Schuhe und Gürtel qualitativ sehr hochwertig! Ausversehen die falsche Größe bestellt, aber Umtausch ging problemlos! Einen extra Szern für den Service! Macht weiter so!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ausgefallene Schuhe
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? fast täglich
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Al meerdere keren een bestelling geplaatst en keer op keer met uitmuntende kwaliteit. Service en levering snel en adequaat.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzondere prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand complimenteert en vraag meteen waar deze te koop zijn. Tja ...

L'art de la différence

Chaussures atypiques qui font la différence.

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? le design
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? C'est ou tout l'un ou tout l'autre
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Au mariage de ma nièce

Sehr gute Qualität und Preis

Sehr guter Schuh kaufe gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

tooler ausgefallener Style

alles astrein. schnell, gut, vorbildlich

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die knalligen Farben und Muster
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? es zaubert allen Betrachtern ein Lächeln ins Gesicht
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ich das erste mal die Red Wonder mit Gürtel tragen konnte

Topschoenen voor een prima prijs.

Ik heb inmiddels mijn 4e paar Lureaux schoenen en ben zeer tevreden. Ze zien er gewoon goed uit en zitten als pantoffels en blijven lang goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk design
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iedere keer dat ik een nieuw paar ontvang

Netjes verpakt, maar niet alles hoogste kwalitwit

Shirts vallen klein, terugstuur proces moet veel makkelijker kunnen De gympen zijn geen goede kwaliteit, leuke print, maar beschadigt snel. En de zolen voelen wel heel plastikkerig aan. Ik vind dat ik ondanks de korting (heel goede marketing) het gevoel heb dat ik teveel heb betaald

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uniek design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dat sowieso
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Fun, funky shoes that always attract compliments

Title says it all

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? More fun!
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? Reliably, every time I wear them

Tolle Schuhe, schnelle Lieferung.

Schuhe passen perfekt und sehem toll aus. Lieferung schnell und ohne Probleme

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super schoenen voor een mooie prijs

Goede en vlotte service . Snel bezorgd . Bravo.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? vlotte en opvallende uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? positieve opmerkingen en leuke gesprekken in 50 % van de gevallen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? er zijn verschillende leuke opmerkingen en complimenten

Very comfortable and nice design

My partner got a pair of shoes and told me how comfortable they were. So I decided to get a pair for me as well and I'm glad I did, they are very comfortable and have an amazing design. Getting more already.

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? The exclusive design.
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? Yes. People used to say nice things about them.
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? When I was wearing them in Verona going to see an Opera and a group of people approached me and my partner to say how nice the shoes were. At the end we figured out that all of us live in Dublin and went to Verona to see the show. Nice chat with them for a while.

Mooie schoenen!

Via internet deze site gevonden met originele ontwerpen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeer origineel!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Met name het design dat ik heb uitgekozen spreekt aan, zie onder
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Men was mijn happy sicks al gewend maar deze schoenen toppen dit.

ik ben een zeer tevreden klant van Lureaux

inmiddels heb ik als musicus een paar bestellingen gedaan bij Lureaux. Wát een supergave collectie hebben ze. Ik heb er supergave schoenen en een blouse gekocht! Ik krijg er zeer leuke reacties op. De site, informatie over de collectie, de service, informatie rondom de levering, de levering en de prijs/kwaliteit van de blouse en schoenen zijn uitstekend! Kortom ik blijf Lureaux volgen, en wie weet... ...volgt er in de toekomst weer een nieuw bestelling!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? geweldig design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeer positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? optredens

Perfecte afhandeling na problemen (eerder) met DHL.

Eht prachtige schoenen. Goede pasvorm. Precies zoals op de afbeelding, geen vervormd beeld.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het opvallen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve.

Geweldige riem

De riem is zeker zo mooi als dat ik op basis van de foto’s had verwacht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Leider später geliefert als beschrieben

Leider später gelieferte als beschrieben, schade.. Der Anlass war da leider schon vorbei

Tolles Design

Schnelle Lieferung. Klasse Schuhe mit tollen Design

Top schoenen

Een mooie collectie schoenen, altijd op tijd geleverd , altijd super reacties op deze schoenen…..nu alleen ruimte gebrek met als die mooie schoenenparen in diverse kleuren- en designs……

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Fleurig en leuke designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd , zeker bij mijn ceremonies als Babs.

Großartige Schuhe in einzigartigem Design

Die Schuhe sehen nicht nur toll aus, sie sind toll zu tragen. Sie haben einen super Tragekomfort, sind widerstandsfähig und geben jeder Kleidung das I-Tüpfelchen! Ich bin total begeistert!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das Outfit ist unvergleichbar
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer und überall
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Jeder, weil ich immer daauf angesprochen werde

Fijne schoenen maar overlosf aan mails

Heel erg tevreden over de schoenen. Echt super! Maarrr….. Ik heb binnen 24 uur meer dan 10 mails ontvangen. Dat vond ik wat overdreven.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het zijn opvallende schoenen. Leuk voor bij een neutrale outfit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet mogen ervaren. Maar zelf een compliment gegeven aan een collega die dezelfde schoenen droeg.

Perfekt

Wunderschöne und passgenaue Schuhe, ich liebe sie!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sehr auffallende Muster

Jammer,alle leuke dingen Zijn uitverkocht

Het is jammer dat jullie veel tijd besteden om mij te herinneren aan het feit dat jullie geen schoenen in maat 46 hebben Tenminste niet de schoenen die ik wil. En dan kun je me bombarderen met korting codes…. Maar dan werk je marketing averechts..

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geweldig
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ze zijn nu af…ik wil nieuwe!

pakket niet bezorgd

Pakket niet afgeleverd terwijl ik thuis was.

Hoogstaande kwaliteit en een hele goede klantenservice

Heb mijn tweede paar schoenen binnen en ben zeer te spreken over de kwaliteit, originaliteit en de goede klantenservice. Ga zo door. Fantastisch!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prima kwaliteit en orginele prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Wordt erop aan gesproken waar ik die hippe schoenen vandaan heb.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als ik ze binnenkrijg en ik kan ze de volgende dag aandoen.

Alleen maar positieve, leuke reacties en gesprekken met soms volledig onbekenden

Ik draag praktisch elke dag deze leuke schoenen (in vele varianten) en de reacties zijn zonder uitzondering geweldig. Het levert onverwachte gesprekken op en ik bezorg veel mensen een leuke dag. Ik merk ook dat ik zelf rechterop loop en dat werkt weer voor je uitstraling. De pasvorm is (voor mij) geweldig. Ik bestel maat 43 en hoef ze niet eens te passen en wat me vooral opvalt is hoe goed er is nagedacht over patronen en materialen en details zoals de kleur van de zool en de veters e.d. Kortom: ik ben fan.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De geweldige patronen en het grote wisselende aanbod

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ