Snel geleverd en prima kwaliteit!

Mooie kwaliteit, snelle levering en makkelijke ontwerptool

De door Faber geleverde beachflags zijn van goede kwaliteit. Stevig doek en mooie kleuren. Het ontwerp via de website ging gemakkelijk en de levertijd was ook prima. Wij zijn tevreden.

Uitstekend!

Duidelijke website - gebruikersvriendelijk - heldere faktuur - vlotte communicatie - snelle levering - goede kwaliteit product. Zeer tevreden!

Trevreden klant!

Snel bestellen, snelle levering en goede kwaliteit!

Goed contact, snelle offerte, keurige levering, hele goede kwaliteit

snelle levering!

goede comunicatie

Snelle en correcte levering, prettig contact met leverancier die meedacht.

Snelle en correcte levering, prettig contact met leverancier die meedacht.

Goede communicatie en snelle levering.

Goede communicatie en snelle levering.

Goede kwalikteit, goede prijs en snelle levering

Ik bestel regelmatig vlaggen en naar 100% tevredenheid

Prima, de opdracht is snel en correct uitgevoerd.

Zie zin hier boven

haakse vlaggenmasthouder

Prima artikel was precies wat ik zocht. Levering ging fout bij DHL, maar kwam toch enkele dagen later binnen. prima geregeld.

Prima. Snelle toezending

makkelijk en snel een eigen design maken. goeie kwaliteit flaggen. Flaggen gaan bij ons ongeveer 2 jaar mee. (Hangen full time buiten)

Snel en perfect uitgevoerd

De levering was precies zoals ik hoopte

order vlot verwerkt, prima produkt

Ik zit achter mijn bureau met veel plezier te kijken naar de rbw wimpel aan de vlaggenmast in onze tuin. Ik hoop dat de kleuren nog lang zo helder en fris blijven!

sympathiek en vakkundig

sympathiek en vakkundig en hulpvaardig

Kioskvlag zwabbert

Even afgezien van de uiterst belabberte levering door UPS (niet geweest en direct afgegeven bij ophaalpunt) een prima kwaliteit print etc (eigen ontwerp), echter de kioskvlaggen zwabberen bij het minste zuchtje wind door het ontbreken van een loodlijn in de onderkant van de vlag. Gemistte kans.

Top resultaat

Niet een standaard vlag, maar één speciaal voor mijn doel laten maken. Prima ontwerp tool en eindresultaat ziet er zeer goed uit.

OK

OK

Juiste artikelen, snel en goed geleverd.

Zoals gewoonlijk weer alles zoals het hoort

Prachtige vlag en een geweldige helpdesk (Michael)

Ooit had ik al een vlag met andere afmeting besteld bij een andere firma. Het lukte mij niet om die afbeelding op het juiste grotere formaat aan te leveren/ c.q. te bestellen bij Faber. De helpdesk heeft dat toen zelf gedaan en het resultaat is prachtig op sterker doek. De levering was binnen 2 dagen. Niets anders dan lof!

Zeer goede service in de vorm van meedenken en uitvoering van de opdrachten.

Snelle levering en goede service

uitstekende service en snelle levering!

Snelle levering, ziet er weer prima uit...

Herdruk van een bestande vlag. Snelle levering, ziet er weer prima uit... lijkt windstil nu buiten... de wind mag dus best wel komen ;-)

Prima, snelle productie

Zelf de vlag samenstellen online vraagt wat studie, daarna ging het snel!

Deccaweg 30

1042 AD Amsterdam

Over FaberVlaggen

Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!