Kan er nu nog weinig over zeggen heb ze nog maar net
Krijg leuke reacties op de schoen
Beste Henrik, Wat leuk om te horen dat u meerdere leuke reacties heeft gekregen op uw schoenen. Er gaan er nog vele komen ;) Fijne dag, Team Lureaux
Heb een paar super mooie boots gekocht ze zien er geweldig uit
Habe mir nun das dritte Paar Schuhe dort gekauft. Einfach klasse. Die Schuhe wie auch die Geschäftsabwicklung. Gerne wieder
Hele fijne ervaring. De bezorging was snel en de bestelling kwam goed verpakt binnen.
Super fijn bedrijf. Reageren bij vragen snel via Whatsapp of mail en denken altijd mee met je. Ga zo door!
Beste Ronald, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat de klantenservice naar wens is. Fijne dag, Team Lureaux
Fan de la marque qui propose des chaussures remarquables aux coloris parfois insolites. . Chemises et ceintures coordonnées sont appréciables. Emballages soignés et livraisons rapides.
Plaisir d'assortir les chaussures à ma tenue
top prijs kwalieteit
Das Hemd war in Ordnung, die Abwicklung sehr gut. Der Hinweis, dass die Hemden klein ausfallen, traf bei meinem Hemd nicht zu, war genau so groß wie man das kennt. Allerdings ging es beim Waschen etwas ein - dann wäre es tatsächlich etwas zu klein gewesen, wenn ich nicht größer bestellt hätte.
Ich habe mir gleich 3 Hemden bestellt und es werden nicht die Letzen sein. Die Farben sind super und die Qualität ist hervorragend. Die größen Empfehlung hat gestimmt.
Très joli produit que j’ai reçu après ma commande très rapidement vraiment un site que je recommande
Mijn schoenen en blouse zitten goed. Ik kreeg complimenten over mijn outfit. Dat doet een mens goed.
Artikelen worden met zorg verpakt en verstuurd waardoor ze in uitstekende staat en op tijd zijn ontvangen.
Mooier dan verwacht. Snelle levering fijne kwaliteit. Zeker vaker bezoeken
Makkelijk om te bestellen en snelle levering. En de schoenen zitten perfect.
Ich habe inzwischen einige Paare und bin immer wieder begeistert von der Kreativität, der Qualität und dem Preis. Und ja - man(n) fällt auf mit diesen Schuhen. Muss man wollen...
Prachtige schoenen en ze zitten ook nog lekker bovendien. Je wordt door Lureaux up to date gehouden en dat Is ook de kracht van het bedrijf. SUPER SERVICE!!!!!!!
Der Kauf und versand lief super und blitzschnell und die Sneaker sehen toll aus. Auch danach sehr bemüht die nicht mehr vorhandenen Artikel doch noch aufzutreiben. 1a
Tolles Material, außergewöhnliches Design, hoher Tragekomfort.
bravo pour la rapidité les prix contenus et originalité des chaussures continuez !
Bonjour, Merci pour votre réponse positive. Amusez-vous avec vos chaussures. Passez une belle journée, Lureaux
Ik vind deze schoenen echt geweldig! Leuke patronen en ze lopen heerlijk. De reacties zijn zonder uitzondering heel positief. Iedereen lijkt er vrolijk van te worden, wat voor mij echt reden was ze dagelijks te dragen. De kwaliteit en de prijs vind ik ook veel beter dan wat ik ooit aan vergelijkbaars heb gezien. Of ik er nog meer ga aanschaffen? Waarschijnlijk wel, maar dan zullen er wat paar echt afgedragen moeten zijn om weer plek in de kast te hebben.
Gespannt wartete ich auf die bestellten Schuhe. Ich war echt positiv überrascht. Wertige Verpackung und was die Qualität der Schuhe anbetrifft, absolut erstklassig. Ich kann die Schuhe nur empfehlen. Passform und Material entsprach genau meinen Vorsstellungen. Ich empfehle die Schuhe absolut weiter!!!
Jullie hebben mooie spullen maar ik wordt gek van jullie reclame mail. Aub minder je mail
Snelle levering en prima en mooi overhemd. Dat 1 mt groter bestellen wordt aan gegeven is goed en het past dan ook prima. Ook voor heren zonder taille (dus geen getaillerd overhemd)
Goedendag, Fijn om te horen dat het overhemd goed past na het volgen van het maatadvies. Veel plezier met uw overhemd. Fijne dag, Team Lureaux