Een snel geleverd, leuk, lekker zittend paar schoenen met bijpassende riem kunnen scoren hier. De riem is helaas te groot, maar met alle duidelijke richtlijnen lijkt het erop dat het omruilen geen probleem gaat worden.
Alle schoenen, riemen, schoenspanners (vooral de oude massieve spanners) en overhemden die ik heb aangeschaft zijn van een zeer goede kwaliteit. Telkens wanneer ik uitgesproken schoenen van Lureaux aan trek, verschijnt er een grote grijns op mijn gezicht die er met geen beitel van af te bikken valt.
1e keer aantrekken denk je ..nou dat wordt wennen of afzien...na 100mtr..komt het warme gevoel van..niet slecht. Na een uur..valt niet tegen! Na een halve dag..loopt en zit best wel lekker na een dag.. morgen weer maar dan het andere paar proberen! En JA, mannen ook die liepen lekker en zaten goed..!!
Beste Jo, Bedankt voor uw leuke reactie. Goed om te horen dat de schoenen naar uw wens zijn. Fijne dag, Team Lureaux
Mooie stevige schoenen. Zitten goed en mooi design.
Inmiddels beschik over diverse paren Lureaux schoenen zodat ik kan afwisselen en helaas moet ik soms versleten exemplaren weggooien. Het mooie daarvan is dat ik dan ook weer een paar nieuwe kan bestellen.....
Als er maar iets is.... er wordt altijd gereageerd. En wordt in de meeste gevallen waar mogelijk ook naar een oplossing gezocht!!
Beste Jan, Wij willen uiteraard altijd voor u klaar staan. Veel plezier met uw Lureaux items. Fijne dag, Team Lureaux
Lureaux maakt zeer mooie producten van goede kwaliteit. De levering is snel en goed verzorgt. Ook kwa prijs zitten ze goed. Je betaalt voor de kwaliteit maar dat is het ook zeker waard. Je krijgt van iedereen positieve opmerkingen over de schoenen.
Gerne wieder
Muster schön Größe passte bis jetzt immer Guter Service
Op zoek naar een aparte schoen bij Lureaux site uitgekomen. Paar schoenen besteld en bij uitpakken echt een WOW ervaring. Op site was omschrijving materiaal niet heel duidelijk. Schoenen zijn van suède achtig stof. Even moeten wennen maar zijn wel mooi. Half sterretje minder omdat de glij in de schoen lepel er niet bijgeleverd was.
Preis Leistung stimmt einfach
Ik draag alleen nog lureaux, en overal krijg ik complimenten . Super content
Bijzondere leren schoenen voor een goede prijs
Goede kwaliteit schoenen voor een goede prijs.
Sehr nette Kontakt, super Schuhe! Vielen Dank, gerne wieder!
mooie schoenen en riem, goede prijs
Die Ware kam sehr schnell und entspricht meinen Vorstellungen. Die Schuhe habe ich bereits einen kompletten Tag getragen. Die sind chic und fallen auf, dass was ich wollte. Grüsse Matthias Fieles
Zelfs een saaie dag, word door het dragen van Lureaux schoenen, toch weer positiever .
Danke für die tollen Schuhe, die soeben angekommen sind. Sie sehen fantastisch aus.
… leider passen meine Füße nicht dazu: der Spann ist zu hoch und der Fuß vorne zu breit. Ich muss daher leider zurückschicken.
Nooit een slechte ervaring gehad met welke Lureaux dan ook! Service en kwaliteit voert de boventoon!
Heb inmiddels > 10 paar schoenen verzameld in de tussentijd en krijg altijd overal zeer lovende reacties van mensen. Die verwijs ik altijd graag door naar jullie, ook omdat ik zeer tevreden ben in alle opzichten.
Immer super Qualität !
Guten Tag, Gut zu hören. Deshalb machen wir es. Schöner Tag, Team Lureaux