Tolle Schuhe werde bestimmt noch öfters welche kaufen.
Mooie spullen, snelle levering.
Top en mooie echt ! Supersnel bezorgd ! Vooral prijselijk. Spijtig genoeg door mijn hoge wreef niet voor mij bestemd (uitgenomen in het model zonder naad maar momenteel niet in gepaste kleuren voor mij). Het aanmaken retour ging ook vlot ! Terugzenden met Bpost die mijn pakje niet op tijd doorstuurde naar DHL uitgenomen.... Dus in 1 woord Lureaux is TOP voor wie geen hoge wreef heeft .
Beste Ronny, Bedankt voor uw review. Spijtig om te horen dat de schoen niet aan uw pasvorm voldoet, wellicht kunt u de andere collecties proberen? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Mooie goede sneakers. Ik zeg qua pas vorm anders dan de nette kleurrijke schoenen vallen deze breder. Niet voor mij de goede pas vorm maar zeker al een hoop leuke reacties gehad
Zie hierboven
Zitten en lopen lekker.
Beste Piet, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u rechtsreeks de kleurrijke schoenenwereld bent ingestapt. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Wieder einmal habe ich Schuhe und Gürtel bestellt und bin so glücklich über die tolle Qualität und die super Design‘s. Viele Menschen fragen mich, woher ich diese bunten Schuhe habe und mit Stolz berichte dann von euch.
Ich werde immer wieder angesprochen wenn ich Schuhe von Euch an habe, wie toll die sind.
Mooie opvallende schoenen.
Beste Ruud, Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn en de nodige complimenten opleveren. Veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Schnelle Lieferung , gute Qualität rund um Zufrieden wie immer
Snel in huis. Leuke prijs. Mooie schoenen en perfecte kwaliteit. En altijd wat nieuws en bijzonders te vinden
Heerlijke schoenen. Zitten heel goed. Mooie uitvoeringen
Beste Edgar, Bedankt voor uw review. Super om te horen dat de schoenen goed zitten en voor de nodige reacties zorgt. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Mooie, kwalitatief goed schoenen waar niet iedereen in loopt.
XXXX
Weer hele mooie goed passede schoenen Alleen jammer dat je er gelijk 20 mailtjes achter aan krijg van allerlei kortingen zit ik niet op te wachten
Beste Martin, Goed om te horen dat de schoenen naar wens zijn. Ik hoop dat ze een goede toevoeging waren onder uw pak. Bedankt voor uw feedback wat betreft de mail, wij nemen uw feedback mee in overleg. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Habe in den letzten Jahren immer mal wieder diese genialen Schuhe bestellt! Bin top zufrieden!
Ik heb inmiddels een flink aantal paren schoenen van Lureau in de kast staan. Mooie schoenen, die zich trouwens nog steeds jaar na jaar (door)ontwikkelen. Blij mee!
Flashy / tijdloos / perfecte pasvorm
Beste Xavier, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de schoenen goed presteren op het gebied van pasvorm en stijl. Zo horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Jullie hebben een onwijs mooi assortiment schoenen welke nergens anders te verkrijgen zijn. Dit is de reden waarom ik al een aantal paar schoenen bij jullie heb aangeschaft. Ik heb dit in mijn vrienden kring kenbaar gemaakt en die hebben ook vele bestellingen gedaan. Ga door met deze exclusieve collectie !!!!!!
Super snelle levering
Beste Luc, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen opvallen en leuke reacties trekken. Daar staan ze ook om bekend. Veel draagplezier, Team Lureaux
Mooie schoenen, perfecte pasvorm snelle levering
Altijd hele mooie schoenen met schitterende prints. En hele goede kwaliteit voor een goede prijs. Verder ook nog hele goede service. Topbedrijf.
SEHR ungewöhnliche Schuhdesigns bis an die Grenze des "Guten Geschmacks"
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu hören, dass Ihnen die Einzigartigkeit der Schuhe gefällt. Hoffentlich erleben Sie viele lustige Momente durch die Schuhe. Mit freundlichen Grüßen Team Lureaux
mit inzwischen 10 Paar Schuhen (incl. passendem Gürtel) bin jetzt wohl "Stammkunde" ... ich bin fast sicher, dass das aber nicht die letzten Schuhe sind, die ich bei Lureaux gekauft habe ...
Correct