen dat ik de juiste keuze maakte. Uiteindelijk ging ik naar huis met een Canon R7 en een 24-105 lens, precies wat ik nodig had. Ik verliet de winkel met een grote glimlach en een geweldig gevoel. Ik kom hier zeker terug voor toekomstige aankopen. Aanrader!
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je deze fijne ervaring hebt gehad bij ons in de winkel. Zo te lezen heb je door Raymond zijn hulp de perfecte camera en lens gevonden. We wensen je er veel plezier mee!
Fijne service . Ik werd goed geholpen en kreeg de adviezen waar ik om vroeg Her product zelf bevalt tot nu toe erg goed
Erg blij met mijn aankoop en goed geholpen! Ik vond het fijn dat Kamera Express ook tweedehands aanbod heeft dat deskundig beoordeeld is!
Aankoop van nieuwe systeemcamera doe je niet zomaar. Maar met de deskundige uitleg van het Kamera Express team in Dilbeek deed ik de juiste keuze dank zij alle uitleg erbij. Uitkijken om foto's te maken met de Nikon Z6 II. Bijzonder blij.
Wat een mooie camera heb je gekozen, ik wens je er veel plezier mee!
Nadat onze oude spiegel reflex het had begeven twijfelden we tussen een systeem camera en spiegelreflex. Doordat je beide camera's in je handen hebt, kan je ook de kleine gebruiksverschillen ervaren die door kamera express medewerker werden benoemd en een betere keuze maken. Wij blijven bij spiegelreflex omdat we (zowel mijn vrouw als ik) dit toch prettiger vinden.
Hoi hoi, Vandaag richting Kamera Express Dilbeek voor een nieuwe lens. Ik zocht een telelens voor mijn Nikon. De verkoper stelde de juiste vragen en we vergeleken de occasie-lenzen met de nieuwe. Zonder dat de verkoper opdringerig werd kon ik rustig beslissen. Daar hou ik van. Daarnaast wou ik nog een afstandsbediening voor mijn iets oudere Nikon en ook daarvoor was geen moeite teveel om het uit te zoeken. Deze wordt nagezonden aangezien ze niet meer voorradig was in de winkel wat ik kan begrijpen. Als een gelukkig kind keerde ik huiswaarts met mijn nieuw speelgoed. Fijne ervaring.
Wat leuk om te lezen dat je zo goed en in alle rust geholpen bent. De afstandsbediening heb je inmiddels ook in huis dus je kunt aan de slag met je nieuwe spullen, veel plezier ermee!
Essebaan 55
2908 LJ Capelle aan den ijssel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kamera Express.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel en fysieke retailketen, gespecialiseerd in fotografie- en videoproducten. Het assortiment omvat camera’s, lenzen, statieven, accessoires, drones en andere audiovisuele apparatuur van topmerken. Kamera Express.nl richt zich op zowel professionele fotografen als hobbyisten, met deskundig advies, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.