Hele overzichtelijke en praktische site, alles wordt goed uitgelegd en het verloopt vlot. Voor een camera te kopen heb ik verschillende sites bezocht maar uiteindelijk toch gekozen voor kamera express!!
Wat goed om te lezen dat de website praktisch en overzichtelijk is. Bedankt dat je voor Kamera Express gekozen hebt! Ik wens je veel plezier met je aankopen.
Ik was vandaag in buitenveldert amsterdam, ben heel fijn geholpen. Goeie tips en advies. Heel fijn
Elke keer als ik mijn producten haal in een winkel van kameraexpress. Of in Capelle aan den IJssel, of Groningen, Zwolle,of Amelo.. De mensen klant vriendelijke, nemen ruim de tijd zijn erg professioneel, Ze hebben kennis van zaken en doen erg hun best om mee te denken voor de juiste aankoop Met een vriendelijke groet Mario
Ik had een microfoon nodig maar ik wist niet goed welke de RODE videomicro II of de RODE GO II het prijsverschil is €20. De medewerkers hebben me geholpen met welke het beste voor mij is. Zonder me stiekem de duurste te proberen aansmeren. Dat is geweldig, ze geven advies welke het beste is voor jouw noden.
Super dat we je verder konden helpen Jonas, ik wens je er veel plezier mee!
1/6 naar filiaal Capelle aan den IJssel. Waarom? Zocht een polaroid camara voor ons open tennistoernooi. Na uitleg wat onze wensen waren dacht de medewerker enorm met ons mee en heeft ons de instax Link wide smartphone printer aanbevolen. Met daarbij een compkete uitleg van wat het apparaat allemaal kon. Super!
Ik kwam bij de winkel in Utrecht. Wist al precies wat ik wilde hebben dus dat was voor de medewerker makkelijk. Alles in één aankoop gedaan. Camera, tas accu's, sd card. Lens online besteld, volgende dag binnen. Paar dingen waren niet op voorraad maar worden netjes opgestuurd.
Bedankt voor je mooie review1 Ik wens je veel plezier met je bestelling fijn dat we je goed konden helpen.
Na wat lenzen te proberen toch met behulp op de goede keuze uit gekomen. Professionele medewerkers, vriendelijk contact en goede service.
Een bestelling gedaan waarvan één product toch niet leverbaar bleek te zijn, ondanks dat er op de site beschreven stond dat hij direct leverbaar was. In verband met een fotoshoot had ik dit product vrij snel nodig. Even bellen met de klantenservice en het was snel opgelost. Het product werd zonder problemen omgeruild voor een vergelijkbaar product wat wel direct leverbaar was! Vriendelijke, snelle service. Bestelling was binnen no-time binnen!
Mijn ervaring met Kamera Express was super goed. Ze geven goed advies en denken met je mee. Prijs en kwaliteit verhouding is ook top!
Bedankt voor dit mooie compliment!
Afgelopen week was ik bij Kamera Express in Zwolle. Ik was op zoek naar een fototas en had mijn oude meegenomen. Al snel werd ik geholpen door iemand die er echt verstand van had en goede tips gaf. Ik had 2 tassen over, de ene was duurder dan de ander en toch probeerde de verkoper mij niet richting de dure tas te duwen. Dat alleen al vond ik tof. Uiteindelijk een mooie ruime fototas gekocht en hij zit als gegoten: Think Tank Backlight 18L Photo Daypack Charcoal. Nu lekker op pad met deze tas/rugzak.
Vanwege de betrouwbaarheid van KE had ik op vrijdag een boomstatief besteld . Ik kreeg netjes de mail dat alles verstuurd was met een track and trace maar PostNL liet het afweten . Gelukkig waren er de jongen van KE Dilbeek die een alternatief van godox in voorraad hadden . Het statief zelf lijkt mij steviger dan ik verwacht had en zal meer dan volstaan om te gebruiken met mijn AD200 en softbox van 70cm
Fijn ervaring! Verkoper nam alle tijd om ons te adviseren bij het kopen van een nieuwe fotocamera, 2 lenzen en alle bijbehoren. Dus,zeer tevreden!
We nemen graag de tijd voor iedereen zodat je met het complete advies onze winkel kunt verlaten. Veel plezier met deze mooie set!
Telefonisch en in de winkel vakkundig en professioneel geadviseerd. Toen ik terugbelde werd ik herkend en had men al een camera voor mij achtergehouden! Dank!
Interesse in een nieuwe sony groothoeklens. Drie verschillende lenzen naar filiaal Maastricht laten komen. Daar de lenzen kunnen vergelijken en uitproberen. De dag hierna een Sony FE 12-24 f 4.0 gekocht. Hij bevalt me nu al uitstekend.
Ik heb net een camera gekocht bij Kamera Express en ben er super blij mee! Aangezien ik volledige beginner ben, vond ik het heel interessant en aangenaam om allerlei informatie en suggesties te krijgen op basis van wat ik graag zou willen doen. Mijn camera is vandaag binnengekomen, ik heb hem meteen uitgetest. Hij is heel gebruiksvriendelijk, wat ik ideaal vind als beginner. Bovendien was het personeel van Kamera Express heel vriendelijk en behulpzaam in het begeleiden van mijn keuze!
Wat leuk om te lezen dat je bent begonnen met fotografie en dat je zo goed geholpen bent. Ik wens je veel plezier met de camera en mocht je nog vragen hebben weet je ons natuurlijk te vinden.
Altijd goed advies, prettig personeel en ben tot nu toe altijd zeer tevreden geweest met mijn aankopen
Wat een mooi compliment, bedankt hiervoor.
Deskundig geadviseerd.
Vandaag een canon RF 100-500mm gekocht en oude filters ingeleverd. Prettig geholpen en goed advies gekregen. Blij mee !
Wauw wat een goede keuze heb je gemaakt, hier zal je zeker veel plezier van hebben! Deel je eens een foto met ons? #yourstoryourmission
Ik ben al vele jaren klant van Kamera Express en een zeer tevreden klant ook. De medewerkers zijn vriendelijk, duidelijk technisch onderlegd en spreken uit ervaring en nemen ook echt de tijd voor je. M.a.w: ze schuiven daar geen dozen. Ook mooi is natuurlijk de mogelijkheid je oude apparatuur in te ruilen. Dat kan tot een flinke korting leiden. Zo kocht ik o.a. een full frame camera plus lens met een totaal aankoopbedrag van ruim €2300 wat na aftrek van de oude spullen (waaronder een behoorlijk oude camera plus 4 lenzen) zakte naar ruim €1700. En tja, ze zijn tenslotte niet voor niets marktleider in de Benelux...
Wat een schitterende foto's maakt deze camera. Zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om deze aankoop te doen. Een echte aanrader.
Zo fijn om te lezen! Veel plezier met de camera!
Hebben mij als leek in de fotografie zeer goed geholpen bij mijn eerste camera! Heb hier meteen ook alle accessoire gekocht dankzij de goede hulp ! Kom hier zeker terug!
Wat fijn om te lezen dat we je zo goed konden helpen Jennifer! Ik wens je veel plezier met je aankopen.
Ondanks de drukte in de winkel werd alle tijd genomen om mij te adviseren. Ben heel tevreden over mijn keuze, de camera is geheel conform mijn wens.
Begin deze maand mijn nieuwe camera met accessoires en backpack besteld bij kamera-express. Op de site stond dat alles op voorraad was, maar er bleken enkele accessoires in bestelling. Na enkele telefoontjes met de klantendienst beslist om de zending te splitsen vanaf de camera binnen was. Na een paar dagen waren de camera en accessoires terug op voorraad en had ik ze de dag erna in huis. De rest van mijn bestelling werd zonder extra kost enkele dagen later geleverd. Ook nog een gepersonaliseerd kaartje in de bus gehad van de customer service om zich te excuseren voor de vertraging :).
Wat goed om te lezen dat we je verder konden helpen op deze manier en die kaartjes houden we erin hoor, ga je meedoen met de actie? Ik wil je heel veel plezier wensen met je aankopen!
Kwam net iets na sluitingstijd aan, maar omdat ik de camera al had gereserveerd hebben ze me nog even geholpen.
Blij met mijn nieuwe aanschaf, heel prettig geholpen door een medewerker, waarbij het duidelijk was dat hij wist waar hij over sprak en vanuit voldoende kennis mij heel goed heeft kunnen helpen in mijn keuze en overwegingen! Volgende keer weer naar de Kamera Express. Hier gaan hele fijne plaatjes mee geschoten worden!
Fijn dat mijn collega je in de winkel zo goed heeft geholpen! Heel veel plezier met je aankoop en we zien je graag gauw terug in de winkel!
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ