Nach zwei Paar tollen "normalen" Schuhen von Lureuax habe ich mein erstes Paar Sneaker bestellt und bin begeistert. Wie gewohnt ein aussergewöhnliches Design. mit dem man auffällt und eine gute Stoffqualität. Ich werde sicher demnächst mehr bestellen.
Guten Tag, Wie schön zu hören, dass Ihnen die Designs von Lureaux gefallen und Sie die Aufmerksamkeit erhalten, die Sie brauchen. Viel Spaß beim Tragen deiner Lureaux-Sneaker, Team Lureaux
Jaren geleden kreeg ik toevallig een paar cadeau. Mijn eerste reactie: wat is me dat? Die kleuren? Geen leder? Wel, ik had nooit schoenen die meteen zo comfortabel zaten en ook bleven zitten. Het materiaal is ademend als premium leder. Onderhoud: even sponsen met water en terug als nieuw. Ik verlies ook geen tijd meer in schoenwinkels (vreselijk, daar rondlopen, vind ik): even lekker lui e-shoppen en 's anderendaags thuis! Hoe doen die dat daar? Er komt niets anders meer aan mijn voeten. En je hoeft helemaal niet jong te zijn: ben 64! Ik schakelde ondertussen naar fase 2: attributen (mooie broeksriemen) en in de lente ga ik op hemdenjacht.
Erg fijne schoenen, ware blikvangers die vaak tot spontane reacties leiden. Blij mee..!
Beste Marko, Goed om te horen dat de schoenen naar wens zijn en leuke reacties opleveren. Veel draagplezier, Team Lureaux
Prima bedrijf Goeie afspraken Mooie schoenen Prima bezorg regeling.
Exzellente Qualität und exklusiver Service!
Geweldige schoenen en matchende kleding en ze communiceren duidelijk over de order. Dit keer had ik een verkeerde maat kleding besteld, dit kon gewoon geruild worden. Een zeer tevreden klant!
Beste Robert, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw kleurrijke Lureaux items naar wens zijn en de nodige aandacht trekken. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Erg tevreden en goede kwaliteit Ben er blij mee!
Mooie producten!
Jeder einzelne Schuh (ich habe bereits 10 Paar) hat höchste Qualität
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Was für ein Kompliment zu hören, dass Sie bereits 10 Paare haben. Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen und hoffen, Ihnen auch in Zukunft stets gute Dienste leisten zu können. Mit freundlichen Grüßen Team Lureaux
Prachtige en hele aparte schoenen voor een leuke prijs. En goede service en snelle levering echt TOP.
Besteld en makkelijk op te halen of je bestelling wordt verstuurd. Ik had een vraag en dat werd snel en in 1x opgelost
Beste Albert, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u veel positieve reacties ontvangt, hopelijk volgen er nog veel. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ze zijn ook nog eens erg comfortabel zodra
Verrassend leuke schoenen. Bestellen en levering prima. Leuk om te ervaren dat er een beleving wordt gecreeerd. Schoenen zitten heerlijk, en als het mooie weer wordt hoop ik er zomerse combinaties bij te maken.
Was weer top schoenen riem shirt
Beste Gerrit, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn. Wij wensen u veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Goede pasvorm mooie en creatieve ontwerpen!
Eén en al complimenten als ik ze aan heb. Mooie site en hele snelle levering. Contact is óók buitengewoon goed en eveneens super snel.
Produits toujours arrivés dans les délais annoncés sauf le dernier mais vu la neige ça se comprend. Souvent je reçois des compliments sur mes chaussures et je cite votre nom.
Bonne journée, Merci pour votre avis. Comme c'est agréable d'entendre que les articles sont à votre goût. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir et espérons vous être utiles à l'avenir. Cordialement, Team Lureaux
Gewoon leuk!
Veel mensen hebben deze spullen nú gezien
Superschnelle Lieferung der schwulsten Schuhe, die einem Homosexuellen wohl gefallen. Haltbar übrigens und gemütlich dazu.
Abwicklung bei Bezahlen und Versand einwandfrei.Design einfach beeindruckend,wie in Vorschau.yippy
gute bunte schuhe . zum teil sehr schöne muster. 1 stern abzug . schuhe haben leider immer die gjeiche form. und an den hacken sind sie sehr hart. schnell blasen an der Achillessehne.
Op basis van jullie advies een maart besteld maar bleken toch te klein dus maat groter besteld en nu in afwachting daar van wanneer ze binnenkomen. Retourverwerking en contact hierover verliep vlekkeloos dus hoop ook dat de nieuwe zending net zo soepel verloopt.
Beste Dirk, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de service vlekkeloos is verlopen. Wij proberen altijd snel en efficient te handelen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Sehr gut, die Qualität und rasche Lieferung
Die Schuhe sehen einfach nur geil aus. Am Anfang dachte ich, die passen mir nie, und muss sie zurückschicken. Nachdem ich aber die Schuhbänder fast vollständig gelockert hatte und die Schuhlasche nach vorne geöffnet hatte, konnte ich bequem hineinschlüpfen und dann die Schuhbänder zuziehen, dass die Füße (obwohl Senk-Spreiz-Plattfuß ), gut Platz haben. Habe die Schuhe gleich mit dem Pflegespray behandelt. Der Gürtel passt auch gut und sieht gut aus. Die Schuhspanner passen auch gut. Fehlt noch die passende Krawatte nebst Einstecktuch...
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung. Schön zu hören, dass Ihnen die Artikel gefallen, ich hoffe, Sie werden Freude daran haben. Vielen Dank auch für Ihr Feedback, wir werden dieses Feedback berücksichtigen. Mit freundlichen Grüße, Team Lureaux