Dit is nu mijn 4e paar en ben zeer tevreden over de kwaliteit en uitstraling. Altijd weer bijzondere designs tegen een leuke prijs.
levering gaat zeer snel , heb er nu al een paar en de schoenen zitten perfect, nog nooit pijnlijke voeten had met deze schoenen.Ga er zekers nog kopen . Grtjs Dirk
Prachtige artikelen voor een mooie prijs. Kwalitatief uitstekend. Snelle levering.
Best Ronald, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Lureaux schoenen besteld en wat zijn ze mooi. Super kwaliteit en super mooi verpakt met gratis schoenlepel en mooi tasje bijgeleverd.
De gekochte schoenen zijn geheel volgens verwachting, keurig verpakt en snel geleverd. Ook de prijs was heel netjes.
Een mooie, modieuze, hip en moderne maar ook comfortabele schoen!
Beste Andy, Bedankt voor uw review. Wat goed om te horen dat de schoenen naar wens zijn en u laten schitteren. Dit horen wij graag. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ben heel tevreden met het contact en de schoenen. Voor herhaling vatbaar.
Mooi assortiment en correcte communicatie
Mooie schoenen & snelle levering
Prima bedrijf met zeer goede service !!
Al meerdere schoenen, riemen ed. hier gekocht, altijd perfect geleverd en mocht er toevallig iets aan mankeren dan wordt dit snel en probleemloos opgelost. Kortom een top merk en top bedrijf.
Heerlijke schoenen passen altijd Mocht het een keertje niet lekker zitten Ruilen of retourneren is kosteloos en makkelijk ZONDER vragen of problemen. Bij vragen prima ondersteuning via whatsapp. Echt Top Inmiddels 20 paar
Beste Gert, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw Lureaux schoenen zo naar wens zijn. Super om te horen dat u een collectie heeft van 20 Lureaux schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
goede service. Snelle reactie.
Ik heb nu 5 paar schoenen van Lureaux en krijg alleen maar complimenten over de schoenen. Ze zien er fantastisch uit en zitten erg lekker. Een aanrader voor iedereen die een ander look zoekt en ook durft te dragen. Maar de reacties van anderen op de schoenen zijn steeds heel positief. En altijd een schoenlepel erbij en een zakje om de schoenen te beschermen.
Und zudem einen sehr freundlichen hilfsbereiten Service Vielen Dank!
De schoenen die ik tot nu besteld heb, worden snel geleverd en zitten erg lekker. Ik hoef ze eigenlijk niet in te lopen
Beste Peter, Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn en gelijk goed zitten. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw Lureaux schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
prettige mensen om zaken mee te doen . happy new year
Al heel veel schoenen van jullie stuk voor stuk apart …maar deze met de pauwen veren zijn oogstrelend!!!!
Dit is inmiddels mijn 7e paar schoenen van lureaux. Steeds weer een feestje en dagelijks complimenten!
Beste Richard, Wat tof om te horen dat u al 7 paar Lureaux schoenen heeft, wat een compliment. Hopelijk ontvangt u ook nog vele complimenten met uw Lureaux schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Het bestellen gaat makkelijk. De schoenen worden in een leuke doos geleverd, in de doos zelf zit naast de schoenen een schoenlepel en een tas. Ik heb de schoenen een paar keer gedragen. De reacties vielen mij tegen terwijl er zeker 200 mensen de schoenen hadden kunnen zien.
Ik draag bijna uitsluitend schoenen van LRX en krijg vaak complimenten. Maar ook de overhemden vallen op in positieve zin. Daar komt bij dat de kwaliteit ook nog eens top is. Ja zeker weten, ik ben fan van Lureaux!
Mijn collectie weer aangevuld met mooi nieuw paar. Pasvorm, zoals altijd, goed. Kon er direct al hele dag op lopen. Ben al weer aan het kijken naar volgende paar..... Kwaliteit en prijs goed dus binnenkort kort weer bestelling?!
Beste Johan, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat uw kleurrijke collectie weer een mooie toevoeging heeft. Wij wensen u veel draagplezier en hopen u binnenkort weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Top product Snelle levering
Prima en snelle levering