snelle service. prachtige vlag!

Goede website, snelle service. Prachtige vlag!

Goede service, erg tevreden

Heb gebeld met jullie en ben goed en snel geholpen met het vinden van de juiste vlag. Dank daarvoor.

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen

Alleen jammer dat bepaalde producten niet op voorraad meer waren. Heb nog geen bericht ontvangen wanneer dan wel weer.

Verstand van zaken, meedenkend, snel!

Voor verschillende zeilverenigingen heb ik al een aantal keren clubwimpels besteld. Met doet moeite, bijvoorbeeld om oude bestanden van een ontwerp op te duikelen. Goed advies over de keuze van kleuren en doeksoorten. Het resultaat is steeds een goed product dat op tijd wordt geleverd voor een nette prijs.

Zeer goede service verlening

Omdat het ontwerpbestand niet goed was binnengekomen, kon ik het alsnog via de mail toesturen. De afd. DTP heeft vervolgens het ontwerp bijgewerkt zodat na mij goedkeuring de vlag kon worden geproduceerd. Eindresultaat: een mooie vlag.

Goed en snel geregeld

vlaggen besteld voor het nieuwe scoutcentrum van Vlaardingen. Is goed bevallen en ze zien er goed uit.

top

besteld en snel geleverd

Vriendelijk en enorm servicegericht

Koninklijke VNCI heeft ervaring met medewerker John Fijma en wij zijn daar al jarenlang enorm tevreden over. Ik maak het hem niet makkelijk en bestook hem soms met vragen en mailtjes. John blijft altijd vriendelijk en zoekt oplossingen voor soms lastige wensen. Wij hebben momenteel weer een mooie vlag/banier met 19 kleurrijke logo's wapperen. Bedankt John /Faber Vlaggen.

ben zeer tevreden over de Vlaggen die ik reeds ontvangen heb, bij persoonlijk Kontact wordt je op een vriendelijke manier te woord gestaan .. Groetjes Rik

Ik moet altijd wel zoeken op de site om het juiste te vinden en typ de door jullie gebruikte code’s in maar dat kan die dan weer niet vinden??

Top en super behandeld vriendelijk

Geoon ,netjes zoals het hoort. Ga zo door>>>>

Mooie vlag geworden, via de website ontworpen en snel geleverd, top

Had snel een vlag nodig en ik was nog niet in het bezit van een ontwerp. Via de website mijn logo geupload en wat text erbij, en voila een vlag, Deze wapper nu mooi op het Tallship Thalassa.

Perfect!

We hadden met spoed 1 vlag met eigen logo nodig en werden behandeld alsof we de enige klant waren. Zo rustig en professioneel werd meegedacht en de opdracht uitgevoerd. John, onze complimenten en dank!

No-nonsense, je krijgt wat je bestelt

Prima prijs-kwaliteitverhouding en redelijke levertijd.

fijne service, fijne kwaliteit

fijne service, mooie stevige kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, goede service

Faber levert altijd goede kwaliteit, zijn goed bereikbaar, denken mee en bij problemen lossen zij het adequaat op.

Prima Service, super facilitair meedenkend

Prima Service, super facilitaire meedenkende welwillende medewerker(s) die ten allen tijde bereid zijn om tot een oplossing te komen om voor de klant wat te mogen, willen en kunnen betekenen. 1A ***** TOP

Netjes gemaakt en snel geleverd

We wilde een herbestelling doen, maar waren de bestanden helaas kwijt. Gebeld met de klantenservice en die hebben op een oud factuurnummer de order en de desbetreffende bestanden gevonden. Kregen snel daarna een proefdruk. Deze goedgekeurd en daarna werden de vlaggen snel geleverd en hangen ze nu weer mooi te zijn aan de vlaggenmast.

vond het achteraf te duur.

De vlag was € 17.50, daar komen verzendkosten bij. Een vlag kan opgevouwen gewoon door de brievenbus. Nee, Het werd opgevouwen in plastic, at zo door de brievenbus kon, in een doos verzonden. Volgens mij waren de verzendkosten € 6.95. Maar totaal werd er € 27.23 afgerekend!! Blijkt achteraf dat ik deze vlag in Arnhem had kunnen halen voor € 15. En het duurde nogal lang voor het geleverd werd, 6 dagen.

Goede kwaliteit en fantastische service

Super snelle levering en een hele goede prijs kwaliteit verhouding

super

is louter positief, super service, snelle reactie en prachtig product!

Eenvoudig, accuraat, snel

Als altijd topservice!

Snelle communicatie en altijd superkwaliteit!

Perfect!

Ontwerp heel gemakkelijk, bestelling op tijd geleverd en kwaliteit ook erg goed!

Gaaf meedenken en streven naar de wens van de klant

Zie boven

Deccaweg 30

1042 AD Amsterdam

Over FaberVlaggen

Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!