Wie immer zufrieden!

Abgesehen davon, dass die zuletzt gekauften Sneaker kleiner ausfielen war alles ok. Habe einfach eine Nummer größer bestellt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ausgefallene Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Werde oft positiv darauf angesprochen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Prijs kwaliteit en passing top

Prijs kwaliteit passing afwerking Service snel bezorgd en super gevulde en afgewerkte schoenendoos Ga zo door

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Prachtige schoenen!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Direct, mensen die ze zien worden blij
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Moet nog komen

Mooi snel en perfect

Ik ga voor de schoenen van lureaux Elke keer dezelfde goede kwaliteit. De maat klopt. De kleuren zijn geweldig. En de levering heeft ook allerlei opties. En er is ook altijd wel ergens een kortingscode te vinden. Perfect.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Op onverwachte plekken. In de wachtrij van de Efteling. In Stadion concert.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Kind dat roept in de Efteling: kijk papa die moet jij ook hebben.....

Mooi overhemd

Het overhemd is heel mooi maar de bezorging was slecht gewoon buiten in de regen gelegd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heel mooi
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Geef het meteen door

Ausgesprochen modische Schuhe

Mehrfach kauften wir schon bei diesem Unternehmen. Wir sind sehr zufrieden. Preis, Qualität und Lieferung sind top. Vielen Dank, bis bald mal wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Vielfalt im Aussehen.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer Bewunderung.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ein Freund wollte sie gleich mal probieren und war begeistert.

Geweldige service en persoonlijk contact

Het is een prima organisatie met fijne mensen. Persoonlijk contact is super geregeld en binnen een uur. Oplossing zijn altijd de juiste Ik koop al jaren alleen nog maar online bij lureax mij schoenen. Perfecte pasvorm. En mocht het onverhoopt niet passen ruilen is geen probleem. Een dikke 10

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Diversiteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke dag positieve reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op date . kom je verzorgt en zeker over.

Top in kwaliteit, service en snelheid

Heb nu in korte tijd 2x schoenen met bijbehorende riem besteld. Je krijgt echt waar voor je geld. Mooie kwaliteit en zitten als gegoten. Snelle levering en goede service. Absoluut zeer tevreden en raad iedereen aan .

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De verrassende prints en kleuren.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Word geregeld aangesproken of aangestaard.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Is een combinatie met mijn kledingstijl maar iemand stopte speciaal om een compliment te geven.

Gute Produkte zu einem guten Preis

Guter Shop und schnelle Lieferung

Geweldige kleding en schoenen

Krijg vaker te horen wat een gave schoenen heeft u

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De geweldige prints
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? In een winkel vroeg een medewerker “wie is de volgende? Die man met die leuke schoenen

Helemaal goed!

Twee shirts gekocht : goede maatvoering en de kleuren. etc. nog mooier dan op d website! Prima communicatie en verzending

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Mooie spullen maar niet gestructureerd

Mooie schoenen en kleding maar… Als ik wat bestel krijg ik niet altijd de gratis producten ( bbq schort) Krijg ik geen mail van de bevestiging van de bestelling( maar wel het product) Is het lastig om een kortingscode te activeren ( soms een paar pogingen om hem werkend te krijgen) Zie je de aanbieding pas als je de producten selecteert ( bv 2 voor de prijs van 1 of een gratis riem. Ik ben best tevreden maar de website kan echt beter.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Iets speciaals
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Veel complimenten

snelle prima aflevering

Bestelling werd vrij snel en duidelijk geleverd. Ook de prijs en kwaliteit van de schoenen was uitstekend.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de grote diversiteit in kleuren en vormen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? leuke complimenten

Betaalbare kwaliteit aan kleurrijke artikelen

Ik koop mijn schoenen altijd bij jullie. Kwaliteit is goed en ze zien er leuk uit. Inmiddels koop ik ook shirts en jasjes bij jullie,

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleur en kleurverloop, leuke patronen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke dag.

Snelle verzending.heerlijke schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat de eigenaar van mascolori ze herkende en mij een paar mascolori cadeau gaf

De derde HIGH en wederom een ​​absoluut knaller. Kwaliteit en design kloppen. En daardoor val je positief op. Ga zo door, LUREAUX.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? individueel en bijzonder
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mensen kijken niet alleen meer naar mijn kont!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Schoenen uitpakken!

Geil und wertig

Nur gute Erfahrungen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Individualität
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? oft

Top producten

Goede schoenen, primavorm. 70% de kwaliteit van Floris van Bommel schoenen voor de helft minder in prijs en eerlijk de prints zijn veelal zoveel gaver!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De gave designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak, zeker op plekken waar design wordt verkocht bijvoorbeeld.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De complimenten over de schoen, riem combinaties.

Fijne schoenen

Een paar schoenen gekocht. Uniek design en ze zitten heerlijk. Zeker gezien de prijs een aanrader om hier te shoppen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel

Prefect

Zeer mooie schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Meer creativiteit, ik hou alleen niet van schoenen met thema afbeeldingen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Keer ik zeker
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een compliment krijgen

Snel en zeer vriendelijk

Ben gek op "aparte" schoenen. Dus is lureaux er een mooie winkel ervoor.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Iets opvallends aan je voeten
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak in ons dorp kom je regelmatig dezelfde personen tegen als ik naar het theater ga en die kijken altijd eerst naar mijn voeten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? He waar zijn jouw klompen (houten) gebleven. Daar kennen veel mensen mij van in ons dorp

Goede service snelle levering kwaliteit riem valt tegen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Creativiteit

Leuke schoenen

Jammer dat de zool van plastic is en niet van leer. De schoenen piepen erg tijdens het dragen.

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ze horen je aankomen

Kleurrijke goed passende schoenen

Ik voel mij geweldig als ik de schoenen draag met bijpassende kleurrijke kleding, beter dan al dat saaie grijs, zwart en blauw.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleur en patronen zijn fijn te combineren met kleurrijke kleding.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg vaak te horen "Jij durft" leuk hoor ik hou daar wel van.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik droeg mijn schoenen, riem en overhemd met de flamingo's, kwam in een restaurant en was in camouflage. De stoelen bleken de zelfde bekleding te hebben. Manager, personeel en gasten vonden het geweldig.

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ