Goed Maar?

Oranje dop past niet goed op de mast. Met wind zal die eraf gaan. Erg jammer. Na telefonisch contact advies gekregen over hoe de dop erop te bevestigen en word er een nieuwe dop gestuurd. Goede service van Fabervlaggen.

De vlag die ik besteld had is mooi van kleur en ik ben tevreden.

Precies de vlag die ik zocht

Precies de vlag die ik zocht, door goed advies kreeg ik die. Juiste maat voor de mast.

Hele goede service!

Top bedrijf.

Snel, goed in prijs

Prima contact en snelle vriendelijke afhandeling

Altijd goede en snelle service!

Snel reactie op mijn emails. Goed advies over de kwaliteit alsook over het ontwerp van de vlag.

super tevreden

super service zowel van het product als van de levering Topp!!!!

Snelle verwerking van bestelling en deugdelijk ingepakt

De bestelling ging snel en makkelijk. De verwerking van de betaling, bestelling en de updates waren ook vlot en duidelijk. De levertijd was kort. Tenslotte was de bestelling goed ingepakt en onbeschadigd ontvangen.

Goede hulp bij de vormgeving, makkelijk bestelproces, mooi product, snelle levering

Top en snel

Snel en makkelijk te maken! Ik als digibeet kon het heel snel

Snelle levering en plaatsing van een mooie vlaggenmast

Zakelijk al een paar keer een vlaggenmast mogen bestellen voor aan de gevel bij ons restaurant Sama Sebo in Amsterdam. En nu prive, voor aan het huis, een mooie vlaggenmast van 6 m laten plaatsen ! Kundig en professioneel in no time geplaatst.

Mooie, sterke vlag!

Mooie sterke vlag, behoorlijk kleurvast.

goed product verkoopt zich zelf

vol geregeld met bestellen en verzonden

prima product

prima vlaggen, fijn bedrijf, denken mee en snelle levering

prima product

prima vlaggen, fijn bedrijf, denken mee en snelle levering

Mooie vlag met behulp van online configurator

Voor mijn bedrijf OrderOn.com hebben wij een mooie vlag weten te maken die aan de verwachtingen voldoet.

Zeer goede service en advies

Wij bestellen regelmatig vlaggen voor defensie. Zeer goed contact met John Fijma. Zeer goede kwaliteit en wat belangrijk voor mij is de service

Zeer goede service en advies

prima service en meedenkend

prima service en meedenkend

Goed !

Snelle levering, goede klantenservice.

Goed !

Snelle levering, goede klantenservice.

Deccaweg 30

1042 AD Amsterdam

Over FaberVlaggen

Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!