Hab Schuhe und Gürtel bestellt. Gute Informationen zum Bestellststus, schnelle Lieferung und sehr schöne Schuhe und Gürtel in guter Qualität.
Mijn 8e paar al, stuk voor stuk bijzonder.
Obermaterial und Sohle aus Kunststoff, der unangenehm und leicht stechenden riecht. Das Leder innen ist maximal dünn und riecht nicht wahrnehmbar nach Leder. Der Schaft ist innen recht sparsam verarbeitet, sprich nicht einmal leicht gepolstert. Der Schuh sieht wie auf den Fotos aus. Für die Qualität, aus meiner Sicht, wird viel zu sehr auf Aufmachung, sprich Verpackung, beigelegter Schuhlöffel gelegt, ähnlich wie es bei höherwertigen Schuhen der Fall ist. Der Service ist gut, man wird über Sendestatus ect. informiert.
Mooie schoenen, goeie kwaliteit en prijswaardig. Pre-order verliep vlot. Schoenen werden afgeleverd zoals aangegeven. Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste keer. Aanrader.
Bij vraag, snel antwoord, top. Zeer tevreden ook over de kwaliteit in dit geval van de schoenen.
Dat ik van kleurrijke schoenen houd is duidelijk. Ik kocht er hier al meer. Maar heb nu de klantenservice ervaren. Een kwaliteitsprobleem, dunne zool, in een van de (oude blijkbaar) series. Na mail overleg, nieuwe schoenen, dikkere zool. Prima opgelost.
Sehr schöne Schuhe und tolle und schnelle Reaktion.
Uitstekende pasvorm
Alles heel correct verlopen, de bestelling openmaken was zoals een cado uitpakken, Als de kwaliteit ook goed is, dan verdienen ze een oprechte 10/10
Zitten altijd goed aan de voetjes, vlotte levering. Heel tevreden.
Prima webshop, met name, mooie schoenen, alleen al die promotie aanbiedingen zijn natuurlijk van de zotte, want deze kortingen zijn telkenmale qua eindbedrag het zelfde. Dat merk je als je lang op één sport schoen aast, waar je dan veel korting op zou kunnen krijgen. Jammer. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn bijzondere schoenen die prima zitten en waar je echt wel uren op kan lopen.
Gemakkelijk te bestellen en fijne updates met betrekking tot bestelling
Geweldige schoenen voor een mooie prijs.
Het is alweer het 4e paar schoenen ik draag ze met plezier heb veel positieve reacties!
Ruime keuze, snel en mooi verpakt geleverd. Vooraf ook nog whatsapp contact voor evt vragen of opmerkingen.
Na 8 paar kan ik zeggen ze blijven lekker zitten. Zijn mooi en goed gemaakt. Volgende dag geleverd. Zit zo een zachte zool in alsof je op gympen loopt.
Ik heb hier al verschillende paren schoenen besteld , mooie schoenen die niet iedereen heeft , goede prijs /kwaliteit verhouding
Zoals altijd snelle levering, persoonlijk contact, mooie schoenen die lekker lopen.
Mooie schoenen en correcte levering.
Mooie snelle afhandeling van de bestelling. Goed verpakt in kleurrijke doos. Maakt er een cadeautje van. Zeer tevreden.
Qualität Preis Leistung top
Goede snelle service. Heb al veel schoenen bij jullie gekocht. Echter is mijn laatste bestelling nooit aangekomen . Na twee keer DHL te hebben gevraagd waar ze zijn verwijzen zij alleen maar naar jullie. Zij schrijven afgeleverd echter nooit gehad tot op de dag van vandaag. Ook niet op camera. Hoop dat jullie dit oplossen. Jullie hebben mijn geld al lang.
Niet ontvangen diverse andere besteld wel ontvangen en zijn goed Er is een goede aflevering geregeld
Revue originale
Niet ontvangen diverse andere besteld wel ontvangen en zijn goed
Goed passende schoenen van top kwaliteit
Inmiddels mijn 12e paar schoenen besteld en ontvangen. De pasvorm is perfect, zitten als gegoten Ik krijg altijd heel veel positieve reacties op mijn schoenen.