Altijd het perfecte, modieuze, goed zittende en betaalbare schoeisel aan de voeten. Maar vooral ook altijd de positieve reacties.
Beste Michèl, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u leuke reacties krijgt over uw schoenen. Hopelijk zal u nog veel draagplezier ervaren. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Prachtige schoenen en wanneer er iets is, is hun service uitstekend.
Prima kwaliteit, uitstekende levering.
Alles goed geregeld. Jammer alleen dat het vervoersbedrijf drie dagen vertraging had. Verder niets dan lof.
Beste Leen, Bedankt voor uw review. Inderdaad jammer om te horen dat de verzending vertraging opliep. Wij helpen u in de toekomst graag weer. Veel draagplezier, Team Lureaux
Vriendlief was zeer blij met de schoenen en matchende ruim. Krijgt veel complimenten. Zeker voor herhaling vatbaar als cadeau!
Gaaf beetje gek precies wat ik wilde. En goede prijs kwaliteit
Iedere keer weer een feestje om schoenen bij Lureaux te bestellen. en dan vooral om ze te ontvangen. wat een feestje
Goedendag, Bedankt voor uw review. Super om te horen dat de schoenen naar wens zijn, hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties over uw schoenen. Wij wensen u nog veel draagplezier, Team Lureaux
Ik werk bij een autobedrijf op de receptie. Mijn schoenen zijn vaak onderwerp van gesprek. Men vindt ze mooi en vaak ook een beetje rebels. Hoe dan ook, ik krijg er louter positieve reacties op. Met Lureaux als bedrijf is het ook prettig samenwerken. De drempel is laag en op vragen wordt altijd gereageerd. Ga zo door.
Zeer comfortabel Snel geleverd
Na jaren nog steeds goede contact en nieuwe modellen.
Beste Rolph, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen en de service naar wens zijn. Dit is zeer belangrijk voor ons. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke complimenten. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ik heb inmiddels 15 paar schoenen van Lureaux. Natuurlijk met bijpassende ( soms te dure ) riem. Schoenen en riemen van wisselende kwaliteit, wel allemaal leuk en spraakmakend." Er zijn al genoeg saaie schoenen". Als ik ver of veel moet lopen trek ik sneakers aan, bij alle andere gelegenheden de Lureaux.....
Heb al 17 paar schoenen gekocht en de ene compliment na de ander gekregen.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Wat gaaf om te horen dat u al 17 paar schoenen heeft. Aan complimentenkanonnen geen tekort. Fijne dag, Team Lureaux
Einzigartiger Schuh für besondere Menschen. Damit stiehlst du jedem die Show. Top Design, danke Lureaux, dass es euch gibt.
Guten Tag, Wie schön zu hören, dass Sie so zufrieden sind. Viel Spaß mit Ihrem Einkauf. Schöner Tag, Team Lureaux
Prijs - prestarieverhouding meer dan uitstekend
Geweldige schoenen Klein puntje van kritiek; na een aankoop wordt ik naar mijn smaak iets te veel “bestookt” met aanbiedingen, kortingen en niet te missen acties.
ik vind de prints op de foto scherper een volle van kleur dan in het echt . onlangs een paar City jungle schoenen gekocht en die print vond ik wel tegenvallen. zo heb ik ook diverse paren mascolori schoenen en die prints zijn scherper. uiteraard zijn deze ook veel duurder maar toch .
Beste Marco, Wij proberen de foto's altijd zo echt mogelijk te laten lijken. Bedankt voor uw feedback, dit waarderen wij. Nog veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Service, Schuhgröße, Versand Alles suppiii
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung, Lureaux wünscht Ihnen viel Spaß beim Tragen Ihrer auffälligen Schuhe. Mit freundlichen Grüße, Team Lureaux
Mooie bijzondere schoenen...
Schoen ziet er geweldig uit nog mooier als op het plaatje boven verwachting en super blij mee en volgens hun de pasmaat gehanteerd welke zij beschreven en inderdaad schoen past Perfect.
Mooie, leuke schoenen voor een goeie prijs.
Kopen bij Lureaux is een feestje. Vanaf het moment dat je koopt totdat je je schoenen aan hebt is het feest. En het blijft feest.
Goedendag, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u zeer te spreken bent over de service en schoenen. Onze schoenen zijn ook ideaal om van alles een feest te maken. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
enige nadeel soms zijn er geen ijzeren ringen rond veder doorsteek gaatjes ene paar wel andere niet
Mooie schoenen gekocht, fijne prijs ook. Netjes verpakt met ook nog wat extraatjes
Sehr freundliches Team, super Service. Die Kleidung hat eine super Passform.
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie schön zu hören, dass die Artikel und der Service Ihren Wünschen entsprechen. Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen. Team Lureaux
Weer een paar prachtige schoenen met bijpassende riem! De riem is op de juiste lengte zelf in te stellen, ideaal. Dit keer ook een paar iets minder opvallende shirts gekocht, maar wel met pakkende details in de manchet en kraag. En alles weer precies op maat, en snel geleverd.