Jammer dat ik op advies van de website overhemden een maat groter heb besteld en ze me veel te wijd zijn Service is prima
Beste Adrie, Bedankt voor uw review. Ons maatadvies hebben wij gemaakt aan de hand van de feedback die wij ontvangen. Jammer om te horen dat het overhemd niet past, u kunt de overhemden ruilen voor een andere maat. Heeft u vragen? Dan kunt u ons een mailtje sturen op [email protected] Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ik heb al vaak schoenen besteld bij Lureaux. Ik ben nog nooit teleurgesteld.
Großartige Schuhe, auf die goldfarbenen habe ich nun knapp ein Jahr gewartet, da die immer ausverkauft waren. Ich habe mittlerweile schon 6 paar :)
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu hören, dass Du Deinen Lieblingsschuh noch ergattern konntest. Wir hoffen, dass es Ihnen gefällt. Mit freundlichen Grüße, Team Lureaux
ALLES OK, KLAPPT PRIMA
Hier kom je mee binnen hoor. Ik ben er heel blij mee. Wel een vraag, waarom staat mijn normale emailadres op een blacklist?
Mooie schoenen met een tof design, ook de aanlevering was top: mooie doos en opbergtas voor de schoenen, alles in een opzet die volledig matcht met de sfeer die ik voelde bij het doornemen van de website. Zeker om terug te keren voor een nieuwe bestelling!
Beste Steven, Bedankt voor uw review. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties en wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Het afgelopen jaar al zeven paar schoenen gekocht. Passend bij elk type kleding en altijd verzekerd van een compliment!
Top Auswahl zu top Preisen
Heb al vele fijne, unieke en mooie schoenen gehad. Ben er erg blij mee. Ook als je wat hebt kun je makkelijk contact krijgen met de medewerker.
Beste Bart, Bedankt voor uw review. Super om te horen dat de schoenen en service naar wens zijn. Hopelijk neemt u nog vele kleurrijke stappen met Lureaux. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Had in eerste instantie schoenen en een riem besteld. De schoenen werden nageleverd erg tevreden
Tolle Homepage, Schuhe kombiniert mit Gürtel in super modischen Designs, wunderbar. Lieferung hat sich leider verzögert, auf E-Mail wurde nicht geantwortet.
Vanaf het eerste (bestel)moment, tot de levering is alles super verlopen. Al voor de bestelling werd duidelijk gemaakt dat er niet direct geleverd zou worden. Ik ben goed geinformeerd en heb de schoenen ruim voor de vooraf gecommuniceerde datum ontvangen. De schoenen zitten direct heel goed, inlopen is eigenlijk niet nodig.
Beste Frank, Goed om te horen dat alles duidelijk en naar wens is verlopen. Wij wensen u enorm veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
schoenen die het leven meer kleur geven
Je blijft je verbazen hoeveel leuke schoenen er ontworpen worden.
Uiterst correct en klantvriendelijk bedrijf met kwalitatief hoogwaardige en originele schoenen kleding en assecoires.
Beste Michel, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de schoenen werken als echte blikvangers. Fijne dag, Team Lureaux
Sowohl Hemd als auch Schuhe, beides top. Ich habe bereits 2 weitete Sätze, alles sehr angenehm zu tragen, nichts drückt, nichts reibt. Macht weiter so. Vielen Dank.
Goed pas advies, zowel de schoenen als de overhemden passen perfect.
Mooie schoenen, weer eens wat anders. Prijs /kwaliteit prima. Snelle levering en ook nog eens leuke kortingsacties. Kortom een tevreden klant
Beste Freek, Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties, daar ga ik wel van uit ;) Met vriendelijke groet, Team Lureaux
mooie betaalbare schoenen de designs zijn van subtiel tot heel opvallend
Beste Willem, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u meerdere leuke reacties ontvangt over uw schoenen. Wij wensen u nog veel draagplezier, Team Lureaux
Te veel, daardoor agressieve reclame. Klanten weten jullie gerust wel te vinden.
Beste Chris, Bedankt voor uw leuke review. Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn. Bedankt voor uw feedback wat betreft de acties. Fijne dag, Team Lureaux
Schoenen besteld via de website , snelle levering , schoenen hebben een goede pasvorm , foto op de website komt overeen met het bestelde product Ik heb hier al eerder schoenen besteld goede kwaliteit voor een mooie prijs Zoek je een mooie exclusieve schoen moet je hier zeker bestellen
Lureaux schoenen zijn geweldig. Ze zien er briljant uit en zitten heerlijk. De levering verloopt ook altijd soepel. Een aanrader!
Schuhe leider nicht passend, Größe 44 Eu ist nicht Größe 44 bei Lureaux. Schade , vielleicht ein anderes Mal.
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Auf der Website finden Sie Größenempfehlungen. Wenn Sie diese befolgen, passen die meisten Schuhe Gerne helfen wir Ihnen bei der richtigen Größe. Mit freundlichen Grüße, Team Lureaux
Mooie kwaliteit schoenen. Besteld en de volgende dag netjes ingepakt geleverd. Plus nog een WhatsApp van de afdeling verkoop.