Fijne koop met deskundige tips

Eerst met mijn oude camera langs geweest om te kijken wat de staat daar van was om vervolgens naar de nieuwe variant te kijken en andere merken te vergelijken. Hier heel erg fijn bij geholpen met eerlijk advies. Het thuis allemaal nogmaals doorgenomen, vervolgens online een reservering gemaakt en de volgende dag de nieuwe camera opgehaald. Erg fijn was de uitleg en tips in de winkel. Kortom: goed geholpen en tot nu toe blij met de camera.

Snelle levering en goede prijzen

In de webshop een camera body met lenzen gekocht. Kamera Express had voor alle onderdelen de beste prijs. Mijn bestelling werd de volgende dag netjes geleverd. Dus alles fantastisch in orde.

Beste winkel voor camera gear

Erg fijne winkel om te bestellen of producten op te halen. Altijd goede service en ze houden je goed op de hoogte. Tot nu toe nog nooit problemen gehad met kamera express. Top winkel en zeker een aanrader!

Goed geholpen

Mooie winkel met uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel met duidelijk en professioneel uitleg.

Geweldig geholpen

Weer geweldig geholpen in Arnhem. Ze maken tijd voor je en zoeken uit wat jij wilt. Bij twijfel zoeken ze verder. Het is een fijne winkel met fijn personeel.

Goede uitleg ze nemen de tijd

Voor mijn aankoop wist ik wel een paar dingen. Echter ik had ook nog uitleg nodig voor een van de dingen. Hiervoor wordt rustig de tijd genomen zodat je tot een goed besluit kan komen. Net als alle vorige keren die wij hier geweest zijn

Goede uitleg,verstand van zaken

We waren in de winkel in Capelle aan den IJssel voor advies bij keuze voor een camera. Zeer vriendelijke medewerker ( Tobias) met verstand van zaken. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en te laten zien. Wij hebben uiteindelijk meer gekocht dan we van plan waren. Goede verkoper dus!

Efficient

I recently purchased a Nikon Z5 plus 24 70mm lens from Kamera Express, and the experience was fantastic. The staff were very helpful in answering my questions.

Topservice online en in de winkel

Mijn oude Nikon was aan vervanging toe waardoor ik opzoek ging naar iets nieuws. Kamera Express bleek al snel een zeer nuttige website om in het grote aanbod modellen te gaan vergelijken. Naast de klassieke tools waarmee je de specs kan vergelijken maken ze ook eerlijke reviewvideo’s. Dit helpt je om het bos door de bomen te zien. Ik koos voor de afhaling in de winkel te Gent en werd er bij afhaling goed geholpen. Zonder ik er specifiek moest on vragen toonde de verkoopster me het proces om een cashback aan te vragen, zonder deze uitleg zou ik hopeloos geweest zijn. Kortom: Topservice zowel online als in de winkel!

Snelle service en goede kwaliteit

Alleen maar top

Top ervaring!

Recent het ik een Sony FX3 bundel bij Kamers Express Zwolle aangeschaft. In de winkel ben ik erg goed geholpen zowel met advies en het aanschaffen.

Ontzettend goed geholpen!

Overgestapt van een spiegelreflexcamera naar een systeemcamera. Alex (locatie Capelle ad IJssel) heeft echt de tijd genomen om alles goed uit te leggen en daarbij verschillende lenzen laten zien wat het beste bij mij past qua fotografie. Een zeer tevreden klant en onwijs veel zin om verder te groeien in de fotografie!

The shop offers fast delivery and an excellent variety of lens products.

I highly trust this online shop for its fast delivery, impressive variety of high-quality photography products, and outstanding customer support that ensures a seamless shopping experience.

Vriendelijk, goede uitleg, en advies

Ik had diverse vragen, er werd vriendelijk advies en uitleg gegeven, en er werd meegedacht

Snelle levering, en een mooie korting van €100

Het me gopro besteld om 23.45 uur, volgende Dag geleverd ben er zeer tevreden mee.

Super service

Kamer Express adviseert heel goed en onafhankelijk. Je hebt niet het gevoel dat ze gewoon iets willen verkopen, maar geven gewoon goede tips. Prijzen zijn ook goed!

Vriendelijke service

Goed geholpen door de medewerkers in de winkel, die duidelijk kennis van zaken hebben.

Fantastisch geholpen in de winkel in Utrecht

De medewerker gaf deskundig advies en hielp mij om mijn uiteindelijke keuze te maken.

Himalaya TOP

Dinsdag 19/11-24 was het dan eindelijk zover. Ik ging de Lensbaby Composer II Pro incl Sweet 50 lensbaby kopen. Ik werd door de dame in kwestie heel fijn geholpen. Alles werd met, de bekende kennis van zaken, uitgelegd. Geen vraag was te gek. Dat is pas heerlijk shoppen. Wilt u er nog even over nadenken? Geen probleem, neem gerust de tijd ervoor. NIKS door de strot geduwd krijgen. NEE, de klant is degene die beslist. Kijk daar hou ik nou van!! VIND JE HET GEK DAT IK VOOR AL M'N FOTO GEAR EN ADVIES NAAR DEZE ZAAK GA!

Deskundig advies bij overstap naar systeemcamera

Erg prettig en deskundig advies over de camera, lens en accessoires. Goede prijs en bijkomende extra's, beter dan de concurrenten.

Goed en begrijpelijk advies

Goed en duidelijk advies gekregen bij de aankoop van een andere camera

KE Capelle een Topwinkel !!

We komen graag en uitsluitend naar Kamera Express vanwege de goede service het ruime assortiment en uiteraard het vakkundig en vriendelijk personeel !! TOP. Stephan J Verstallen [email protected] Order 13939116 Factuurnummer INV3586219

Beeldende uitleg over mijn nieuwe camera

De verkoper nam uitgebreid de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren en legde op een zeer beeldende en begrijpelijke manier uit welke camera het beste bij mij zou passen. Wat ik vooral waardeerde, was hoe de verschillen tussen de modellen duidelijk werden uitgelegd. Geen snelle verkooptrucs, maar eerlijk en deskundig advies. Ook werden extra opties besproken, zoals accessoires en instellingen, zodat ik het maximale uit mijn camera kan halen. Dankzij deze aanpak voelde ik me volledig geïnformeerd en vertrouwd met mijn uiteindelijke keuze. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe camera!

Geduldige verkoper die de tijd nam

Na ruim een week wachten op de Leica q2 die met de postduif onderweg is geweest van Groningen naar Utrecht, nam de verkoper geduldig de tijd om mij het een en ander uit te leggen

Vijf sterren voor kamera Antwerpen

Zoals steeds prima service

Essebaan 55

2908 LJ Capelle aan den ijssel

+31 (0)85 88 88 013

Over Kamera Express.nl

Kamera Express.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel en fysieke retailketen, gespecialiseerd in fotografie- en videoproducten. Het assortiment omvat camera’s, lenzen, statieven, accessoires, drones en andere audiovisuele apparatuur van topmerken. Kamera Express.nl richt zich op zowel professionele fotografen als hobbyisten, met deskundig advies, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.