Veel positieve reacties. Had ik wel verwacht omdat dat ook bij de eerdere acht paren zo was
Beste Jack, Bedankt voor uw review. Wat leuk om te horen dat u al 9 paar Lureaux schoenen heeft. Het zijn echte complimenten kanonnen. Fijne dag, Team Lureaux
Ze lopen geweldig, heb er al veel lof over gehad.
Na iedere bestelling krijg ik direct een mail als blijk van waardering en geven ze ook aan dat als er iets is ze openstaan om te helpen en te zoeken naar een oplossing. Wel is het zo dat sommige schoenen strakker vallen dan andere ik zelf heb maat 43 breede voet en heb al een aantal schoenen afgenomen maar de Ocean blue valt erg strak. Een grotere maat is niet de oplossing want dan is er teveel ruimte in de schoen.
Schoenen zien er net iets anders uit.
Beste Koen, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen doen wat ze moeten doen, opvallen ;) Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Alles bestens
……..
Commande effectuée mi aout, toujours aucune nouvelle, pas de livraison à l'horizon. Lureaux perd ma confiance, je ne pense plus commander avec ce site
Bonne journée, Ennuyeux à entendre. Nous vous avons envoyé un e-mail avec de plus amples informations. Cordialement, Team Lureaux
Habe bereits zwei Paar Schuhe von Lureaux. Sie sind bequem, an der Ferse etwas hart, aber das läuft sich ein. Farben in Echt noch toller als auf den Bildern. Ein echter Hingucker. Kommunikation mit Lureaux sehr gut - man bekommt umgehend Antworten. Empfehlung
Ik heb al enkele paren schoenen gekocht. Deze zijn allemaal snel en netjes geleverd. Reactie op de schoenen zijn altijd verrassend.
Wat een leuke ontwerpen! En fijn dat er bijbehorende riemen zijn.
Ich habe bereits über 10 Paar Schuhe gekauft, alles was Qualität und Aussehen angeht stimmt !, exellent. Ich kann die Produkte sehr empfehlen.
Schoenen zitten erg lekker en zien er super uit.
Beste Tim, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen bevallen. Wij wensen u nog veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
N
Het ziet er mooi uit maar ik heb ook een muziekinstrumenten riem en schoenen die ik regelmatig draag en daar gaat ook d bovenlaag stuk. Bij artikelen gekregen.
Mooie designs, kwaliteit, actueel, perfecte logistiek.
Beste Frank, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de ontwerpen naar uw wens zijn. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Mooi materiaal,klantvriendelijk
Snelle schoenen voor een betaalbare prijs supersnel thuisbezorgd!
Na 3 jaar bestellen bij Lureaux, wat in principe altijd redelijk goed/goed is gegaan, is het bij deze bestelling niet goed gegaan wat betreft communicatie en zending. Heel fijn dat het wel goed opgepakt en opgelost is! Dank hiervoor Bas! Normaal gesproken zou ik 4 sterren geven, voor deze zending, alles beschouwende geef ik 3 sterren. De schoenen en riemen zijn altijd fantastisch. Mijn man is altijd blij met en krijgt altijd complimenten. Hij heeft inmiddels wel 20 paar, dat zegt wel genoeg!
Beste Juliana, Wij hebben contact gehad via de telefoon, nogmaals onz excuses voor het ongemak. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw enorme Lureaux collectie. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Revue originale
Geen reactie via whatsapp en email. DHL tracking link werkte niet. Kon mijn pakket dys niet traceren en wijzigen. Wij waren e paar dagen weg, aangegeven aan Lureaux voor die tijd al om een andere leveringsdatum te regelen. Door het niet reageren van Lureaux pakket gemist, geen idee waar het is, mijn man heeft zijn cadeau dus niet gekregen. Kortom ronduit slecht en onbetrouwbaar! Ik heb in 3 jaar tijd wel 12 paar schoenen gekocht maar dit was de laatste keer.
Die Idee einen Gürtel dazu in gleicher Optik anzubieten, ist klasse. Beides zusammen getragen sieht krank nice aus
leuke en interessante ontwerpen, opvallend, echte eyecatchers.... kwaliteit schoenen, goede pasvorm en last but not least...betaalbaar
Beste Hans, Bedankt voor uw leuke review. Fijn om te horen dat u meerdere leuke reacties krijgt over uw schoenen, hopelijk volgen er nog vele. Fijne dag, Team Lureaux
Na het bestellen van schoenen bleek dat ze later binnen zouden komen. Nadat ik aangaf dat ik ze eerder nodig was, hebben ze er voor gezorgd dat ik de schoenen alsnog 2 dagen eerder boven kreeg.
Schoenen en bijbehorende riem zijn heel tof, voor een super prijs! Dat het geen (echt) leer is maakt mij absoluut niet uit, maar wellicht handig om dit duidelijk op de website te vermelden en geen 'leer' logo op de riem te zetten. Het zou mij overigens niet tegenhouden om nog eens bij jullie te bestellen.
Ich habe bereits mehrere Schuhe dort gekauft und war immer zufrieden. Leider konnte meine letzte Bestellung zweimal nicht zugestellt werden (einmal zu Hause und einmal bei einem Paketshop) Letztlich sicher ein Problem mit dem Zustellungsdienstleister, aber die Versandkosten muss ich selbst tragen.
Guten Tag, Wir können den Versand nicht selbst übernehmen, auch wenn wir das gerne würden. Wir haben mit Ihnen Kontakt aufgenommen und wenn alles gut geht, wurde das Problem gut gelöst. Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen. Mit freundlichen Grüße, Team Lureaux
Wordt wel moe van de reclame spam daarna
Die Schuhe sind alle ein Hingucker, sehr bequem, schnelle Lieferung. Bevor ich die ersten dort gekauft habe war ich lange Skeptisch doch das hat sich nicht als berechtigt herausgestellt. Die Schuhe sind einfach super von der qualität und kaum bestellt hat man schon den Versdandnachweis. Waren bestimmt nicht meine letzten die ich bestellt habe. Gruß Peter