Rundherum Top
De verzending kan beter. Voor het overige niets dan lof.
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de items naar wens zijn. Wij proberen de verzending altijd vlekkeloos te laten verlopen, jammer genoeg lukt dit niet altijd omdat wij afhankelijk zijn van koeriersdiensten. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Top Abwicklung, gute Ware, angemessene Preise!
Superschnell
Altijd gave schoenen
Beste Jeroen, Goed om te horen dat de schoenen naar uw smaak zijn. Wij proberen de schoenen altijd te laten opvallen. Hopelijk krijgt u nog vele leuke reacties. Fijne dag, Team Lureaux
Supergave nette schoenen en kleurrijke verhemden. Ben een fervent verzamelaar: >10 paar inmiddels....
zeer goed.
Goede prijs, kwaliteit en snelle levering
Beste René, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn. Wij wensen u veel draagplezier, Team Lureaux
Voor mij geweldige en goed zittende schoenen met een apart, mooi en gewaagde look
Sehr schöne, bequeme Schuhe
Prachtige opvallende schoenen van een goede kwaliteit! En daar bovenop nog bijpassende overhemden en polo’s. Alles te krijgen bij Lureaux. Met een paar eenvoudige klikken een complete en goed op elkaar afgestemde garderobe bespaart me dagen zoeken en passen.
Beste Hans, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de service en producten zo naar wens zijn. hopelijk blijft u nog lang uw collega's verrassen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Is er ergens een zelfhulpgroep actief voor mensen met een Lureaux verslaving? Ik heb nu 26 paar schoenen. Niet allemaal van Lureaux, ook Rehab (sorry) Maar bij elke nieuwe release moet ik me inhouden om niet weer een paar extra erbij te kopen:).
Ziet er geweldig mooi uit.
vanaf het eerste paar wat ik gekocht heb loop ik zonder pijn in mijn voeten. ik heb nu zo'n 20 paar schoenen. bij de 8 laatste paren een bijpassende riem gekocht wat mensen ook opvalt. Zeer tevreden
Beste Arie, Bedankt voor uw review. En wat een eer om te horen dat u al 20 paar Lureaux schoenen heeft. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Correcte levering van een mooi paar schoenen en bijpassende riem. Goede kwaliteit !
Mooie schoenen, maar zitten bovendien ook heel goed. Ik heb brede schoenen, dus dat wil nog wel eens een probleem zijn. Maar niet bij Lureaux!
De website is duidelijk, mooi dat er schoenen en shirts gecombineerd kunnen worden met dezelfde print. Afhandeling is ook top!
Beste Petula, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen originaliteit uit stralen, dat is de bedoeling ;) Fijne dag, Team Lureaux
Fijne schoenen al veel complimenten gekregen. Ik ben er blij!
Het zijn echte eye catchers die ook nog eens prima lopen/ zitten
Ik heb inmiddels bij Lureaux verschillende bestellingen gedaan. De informatie over schoenen en kleding is overzichtelijk en kraakhelder. Bij bestellingen werd ik zeer goed op de hoogte gehouden. Ook over de levering ben ik bijzonder tevreden. De kwaliteit van zowel schoenen als kleding is zeer goed. Lureaux is van harte aan te bevelen. Zéker ook vanwege hun leuke thema's!
Beste Tom, Bedankt voor uw uitgebreide review. Goed om te horen dat de website en service bevalt, dit proberen wij constant te verbeteren. Wij wensen u nog veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Sinds lange tijd weer besteld en 2 paar mooie veterschoenen incl riem. Binnen een dag geleverd en goed contact met Bas! Super service tot dusver tevreden!
Goed geholpen met mijn vragen
de schoenenzijn geweldig goede pasvorm en zitten heerlijk aan je voeten ik ben zeer tevreden over Lureaux
Beste Rob, Bedankt voor uw leuke review. Wat tof om te horen dat u veel leuke reacties krijgt. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Snelle levering en prima kwaliteit. Zeer originele schoenen.
Het is het eerste paar schoenen die ik bestelde. Ze waren in het echt nog mooier dan op de website. Wat een mooie schoenen. Ik kreeg mijn schoenen voor mijn verjaardag, en iedereen was onder de indruk.