Overzichtelijk website en goede prijs met een snelle levering

Hier kan je voor een scherpe prijs kwaliteit kopen

Snel en zorgvuldig

Goede service, goed verpakt en snel in huis

Goede prijs/kwaliteit verhouding, fijne service en snelle verzending.

Snell Service. en goed product!

Snell Service. en goed product!

Snelle antwoorden op vragen per mail en goede service

Prettig samenwerken met Fascia Shop. E-mails worden snel beantwoord. Bij een van mijn bestellingen was iets mis gegaan, en het werd meteen hersteld.

Snelle verzending

Goede service, mooie producten, snelle levering

Alles keurig en snel geleverd. Er was iets mis gegaan met de eerste levering en dit is keurig en snel opgelost.

Goede snelle service

Goed product, snel geleverd.

Zeer vriendelijk en heel snelle en goede service !

Prettig en vriendelijk geholpen.

Duidelijke webshop. Ik kon zelfs nadat ik een bestelling had betaald nog gebruik maken van een kortingscode. Er werd snel gereageerd op mijn vragen. Prettig contact. Per ongeluk een verkeerde Flossband verstuurd, maar deze mag ik houden en de juiste Flossband wordt nagestuurd. Top.

Service gericht en klantvriendelijk

Na klacht, snelle oplossende reactie

snelle levering van cup die voldoet aan verwachtingen

geheel volgens mijn verwachtingen, aanbevolen door dochter de een cursus cupping heeft gevolgd

Erg blij met ze

Supersnelle levering en altijd erg tevreden

Gewoon goed !

Goed !

Cuppingset

Ik heb een set besteld, de cuppingglazen zijn makkelijk schoon te krijgen en fijn in gebruik.

Complete zending op tijd binnen

Heldere website, snel de betreffende items te vinden, goed bestelproces en een goede levering.

snel

snelle verzending goede klantenservice

Goede communicatie en snelle levering

Zie eerste

Vlotte levering

Vlotte levering en duidelijke webshop. Fijn product wat ik besteld heb.

Prima en snelle levering

Spullen goed verpakt. Snelle levering. Top!

Prima en snelle service.

Snelle levering en goede artikelen.

Snelle levering en fijn product

Erg leuk dat er een proef bijzat voor de vegan wax. Meteen geprobeerd en ik ga nu bestellen!!

Fijne producten snelle levering !

Fijne producten snelle levering, super

Snel geleverd en een goed product

Snel geleverd en een goed product

Milhezerweg 27

5752BA Deurne

Over Fascia Shop

Fascia Shop en Songbird Massagewachs is een bedrijf dat is opgericht in 2014 door twee fysiotherapeuten. Wij leveren een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen en trainingsproducten aan fysiotherapeuten, personal trainers en particulieren. Om dit te leveren werken wij samen met merken over de hele wereld en zijn wij trotse distributeur van merken als Nasara, AcuTop, Sanctband en Songbird. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een eerlijk advies tijdens het aanschaffen van producten? Wij beschikken over een ruime ervaring in de branche voor optimale ondersteuning. Wij zijn altijd bezig met het overtreffen van de klantverwachting! --------------------------------------------------------------------------------- Die treibenden Kräfte hinter Songbird Massagewachs Deutschland sind David Jansen massage- und Physiotherapeut und Marian Joosten. Wir haben Fascia Shop gegründet, weil wir qualitativ hochwertige und dennoch erschwingliche Produkte für myofasziale Behandlungen auf den niederländischen Markt bringen wollten. Im Laufe der Jahre kamen Massage- und Faszienlöseprodukte von Songbird Naturals auf uns zu. Unserer Meinung nach stellt dieses englische Unternehmen wunderschöne Produkte her, die wir selbst häufig und mit großer Zufriedenheit in unserer täglichen Praxis verwenden. Wir arbeiten stets daran, die Erwartungen unserer Kunden zu übertreffen!