Altijd positieve opmerkingen over mijn schoenen!
Door de verhuisaanbieding heb ik weer een leuk paar schoenen kunnen scoren. Er was zelfs nog ruim voldoende keuze in mijn maat.
Hallo, eure Schuhe sind echt toll und sicher nicht meine Letzten. Aber DPD ist eine Katastrophe. Ständig muss ich die Pakete suchen. DPD schreibt von einer persönlichen Übergabe, aber die stellen die Pakete irgendwo vor dem Haus oder im Haus ab oder vielleicht gar nicht. Auch bei dieser Bestellung suche ich wieder! Bin umgezogen und hier im Haus noch allein. Wo ist mein Paket? Finde es einfach nicht. Danke
Reageren snel op app/mail
Heb nu 10 paar schoenen van Lureaux. Voor iedere gelegenheid en outfit wel wat bijpassend. Werk ermee. Dans ermee (salsa) en loop er hele dagen op.
Egal wo ich bin, werde ich wegen meine tolle Schuhe angesprochen ;) sie sind bin allen auch sehr angenehm zu tragen... Habe inzwischen 10 paar Schuhe von lureaux :)
Het zijn prachtige schoenen, waarmee je echt de aandacht trekt. Wel slijt de zool erg snel. Het zijn dus geen schoenen om lange afstanden mee te lopen.
Als jahrelang großer Fan von Floris van Bommel Schuhen muß ich gestehen, die Schuhe von Lureaux toppen in Design, Tragekomfort und Zusatzleistungen. Gerne trage ich noch meine Floris van Bommel aber mittlerwiele lieber die Lureaux! Dazu ist es schön mit dem CEO zu plaudern;-)
Gut und zuverlässig.
Het 20st paar schoenen alweer, voor de man die niet als gewoontjes gezien wil worden
Prachtige blauwe schoenen ontvangen een een mooi hemd/shirt met korting omdat de pre-order langer duurde dan verwacht, dat is toch fantastisch!
Hab Schuhe und Gürtel bestellt. Gute Informationen zum Bestellststus, schnelle Lieferung und sehr schöne Schuhe und Gürtel in guter Qualität.
Mijn 8e paar al, stuk voor stuk bijzonder.
Obermaterial und Sohle aus Kunststoff, der unangenehm und leicht stechenden riecht. Das Leder innen ist maximal dünn und riecht nicht wahrnehmbar nach Leder. Der Schaft ist innen recht sparsam verarbeitet, sprich nicht einmal leicht gepolstert. Der Schuh sieht wie auf den Fotos aus. Für die Qualität, aus meiner Sicht, wird viel zu sehr auf Aufmachung, sprich Verpackung, beigelegter Schuhlöffel gelegt, ähnlich wie es bei höherwertigen Schuhen der Fall ist. Der Service ist gut, man wird über Sendestatus ect. informiert.
Mooie schoenen, goeie kwaliteit en prijswaardig. Pre-order verliep vlot. Schoenen werden afgeleverd zoals aangegeven. Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste keer. Aanrader.
Bij vraag, snel antwoord, top. Zeer tevreden ook over de kwaliteit in dit geval van de schoenen.
Dat ik van kleurrijke schoenen houd is duidelijk. Ik kocht er hier al meer. Maar heb nu de klantenservice ervaren. Een kwaliteitsprobleem, dunne zool, in een van de (oude blijkbaar) series. Na mail overleg, nieuwe schoenen, dikkere zool. Prima opgelost.
Sehr schöne Schuhe und tolle und schnelle Reaktion.
Uitstekende pasvorm
Alles heel correct verlopen, de bestelling openmaken was zoals een cado uitpakken, Als de kwaliteit ook goed is, dan verdienen ze een oprechte 10/10
Zitten altijd goed aan de voetjes, vlotte levering. Heel tevreden.
Prima webshop, met name, mooie schoenen, alleen al die promotie aanbiedingen zijn natuurlijk van de zotte, want deze kortingen zijn telkenmale qua eindbedrag het zelfde. Dat merk je als je lang op één sport schoen aast, waar je dan veel korting op zou kunnen krijgen. Jammer. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn bijzondere schoenen die prima zitten en waar je echt wel uren op kan lopen.
Gemakkelijk te bestellen en fijne updates met betrekking tot bestelling
Geweldige schoenen voor een mooie prijs.