Hoi hoi, Vandaag richting Kamera Express Dilbeek voor een nieuwe lens. Ik zocht een telelens voor mijn Nikon. De verkoper stelde de juiste vragen en we vergeleken de occasie-lenzen met de nieuwe. Zonder dat de verkoper opdringerig werd kon ik rustig beslissen. Daar hou ik van. Daarnaast wou ik nog een afstandsbediening voor mijn iets oudere Nikon en ook daarvoor was geen moeite teveel om het uit te zoeken. Deze wordt nagezonden aangezien ze niet meer voorradig was in de winkel wat ik kan begrijpen. Als een gelukkig kind keerde ik huiswaarts met mijn nieuw speelgoed. Fijne ervaring.
Wat leuk om te lezen dat je zo goed en in alle rust geholpen bent. De afstandsbediening heb je inmiddels ook in huis dus je kunt aan de slag met je nieuwe spullen, veel plezier ermee!
I am really satisfied with my purchase at Kamera Express The fast and courteous service, Professional and experienced, And unbeatable prices This is not the first time I have chosen to buy at Kamera Express, I would recommend that everyone choose to buy at Kamera Express,
Vandaag bij Kamera Express in Capelle geweest en supergoed geholpen door Mike. Erg blij met de Canon ef 70-300 is usm lens waarmer ik nu al prachtige foto’s kan maken met op mijn Canon Eos camera. Top!
Mijn zoon is begonnen met carspotten en heeft een Canon EOS 700D gekregen. Langs voor advies en welke lens moet hij voor gaan sparen. Kregen we advies voor een instap lens en deze was er ook nog 2e hands net garantie. Dat noem ik nou een eerlijk oprecht advies. Nu kan hij en beginnen met leren en sparen voor een nieuwe. Mijn zoon ging met een hele grote glimlach naar huis en dat is goud. Dank je wel Kamera Express
Ik ben super geholpen bij de aanschaf van mijn Sony Alpha a7 iii. Zelf heb ik geen verstand van camera’s en wilde voor mijn vakanties mooie foto’s maken. Op internet goede reviews gelezen over de Kameraexpress vestiging in Utrecht, dus daar heen gegaan. Bij binnenkomst werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan en gevraagd of ik ergens hulp bij nodig had. Na mijn verhaal te hebben gedaan werd ik doorverwezen naar Rob. Rob heeft mij super geholpen en goed geluisterd naar mijn wensen! Nu ben ik dik tevreden met mijn camera.
Wat leuk om te lezen dat je naar onze winkel gekomen bent, heel erg bedankt hiervoor. Zo te lezen heb je een mooie camera kunnen vinden, ik wens je er veel plezier mee!
Topcamera met even zo'n goede lens. Scherpe heldere foto bij weinig licht! Zeer prettig geholpen door kamera expres Zwolle.
Bij mijn vorige bestelling heb ik een product geretourneerd vanwege een defect, maar deze is erg genoeg zoekgeraakt via PostNL. Het team doet echt zijn best om het terug te vinden of met een oplossing te komen en houden mij up-to-date. Super tevreden over de service! Deze week weer iets besteld en hopelijk kan ik snel genieten van mijn nieuwe camera en accessoires!
Ja, een verademing! Waarom? Vriendelijk, kennis van zaken, goede uitleg, nam de tijd! Inderdaad, het bestaat nog. Tegenwoordig valt zoiets op. Jullie hebben er een klant bij!
Wat een mooie review Paul, heel erg bedankt hiervoor! We zijn blij jou als klant erbij te mogen hebben!
Na veel opzoekwerk ben ik uiteindelijk bij Kamera Express uitgekomen. De prijs was correct en ze waren een van de weinigen waar een DJI Mini 3 Fly More Combo + RC Smart Controller op voorraad was. Vandaag bestellen voor middernacht en morgen in huis maar voor zo een toestel opteerde ik om het in de winkel af te halen. Dit was eenvoudig te controleren op de website en bovendien kon ik het toestel reserveren zodoende was ik zeker dat het beschikbaar was, super handig en top troef. Ter plaatse heb ik dan nog uitermate goede info en uitleg gekregen. Via internet zou ik bvb geen extra verzekering aangeboden gekregen hebben en had ik waarschijnlijk ook geen Micro SDX kaartje gekocht en dit zonder me op één enkel moment gepusht te hebben gevonden. Van gebruik tot registratie, do's en don'ts, altijd zeer vriendelijk en met de glimlach, kortom top service ! (winkel te 1700 Dilbeek)
Ik stapte over van een bridge camera naar de OM1 mark 2. De camera had ik gereserveerd via de site en de volgende dag heb ik hem opgehaald. Normaal is het erg druk, maar ik had het geluk dat er wat minder klanten waren, zodat ik snel geholpen werd. Na goed advies van een zeer vriendelijke jongeman liep ik met mijn nieuwe camera (en wat accessoires) naar buiten. Het feit dat de mogelijkheid geboden wordt om je camera een aantal jaren extra te verzekeren vind ik fantastisch. Hele fijne winkel met geweldig personeel!
Misschien zijn ze naast hun schoenen gaan lopen, maar wat een slechte ervaringen achter elkaar hebben wij gehad. We hadden een shoot ingepland met een fotograaf die was ingevlogen uit het buitenland. Het doek dat we daar voor nodig hadden werd uiteindelijk 6 weken later bezorgd (Lee filters). Terwijl dit in de webshop niet aangegeven stond. Uiteindelijk bij een Duitse partij het doek kunnen kopen waarbij het volgende dag bezorgd werd. 6 weken later krijg ik het doek alsnog bezorgd en nu wordt de retour geweigerd... Daarnaast hadden we spullen gehuurd voor deze shoot, bij ophalen in de winkel was een deel van de spullen niet op voorraad.... We hebben genoegen moeten nemen met een ouder type lampen en een uur moeten wachten tot de overige spullen teruggebracht werden. Als je veel geld hebt uitgegeven om iemand in te laten vliegen, zijn dit niet de dingen waar je op zit te wachten...
Bedankt voor je review, het product wat je had besteld word zoals op de website staat speciaal voor jou ingekocht dit kan betekenen dat er een langere levertijd aanzit dan je van ons misschien gewend bent. Als je problemen hebt gehad met het huren van apparatuur raad ik je aan om contact op te nemen met Budgetcam. Natuurlijk mag je nog jouw Lee Filters retourneren 30 dagen na ontvangst nog retourneren. Ik neem via de mail contact met je op zodat we dit kunnen oplossen.
Meine Erfahrung mit Kamera-Express ist sehr positiv. Ich hatte etwas bestellt und mich gewundert, warum meine Bezahlung nicht angekommen war. Also wurde ich langsam etwas nervös. Ich rief den Kundenservice an und eine sehr nette Dame hat sich meinen Fall angenommen und mir erklärt, wie das mit der Bezahlung abläuft. Nachdem die Dame mir das erklärt hat, hat sie mir sogar angeboten, sich meinen Fall persönlich an zu nehmen und mich persönlich zu informieren und an meinem Fall dran zu bleiben. Lange Rede, kurzer Sinn : Ich war einfach viel zu ungeduldig und meine Zahlung kam dort ganz normal an und alles lief super reibungslos ! Ich bleibe bei Kamera-Express. Das war mein erster Kauf und wird nicht mein letzter Kauf bleiben. Liebe Grüße aus Deutschland.
Ik heb online een prime lens gekocht bij Kamera Express, maar het bereik viel me tegen. In de vestiging in Eindhoven kon ik de lens probleemloos omruilen en kreeg ik goed advies. De medewerker hielp me vriendelijk, en ik ben erg blij met de lens die ik uiteindelijk heb gekozen.
Allereerste ervaring was al jaren geleden prima bevallen en nu ook de volgende nieuwe camera aangekocht . Ter plaatse werd alle tijd genomen en goed doorgevraagd. Prima prijs gekregen en tevreden naar huis met mijn nieuwe set!
Ik twijfelde tussen twee camera’s. Een was niet op voorraad en werd via andere winkel opgevraagd. De ander hadden ze ook nog als occasion. Week later, bij het zien en vergelijken twijfelde ik nog tussen nieuw en occasion, gekozen voor nieuw, waarvoor ik alle tijd kreeg om met mezelf te overleggen wat ik het beste kon doen. Nu ben ik blij met mijn keuze om voor nieuwe camera te gaan.
I have used the services of Kamera Express multiple times, trading in lenses for different ones and buying other electronics. The lenses and particularly the prices for the lenses I traded in were fair and much better that other competitors I tried. The lenses I got in return were in the advertised quality and state. The other purchases I made went smoothly and I appreciated the ability to order online and deliver at the local branch. The staff was very approachable every time and eager to answer my questions.
Super to read that things have always gone well and that you appreciate our products. Thank you so much for always choosing Kamera Express. Thank you very much for this nice compliment.
Ik heb mijn nieuwe Lumix GH6 gekocht bij kamera express en dit verliep super. Het was een beetje druk dat ik er was maar ondanks dit liep alles goed door en werd ik snel geholpen.
Altijd vriendelijk personeel, met heel veel vakkennis, die je graag helpt en ook alle tijd neemt die nodig is. Je wordt niet na zoveel tijd afgepoeierd omdat het te lang zou duren. Verder hebben ze een zeer ruim assortiment en demonstreren ze het graag voor je. Als het niet kan of niet werkt proberen ze een passend alternatief voor je te bedenken. Kortom, een echte aanrader.
Gisteren in Maastricht bij Kamera express geweest ivm een defecte fotocamera. Erg vriendelijk geholpen door het personeel. Goede tips gekregen en er heerste een fijne sfeer in de winkel. Ondanks de extra uitgaven ivm een nieuwe aankoop hebben we er goed gevoel aan overgehouden en hopelijk wordt de oude camera goed gerepareerd. Wel jammer dat mijn Olympus camera reeds meerdere keren defect is geraakt, terwijl ik deze heb gekocht in 2021.
Wat een mooi compliment, bedankt hiervoor Gemma! Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent bij ons in de winkel. Inderdaad jammer dat de Olympus zo snel defect is gegaan.
De aankoop van een nieuwe fotocamera bij Kamera Express op de locatie in Capelle is ons meer dan prima bevallen. De verkoper (Günter) luisterde goed naar onze wensen en met doelgerichte vragen voor ons kwam hij tot een mooi en passend advies. Hij nam alle tijd voor ons en we mochten zelfs een tweetal camera's in de winkel proberen. Tussendoor gaf Günter nog diverse hints-en-tips over fotograferen, netjes aangepast op de kennis en ervaring van ons de klant. Wij zijn meer dan tevreden met Kamera Express als winkel, en zeker met de verkoper die ons geholpen heeft, maar uit andere ervaring in deze winkel weten dat alle verkopers uitstekende klantgerichte vakmensen zijn.
Meer dan 5 weken geleden heb ik een camera en lens ter waarde van >2000 euro besteld bij kamera express. Helaas is de camera verloren gegaan in de post, wat jammer genoeg kan gebeuren. Het is ondertussen ook door het postbedrijf bevestigd dat het pakket inderdaad verloren is gegaan. Ik ben erg ontevreden over hoe de klantenservice hiermee omgaat. Er wordt geen informatie/verwachtingsmanagement gegeven over het beloop. Ik heb herhaaldelijk contact opgenomen per telefoon en mail waarbij terugkoppeling beloofd wordt en waarna ik niets meer verneem. Verder wordt er ook niet meegedacht in oplossingen. Echt gebrekkige communicatie en begeleiding in dit proces.
Bedankt voor de review, wat vervelend om te lezen dit is niet wat we willen en ik wil hier dan ook oprecht mijn excuses voor aanbieden. Ik heb de case bekeken en zie inderdaad dat er pas recent een uitkomst van het onderzoek is gekomen wat langer geduurd heeft door de feestdagen en drukte bij de post. Dit mag echter geen excuus zijn om zo lang te moeten wachten. Nogmaals sorry. Ik heb je een mail gestuurd zodat we kunnen oplossen met u.
De verkoper nam alle tijd om heel goed na te gaan wat mijn behoefte was en stelde producten voor die precies zijn wat ik nodig heb. Ik werd heel vriendelijk geholpen en heel blij met mijn aankoop.
Ik had interesse om een fx3 te kopen. Online heb ik meerdere winkels bekeken en kamera express had de beste prijs. Door deze rede ben ik naar kamera express Eindhoven gegaan en hier al mijn nieuwe apparatuur gekocht. Ik ben erg tevreden over de service. De winkel bood mij betaalbaardere alternatieven aan voor accu’s en opslag kaarten. Natuurlijk met hun kennis boden ze de juiste lenzen en overige apparatuur aan.
Onlangs een Canon macrolens gekocht bij Kamera Expres Eindhoven. Daar werd ik vriendelijk en deskundig geholpen door Myrthe. Ze adviseerde me over de verschillende mogelijkheden waardoor ik uiteindelijk een voor mij juiste keuze heb kunnen maken. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
Bij Kamera Express in Zwolle geweest voor advies over een verrekijker. De werknemer aldaar heeft ruim de tijd genomen om mij te informeren over de verschillende kijkers en heeft na het stellen van vragen mij een kijker geadviseerd. Dit heb ik als dusdanig positief ervaren dat ik besloten heb de kijker in de middag aan te schaffen. In de middag terug gekomen en de kijker gekocht, plus een vriendin meegenomen die er ook meteen eentje heeft gekocht!
Wat fijn om te lezen Els, we nemen graag de tijd voor iedere klant om van goed advies te voorzien, fijn dat het gelukt is! Ik wens je veel plezier met de kijker! Hele leuk dat je dit nu samen met een vriendin kunt gaan doen!
Essebaan 55
2908 LJ Capelle aan den ijssel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kamera Express.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel en fysieke retailketen, gespecialiseerd in fotografie- en videoproducten. Het assortiment omvat camera’s, lenzen, statieven, accessoires, drones en andere audiovisuele apparatuur van topmerken. Kamera Express.nl richt zich op zowel professionele fotografen als hobbyisten, met deskundig advies, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.