zeer snelle levering
Beste Cor, Fijn om te horen dat de service en levering naar wens is verlopen. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw paar Lureaux schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Sehr gute Qualität, nette Beigabe, komplett durchdachte Verpackung
Die online Bestellung war einfach, die Lieferung hätte schneller sein können, aber die Ware ist sehr gut.
Guten Tag, Schön zu hören, dass Ihnen die Lureaux-Artikel gefallen, wir hoffen, dass sie Ihnen gefallen. Während der Feiertage kann sich die Lieferung verzögern. Wir tun unser Möglichstes, um dies so reibungslos wie möglich zu gestalten. Mit freundlichen Grüße, Team Lureaux
Leuke overhemden gekocht perfecte maat en Leuke kleuren top
Het was een moeilijke keuze welke ik als eerst zou bestellen. Het is uiteindelijk gelukt en deze zijn, zoals vermeld< op de bewuste tijd gekomen. Zeer goede comfort tijdens het lopen en totaal geen zware schoen. Op naar de volgende!
Verscheidene schoenen besteld, altijd snelle levering. Voor degene die net iets anders wil.
Beste Wilco, Bedankt voor uw review. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke complimenten over uw Lureaux items. Met kleurrijke groet, Team Lureaux
De kwaliteit van de schoenen, de persoonlijke aandacht, de aanbiedingen, alles. Ik zou zelf graag iets meer schoenen met bruin tinten zien .. maar verder.. een dikke 10!
2 dagen voor kerstmis besteld en nog op tijd geleverd voor Kerstmis
Beste Davy, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de service en schoenen naar wens zijn. Uw schoenen zijn vast een mooie toevoeging tijdens de feestdagen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Vindt dat met deze collectie gezien mag worden
Altijd positieve reacties op de schoenen.
Leuke aparte schoenen ben ik dol op.
De opmerkingen die ik krijg op straat
Beste Ben, Bedankt voor uw review. Waar Lureaux schoenen al niet goed voor zijn. Wij wensen u nog veel draagplezier (hopelijk was de loempia lekker) Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Alles gut
Gutes Preis-Leistings-Verhältnis Gute Kommunikation Schnelle Antwort auf Fragen
Bij vragen word snel en correct gereageerd.
Altijd complimenten, zitten lekker en lopen lekker.
Ich habe jetzt mein drittes paar geholt. Sie sind auffällig und ich werde oft beneidet. Die Lieferung ist schnell und sicher mit Schuhbeutel und Schuhanzieher. Die Schuhe sind alle bequem und gut verarbeitet. Wenn man der Größenempfehlung folgt, bekommt man auch die richtige Grösse.
Weer een mooi paar schoenen besteld. Makkelijk bestellen en de volgende dag al bezorgd!
Snelle levering en mooie en goeie schoen
Super , immer schnell erreichbar und antwortet sofort. Sehr schnelle Lieferung. Tolle , aussergewöhnliche Produkte. Macht Spaß einzukaufen. Gerne wieder
Auch dieses Mal habe ich wieder tolle Schuhe gefunden. Tolles außergewöhnliches Design. Von der Qualität bin ich einfach jedes Mal begeistert.
Gute Erfahrungen
Mooie schoen voor een mooie prijs
Hele gave schoenen, die meteen perfect zitten!