Ondanks wat vertraging. Netjes bericht gehad daarover en snel geleverd

snel besteld, twee dagen later in huis

op website gezocht, gevonden, besteld en het juiste is geleverd. Meer is er niet nodig

Keurig en snel verzonden

Goede boeken, netjes en snel verzonden. Goede webshop.

Great experience

Delivery was fast and without any issues. Only issue, since I am ordering from Germany, it would be great to have access to an English ordering process instead of guessing what things mean ;)

Snelle levering!

Getipt door een collega masseur op de liquiwax van Fasciashop. Ik heb het startpakket gekocht om uit te proberen. In één woord: geweldig! Wat een fijn product.

Best ok

Bestelling was wat later dan voorzien, maar viel nog mee.

goede service en duidelijke informatie

bestelde was niet direkt leverbaar, wordt hierover direkt geinformeerd. ook werd er gevraagd of bestelling moest blijven staan. goede informatie toen het product werd afgeleverd

Super producten, goede service en communicatie

De mensen achter de fascia shop zijn menselijk en denken mee. Goede producten en bij vragen heldere antwoorden. Topteam zo lijkt mij.

fantastisch

snelle service en heerlijke massageproducten. De massagewax is zalig, zowel de geur als de smeerbaarheid.

Prima artikel, goed geprijsd, snel geleverd!

Prima artikel, goed geprijsd, snel geleverd!

Prima shop

Snelle en nette levering. Bestelde spullen zien er goed uit. Precies wat ik zocht.

Snelle betrouwbare service

Snelle levering, goed service. Gewoon Top.

Erg fijne cups om mee te werken

Goede kwaliteit

Ga het eerst eens gebruiken

Snel geleverd wat ik nodig had. Het pompje zat wat los op de fles.....gelukkig niet gelekt.

Goed product

Komt afspraken na.

Pompje van een flesje was defect, direct dezelfde dag een nieuwe toegestuurd, super! Snelle service en zeer goede massage wax!

je kunt merken dat ze net zijn begonnen

Ze leveren goede producten, maar reageren vrij traag op vragen en telefonisch slecht bereikbaar. Ook hebben ze al enige tijd producten van Rowo in een nieuw jasje en daaraan ook nieuwe namen gegeven, maar op de site staan nog de oude produckten. Dit schept verwarring.

Snelle levering blij met mijn aankoop

Dank!!

Op tijd geleverd, correct ingepakt

Alles perfect

Alles wat je nodig hebt voor fasciatherapie

Spullen die je nergens elders vindt

Goede kwaliteit, scherpe prijs, prima service. Van harte aanbevolen!

Betrouwbare oprechte shop

Mijn eerste bestelling ging niet helemaal goed in eerste instantie. Door de drukte die er nu heerst in de pakketwereld waren ze me vergeten, maar alles in opgelost op een zeer oprechte manier. Veel online shops kunnen hier een voorbeeld aannemen.

Prettige site , duidelijk

Positief, verzorgd verpakt. Fijn om bij te bestellen

Snel verzonden maar niet geleverd

Snel bericht dat pakket is verzonden via PostNL . PostNL levert echter niet op tijd bericht ontvangen dat de levering nog 3 werkdagen op zich laat wachten misschien top om naar DHL of DpD over te stappen.

Milhezerweg 27

5752BA Deurne

Over Fascia Shop

Fascia Shop en Songbird Massagewachs is een bedrijf dat is opgericht in 2014 door twee fysiotherapeuten. Wij leveren een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen en trainingsproducten aan fysiotherapeuten, personal trainers en particulieren. Om dit te leveren werken wij samen met merken over de hele wereld en zijn wij trotse distributeur van merken als Nasara, AcuTop, Sanctband en Songbird. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een eerlijk advies tijdens het aanschaffen van producten? Wij beschikken over een ruime ervaring in de branche voor optimale ondersteuning. Wij zijn altijd bezig met het overtreffen van de klantverwachting! --------------------------------------------------------------------------------- Die treibenden Kräfte hinter Songbird Massagewachs Deutschland sind David Jansen massage- und Physiotherapeut und Marian Joosten. Wir haben Fascia Shop gegründet, weil wir qualitativ hochwertige und dennoch erschwingliche Produkte für myofasziale Behandlungen auf den niederländischen Markt bringen wollten. Im Laufe der Jahre kamen Massage- und Faszienlöseprodukte von Songbird Naturals auf uns zu. Unserer Meinung nach stellt dieses englische Unternehmen wunderschöne Produkte her, die wir selbst häufig und mit großer Zufriedenheit in unserer täglichen Praxis verwenden. Wir arbeiten stets daran, die Erwartungen unserer Kunden zu übertreffen!