Sehr außergewöhnliches Design, schnelle Lieferung, hoher Tragekomfort, Preis - Leistung stimmt, bisher noch nie ein Anlass zur Reklamation - perfekt
Goede keuze.
Super service Mooie schoenen Een echte aanrader !
Zoals gebruikelijk: - fijne schoenen , goede pasvorm - netjes verpakt - snelle levering
Prachtige, goedlopende schoenen aan een leuke prijs!
Goede kwaliteit en snelle levering. Alleen jammer dat ze je blijven stammen in de mailbox en een app groep aanmaken en willen blijven verkopen.
Ich habe zum ersten Mal bei Lureaux bestellt und bin begeistert!!! Supertolle Schuhe und mega Qualität! Ich werde wieder bestellen!
Alles wunderbar geklappt
Veel reacties. Zitten gegoten aam je voeten
Stijlvol en apart. Mijn eerste paar schoenen van dit merk en ze zitten erg lekker. Design fantastisch. Ga zeker in de toekomst meer schoenen hier bestellen.
De opmerking dat de schoenen groot uitvallen was bij mij niet aan de orde. Daarom heb ik ze geretourneerd met het verzoek om een maat groter te leveren.
Der Artikel ist genauso wie beschrieben, sehr schön verarbeitet und Dank der Größenerklärung passgenau. Freue mich auf das erstmal Anziehen und Ausführen.
Derde paar schoenen nu gekocht en tevreden over de kwaliteit en het zitcomfort. Levering kan wel eens 2 weken duren.
Nu eens sneakers besteld uit de nieuwe collectie. Op papier zagen ze er al mooi uit. Het was wel even wat langer wachten, maar dat was het waard. De schoenen zijn in werkelijk heel mooi!
Super service, en heel handig dat je kunt appen met hun en vrijwel direct antwoord krijgt
Product is precies zoals omschreven
Prachtige schoenen die prima zitten. Snel geleverd. Enige is dat ik langere veters moest kopen, omdat ik er een dubbele knoop in wil kunnen leggen.
Tolle Schuhe und einfache Handhabung
Bestellung und Lieferung funktioniert problemlos. Es gibt zu den Schuhen den passenden Gürtel dazu. Habe schon 2 paar Schuhe und 2 Gürtel bestellt, ich freue mich jedes mal wenn ich die Schuhe tragen kann.
Aandoen en lopen, geen pijnlijke voeten oid!! En daarbij ook nog mooie prijzen ( tegen ca 400,-- in speciaalzaken!!). Dit was mijn 4e paar maar nog niet het laatste paar van jullie!!
Die Adresse um hier zu bestellen bekam ich über einen Freund, der schon häufig bei Lureaux bestellt hat und stets zufrieden war. Jetzt kann ich ihn verstehen. Gruß Martin
Schoenen zitten prima, krijg er ook leuke reacties op.
De schoenen lopen heerlijk, goed voetbed. Ik had ze de volgende dag al in huis!
Beste Rik, Goed om te horen dat de levering snel is verlopen. Wij wensen u nog veel plezier met uw Lureaux schoenen. Fijne dag, Team Lureaux
C’est le look qui m’a séduit et qui m’a fait choisir vos produits Donc les couleurs
Ich soll das Unternehmen bewerten, aber die Bar ist bis dato noch nicht angekommen. Ich wurde von dieser Firma per E-Mail darum gebeten meine Bewertung zu ändern. Das kann ich nicht. Die Ware ist nach der Bewertung gekommen. Die Ware ist okay. Danke.
Guten Tag, Mit dem Paketdienst haben wir nicht viel zu tun, versuchen aber immer, alles pünktlich geliefert zu bekommen. Wenn alles gut geht, haben Sie die Schuhe bereits erhalten? Mit freundlichen Grüßen, Team Lureaux
Revue originale