Kamera Express levert niet wat op de site staat

Kamera Express had een mooie aanbieding bestaande uit een Panasonic camera, met vrij traag SD kaartje van onbekend merk en een extra originele Panasonic accu. Dit was zowel duidelijk uit de beschrijving als uit de foto op de site. Na betalen bleek op de nota dat de extra accu een onbekende en goedkope imitatie was en ik wilde juist de Panasonic accu. Ondanks twee e-mails aan Kamera Express ontving ik na ruim een week alsnog hetgeen ik niet besteld had, kon terug naar PostNL en dat kostte me ook nog Euro 4,95.

perfecte service

nikor macro 105 gekocht prima uitleg, service. zeer tevreden.

Ontgoochelende prestatie

Men wist mij te vertellen dat de variabele ND-filter tot 9 stops licht kan blokkeren, dit lijkt echter minder te zijn? Hoe dan ook is de kwaliteit van het glas echt niet wat ik had verwacht, met kleurveranderingen en flaring. Eigenlijk had ik beter een vaste ND-filter van 10 stops gekocht, maar die was voor mijn maat niet beschikbaar. Van de polariserende filter ben ik wel redelijk tevreden.

Super aanbod, niet altijd de goedkoopste

1.) Super aanbod, werkelijk quasi alles te vinden. Ook dikwijls goed onderbouwde informatie terug te vinden op de webshop. 2.) De prijs is niet altijd de goedkoopste en soms duurt het wat langer dan verwacht op producten te leveren. 3.) Op het vlak van analoge fotografie scoort Kamera-Express wel ondermaats. 4.) goede verhuurservice 5.) de winkels zelf voelen wat steriel en "corporate" aan, ik hou liever van een gepersonaliseerde winkel waar de verkopers duidelijk hun eigen creativiteit kunnen laten stralen. Nu is elke winkel dezelfde, waar je ook gaat.

PRO-300 Super nieuwe printer en goed geholpen

De Canon ImagePROGRAF PRO-300 is het uiteindelijk geworden. Bedankt voor het geduld en de goede adviezen.

Kamera Express Maastricht heeft kennis van zaken en denkt met je mee

17 april 2024 [email protected] onderwerp: 'Review-actie Kamera Express' Mijn review voor Kamera Express: Deze week heb ik bij Kamera Express in Maastricht (Plein 1992) een teleconverter gekocht (Canon EF 2x extender III) voor tussen mijn EF 70-200 f2.8 L objectief en mijn spiegelloze Canon RP fullframe camera. Zo maak je van deze lens een 140-400 f5.6. Uiteraard met behulp van de EF/RF omzetring. Dennis van deze vestiging heeft me uitstekend geadviseerd. Hij heeft duidelijk kennis van zaken en bekeek samen met mij naar de beschikbare (andere) mogelijkheden. Bij de keuze komen een aantal opties aan bod: Canon of Sigma? Zoom of vaste brandpuntlens? En hoeveel mag het kosten? Zo kun je bij een spiegelloze camera met een RF vatting ook kiezen voor de RF 100-500 lens die Dennis ook voorradig had, want het gaat hier om professioneel spul. Dit laatste geweldige objectief kost nogal wat en viel voor mij persoonlijk daarom af. Ook goed om te weten: het is niet mogelijk om een RF extender te zetten op RF 70-200 2.8L. Ook een sigma telezoom is niet goedkoop en ik heb immers al de EF 70-200 f2.8L. Uiteindelijk gekozen voor de Canon EF 2x extender III. Zo maak je van deze lens een behoorlijke telezoom voor nog geen 500 euro extra, want dit kost de extender. Je hebt dan én een goede telezoom voor bijvoorbeeld portretfotografie vanwege de f2.8 én een 140-400 (f5.6) als je de kleine extender ook meeneemt in je fototas. Gunstig is dat je bij deze lens geen autofocus probleem hebt over de gehele lengte. Ook blijft de beeldscherpte goed gehandhaafd. De Canon EF 2x III extender is een professioneel ding en ontworpen voor de meest dure en grote EF objectieven, hierin zit ook L-glas. Bij Kamera Express te koop zowel nieuw als gebruikt. Bart

Het lijkt te goed om waar te zijn

Inmiddels hebben mijn zusje en ik allebei een camera aangeschaft via Kamera Express en we zijn beide zo ontzettend tevreden over de service! Beide super goed en lief te woord gestaan door de medewerkers voor onze vragen en zelfs opgebeld van ‘hey we zien dat je het zo vaak al hebt geprobeerd om iets aan te schaffen, we zullen het even gemakkelijker voor je maken en reserveren er 1 voor je.’ Ook werd mij camera pas in de week van volgende week verwacht maar hij is er dus al! Zooo super blij, nogmaals heel erg bedankt voor alle hulp en service!

Super goede service!

Blijft altijd mijn favoriete winkel. Super behulpzaam en vriendelijk personeel. Altijd hele fijne ervaring om hier te winkelen. Betrouwbaar en eerlijk. Ook zeer betrouwbaar voor producten inruilen. Word altijd goed te woord gestaan en krijgt goed advies. Zeker dé locatie voor foto/video!

Mijn fototoestel werd hersteld.

Camera express biedt een top service. Een duidelijke offerte, een correcte planning, alle nodige informatie en communicatie. Top. Bij afhaling een superleuke babbel over mijn droom fototoestel en droomlens. Veel, op korte tijd bijgeleerd. Ooit een full frame camera....

Onduidelijkheid over leveringstijd

Ik had een occasion lens besteld bij Kamera Express, maar tijdens het bestellen is nergens vermeld dat deze uit het buitenland moest komen en dus een langere verzendtijd had. I.p.v. 1-4 werkdagen (wat op de website staat bij levering van occasions) kreeg ik de lens pas binnen na 8 werkdagen (waar dus ook nog een weekend tussen zat). Ik had de lens nodig voor een shoot, dus ik had er behoorlijk wat stress van. Als ik van te voren wist dat het zo lang zou duren, had ik natuurlijk het risico niet genomen en ergens anders besteld... Ik heb uiteindelijk maar de klantenservice gebeld om te vragen waar mijn bestelling bleef en waarom het zolang duurde. Beetje jammer dat ik vanuit Kamera Express zelf niet op de hoogte werd gebracht van deze langere levertijd.

Snelle en correcte levering

Spullen uiteraard in perfecte staat en een snelle levering zonder enige problemen.

Waanzinnig

Na lang sparen toch gegaan voor de extra range. De 24-105 2,8 RF objectief van Canon is waanzinnig goed en de resultaten heel mooi. Uiteraard weer geadviseerd door personeel van Kamera Express. Ze verkopen niet alleen mooie spullen maar het personeel heeft er ook verstand van. Een super winkel !

top service, prima website

al vaker wat gekocht via de website. zeer gebruikersvriendelijk en uitstekende service

Professionele zaak met goede uitleg.

Als beginnend amateur fotograaf heb ik me goed laten informeren bij een professionele fotozaak Kamera Express. Waar te beginnen met welke camera werd me hier duidelijk uitgelegd. Prettige verkoper die rustig alles vertelde en demonstreerde. Ik ben met een mooie camera de winkel uitgelopen. Ben blij met mijn aankoop.

Service op maat.

Gisteren had ik een reportage flits en transmitter nodig en als amateur zie je bij dergelijke aankopen, wel vaker het bos door de bomen niet meer. Heel blij dus dat - zoals eerder - je een gedegen advies op maat krijgt. En wat een genoegen om niet voor een pusherige verkoper te komen die je persé het duurste wil verkopen. Well done dus.

Super goeie service!

Op de foto beurs zag ik iets wat ik graag wilde. Het bleek niet juist in het systeem. Alles werd op alles gezet om het toch te regelen en allemaal zonder mopperen, super vriendelijk en super snel. Helder advies, fijne mensen! Bedankt weer!

Met een gerichte vraag kwam ik binnen en zeer tevreden met 2 nieuwe aankopen naar huis.

Ik werd goed en deskundig geholpen. Kwam voir schommelkop voor mijn Nikon camera en ging met fijn Sirui statief en schommelkop Ph-10 de winkel uit. Hoe het allemaal werkt werd goed uitgelegd. De volgende dag aan de slag en prachtige foto’s van ooievaars gemaakt. Bedankt voor de goede service

Fijne en deskundige service bij de aanschaf van mijn nieuwe camera.

Ik heb in de winkel van Den Bosch een nieuwe Nikon camera gekocht. De hulp die ik kreeg heb ik als zeer fijn ervaren.

Erg fijne zaak, goede service!

Hele fijne winkel. Voordeel is dat deze winkel naast online ook fysieke winkels heeft en je daardoor ook de producten in de winkel kunt bekijken. Ook als er iets is wordt je goed geholpen.

Ik heb voor mijn verjaardag een camera gekocht en was er erg blij mee

Voor mijn verjaardag besloot ik een camera te kopen omdat ik gedeeltelijk geïnteresseerd begon te raken in fotografie. Ik koos voor een Sony zv-e10 en een Sony FE 1.8/50 lens. Ik was blij met de aankoop omdat ik er ook € 100,- korting op kreeg dit cameramodel

Meedenken in het gedachtegoed

Mijn camera's en objectieven neem ik mee naar Lapland waar ze worden ingezet voor astrofotografie (noorderlicht) in omstandigheden waarvoor ze volgens de fabrikanten niet geschikt zijn. Concreet is dat een werkomgeving met temperaturen tussen -5 en -35 graden. De vervanging bestaat uit een nieuwe Sony A7rV met handgreep en vier batterijen. Ook de adapter LA-EA5 ontbrak er niet aan en de set werd afgemaakt met de Larmor screenprotector. Er lagen twee batterijen in het schap dus werd de toonbank overhoop gehaald om te kijken of er nog ergens een rondzwierf en dat had succes! Dan moest er nog een extra lader bij want 4 batterijen in serie laden wordt een lang verhaal. Dat was wel een dingetje want ik vlieg en dan telt elke gram in je bagage om onder het standaardgewicht van 23kg te blijven. Ook het volume van de lader is een dingetje want te groot is in datzelfde kader ook niet handig. Er was wel een Hahnel Pro Cube2 maar die is toch wat zwaar en groot. Voordeel is echter dat er een adapter is bijgeleverd om AA-accu's te laden. Nu had ik dit ding niet echt nodig en hij is ook wat prijzig. Alternatieven waren even niet voor handen. Maar omdat het bedrag inmiddels aardig was opgelopen en ik over een paar maanden voor mijn volgende vertrek naar Lapland nog zo'n set kom halen omdat ik in panorama schiet kreeg ik een goede korting op de lader. Over de geheugenkaartjes zaten we even te dubben. Leuk dat deze body de supersnelle UHS-II kaartjes aankan maar echt werk voor ze heb ik niet want filmen doe ik zelden. Daarbij waren de snelsten ook niet voorradig dus hakte de verkoper de knoop door met de mededeling dat ik gewoon mijn huidige kaartjes gebruik en dan kijken hoe de buffer in de body zich gedraagt en of het uitlezen op de computer nog snel genoeg blijft. Het is natuurlijk wel zo dat die enorme 61Mpix bestanden nogal wat vragen. Snellere en grotere kaartjes zijn zo gekocht als dat nodig blijkt. Het benodigde objectief staat in bestelling en komt binnen een paar dagen.

Snelle levering , en altijd goed

Voor de eerste keer besteld via de website en dit ging snel en precies. Dank hiervoor.

Super attente medewerkers

De juiste informatie die ik op dat moment nodig had om tot een goede aankoop te komen. Eerlijk advies over inruilproducten. Perfect winkel.

De vriendelijk bediening zonder dat je lang moet wachten, en de deskundige uitleg zorgen er voor dat Kamera Express (Turnhout) mijn favoriete winkel is geworden. Ook al is het een eindje rijden, ik heb het er graag voor over. Er is dan ook geen twijfel mogelijk mijn volgende artikel op het verlanglijstje koop ik vast en zeker terug bij hen.

Overzichtelijk, en makkelijk. Genoeg informatie over producten en goed bereikbaar

Ik heb vandaag een Sony FX30 besteld. Dit ging erg gemakkelijk. Er staat veel informatie over deze camera, waardoor ik de keuze heb kunnen maken!

Essebaan 55

2908 LJ Capelle aan den ijssel

+31 (0)85 88 88 013

Over Kamera Express.nl

Kamera Express.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel en fysieke retailketen, gespecialiseerd in fotografie- en videoproducten. Het assortiment omvat camera’s, lenzen, statieven, accessoires, drones en andere audiovisuele apparatuur van topmerken. Kamera Express.nl richt zich op zowel professionele fotografen als hobbyisten, met deskundig advies, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.