Ik kom hier voor de extra informatie en kennis. Altijd goed geholpen en eerlijke prijzen.
Via mijn moeder jaren geleden terecht gekomen bij Kameraexpress. Na vele bezoekjes vind ik dit nog steeds de fijnste winkel (Capelle). Soms wat lang wachten op je beurt wanneer het druk is, maar dat is logisch gezien ze voor iedere klant de tijd nemen om alles grondig en met precisie uit te leggen. Voel me comfortabel in deze winkel, en niet verplicht of gepushed om iets te moeten kopen. Top winkel!
Bedankt voor je mooie review!
Ik kan Kameraexpress alleen maar aanraden. Verzending naar Duitsland is snel. Retouren worden ook zonder problemen verwerkt. Je kunt altijd de actuele status controleren. Terugbetalingen worden ook snel gedaan. Er zijn vaak goede aanbiedingen op gebruikte camera's. De prijzen zijn eerlijk en niet overdreven.
Ik was mij aan het oriënteren naar een systeemcamera en was naar de winkel gekomen voor advies. Na een uitgebreid en deskundig advies meteen overgegaan tot aankoop. Wat een fijne winkel en personeel. Kom voor extra accessoires zeker weer terug.
Omdat ik twijfelde tussen een systeemcamera en de Sony RX10 ben ik naar Kamera Express in Den Bosch gegaan. De verkoper heeft duidelijk uitgelegd wat de voor- en nadelen zijn van de verschilkende camera's. Ik heb zo de juiste keuze kunnen maken en de camera gekocht die het beste bij mij past. Ik hoop er nog jaren plezier van te hebben. Na de aankoop ben ik direct aan de slag gegaan met de camera en ik heb geen spijt van de aankoop. Bedankt voor het advies Kamera Express!! Ik raad iedereen zeker aan om bij Kamera Express een aankoop te doen.
Vandaag op pad geweest om een nieuwe camera te kopen. Mijn wensen voorgelegd en ik kreeg een goed voorstel, maar ook een goed alternatief. Heel prettig hoe ik geholpen ben. Zeker een aanrader om hier heen te gaan.
Dinsdag 14-5 een canon sx740 hs besteld voor onze dochter. Die haar eerste eigen camera wou kopen van haar eerst verdiende geld. Bij die camera stond bij voor 23:59 besteld de volgende dag in huis. Woensdag 15-5 erachteraan wel 2x gebeld omdat er stond afgehandeld maar niet verzonden. Er werdt beloofd dat hij verzonden zou worden omdat die verzend klaar lag. Donderdag 16-5 weer 2x gebeld omdat de er niks was veranderd. Sommige beloven je terug te bellen maar doe het gewoon niet. Maar er weer gezegd hij ligt verzend klaar. Vrijdag 17-5 er weer achteraan 2x gebeld omdat er weer niks was veranderd. Wederom werdt er gezegd ik ga mijn best doen. Zaterdag 18-5 weer er achteraan gebeld wel 4x omdat terug bellen blijkbaar moeilijk is. Eerste bel werdt er gezegd ik ga het voor u uit zoeken. Toch maar zelf bellen omdat je niet terug wordt gebeld. Toen ik zelf aangaf volgens mij is die camera dubbel verkocht. Keek de persoon daar in de computer en zag dat die camera dubbel verkocht was. Maar had voor het 2de telefoontje zelf nog geen onderzoek gedaan. Pas bij het 2de telefoontje deed hij dat pas. Toen kwam de aap uit de mouw en bleek de camera dubbel verkocht te zijn. Als ze dat Woensdag meteen hadden vertel had ik er vrede mee. Maar ons zoveel dagen aan het lijntje houden. Mooie beloftes. Het rare is dat we het dan zaterdagmiddag bijna einde van de dag te horen krijgen. Gevraagd dat ze met een oplossing komen. Je raadt het al je wordt niet terug gebeld. Blijkbaar maakt het niet uit en geven ze niks om de consument. Dat je naar zoveel dagen te horen krijgt dat die dubbel verkocht is en al het personeel wat ik toen aan de lijn heb gehad niks heeft gezien. Te erg voor woorden. Gevraagd om de leidinggevende. Maar die is er niet en mogen ze niet bellen. Nu wordt ons belooft dat de leidinggevende ons dinsdagochtend terug belt. Je raadt het al heb er een hard hoofd in. Het ergste is vindt ik het voor me dochter die is diep teleurgesteld. Ze hoopt nog dat ze hem krijgt.
Hi Bas, bedankt voor je review, wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring heb gehad bij ons. Natuurlijk bied ik mijn excuses aan voor al het ongemak. Ik begrijp goed dat je op de hoogte gehouden wilt worden, maar ik zie in het systeem dat er zeker onderzoek is geweest maar we moeten ook andere afdeling even de tijd geven om dit na te kijken helaas krijgen we soms niet dezelfde dag antwoord. Ik zie ook dat er vandaag contact is geweest en dat het opgelost is. Ik neem nog even contact met je op om het een en ander uit te leggen.
Voor het eerst bij Kamera Express in Almelo, werden wij direct netjes ontvangen onder het genot van een kop koffie, en stond een medewerkster ons te woord. Wij konden fijn zitten en ondertussen ging een andere medewerker met onze meegebrachte compactcamera aan de slag om te kijken of hij iets kon betekenen aan een zwarte stip, midden in het beeld. Gedeeltelijk was het verholpen, maar daar het verder te gecompliceerd werd en in de papieren zou lopen, was het de 5 jaar oude, veel gebruikte camera niet meer waard om veel geld aan te besteden. Gelukkig was er nog 1 camera, van 1 jaar oud voorhanden, die geheel aan onze verwachtingen voldeed en hebben wij besloten tot aankoop hiervan. Voor een mooie prijs gingen wij geheel tevreden naar huis.
Wij werden door een vriendelijke medewerker geholden. Zij keek met ons mee naar de beste keuzes en gaf ons haar eerlijke mening.
Prima webshop met goede product info. Snelle en juiste bezorging
Duidelijk en helder advies. Goed verschil uitgelegd van verschillende opties.
Bedankt!
Ik kom kijken voor een videocamera-statief. Ik wordt meteen geholpen met mijn vragen, wensen en kijken wat er te kopen is. Het statief wordt meteen besteld en zelfs aan huis geleverd. Tenslotte had ik nog wat vragen over de instelling van mijn videocamera. Deze heeft de verkoper op de juiste wijze ingesteld. Ik ben zeer tevreden over de locatie in Almelo.
Bij Kamera Express lag deze lens voor een nette prijs en was het voordeel dat hij professioneel nagekeken was, de doos en papieren erbij zaten en de lens netjes in beschermende folie zat. De lens ziet er uit als nieuw en vertoont tijdens het schieten geen kuren. Outlet prijs voor nieuwe kwaliteit!
In de winkel in Eindhoven uitstekend te woord gestaan en advies gekregen mbt drone selectie en video bewerkings opties. Op basis van dit advies enkele weken later een drone gereserveerd en opgehaald.
Ik ben voor het eerst naar de winkel gegaan voor de aankoop van camerabenodigdheden. Ik werd uitstekend geholpen, kreeg advies welk objectief te kopen en welke benodigdheden daarbij nodig waren. Daarbij werd ook gekeken of er eventueel een tweedehands model beschikbaar was etc. Er wordt gekeken in het belang van de klant.
Ik heb een tweedehands lens gekocht. Deze kwam heel snel binnen in hele goede staat. Super fijn!
Zonder afspraak of contact vooraf langsgekomen in Utrecht om mijn Sony A7II in te ruilen en een DJI mini 4 pro aan te schaffen. Snel en vriendelijk geholpen en een eerlijke inruilprijs ontvangen en tevreden met een mooie DJI drone naar buiten gelopen!
Altijd heel vriendelijk en hulpvaardig ook de prijzen zijn steeds de goedkoopste
Heel erg bedankt voor je mooie review!
Nieuwe lens gekocht, goed advies betr. filters, sensor schoonmaken etc. Nam rustig de tijd.
Vandaag een nieuwe Canon lens gekocht en op een deskundige manier snel geholpen. Werd ontvangen aan de "stamtafel" met een kopje koffie en een leuk gesprek. Daarna snel een keus gemaakt en alle knopjes en en schuifjes werd perfect uitgelegd. Daarna nog eventjes praten over fotografie in het algemeen waarbij toch wel weer de vakkennis van de verkoper(s) naar voren kwam.
Goed geïnformeerd en geholpen
Heel fijn om te lezen!
Tweedehands camera online gezien met huidige status foto's en kon hem dezelfde dag nog ophalen in de winkel. Werd heel vriendelijk geholpen en kon uitgebreid de camera checken voor het afrekenen.
Ik heb een Nikon D7500 gekocht in Capelle ad IJssel. De service eas goed en de camera bevalt uitstekend
Ik was haastig op zoek naar een nieuwe cameratas, maar ik had wat specifieke eisen. Op de website kwam ik er niet goed uit, waarna ik naar de winkel in Den Haag ben gegaan. Bij de winkel mijn wensen geuit en binnen 5 minuten was ik al voorzien van de perfecte cameratas. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar camera's, tassen en accessoires.
Via de website kocht een remote Control voor mijn Drone. Product werd de dag erna geleverd en voldoet precies aan de omschrijving. Super tevreden met de webshop van kamera express
Wat goed om te lezen, ik wens je veel plezier met de drone!
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ