Abgesehen davon, dass die zuletzt gekauften Sneaker kleiner ausfielen war alles ok. Habe einfach eine Nummer größer bestellt.
Prijs kwaliteit passing afwerking Service snel bezorgd en super gevulde en afgewerkte schoenendoos Ga zo door
Prachtige schoenen!
Ik ga voor de schoenen van lureaux Elke keer dezelfde goede kwaliteit. De maat klopt. De kleuren zijn geweldig. En de levering heeft ook allerlei opties. En er is ook altijd wel ergens een kortingscode te vinden. Perfect.
Het overhemd is heel mooi maar de bezorging was slecht gewoon buiten in de regen gelegd
Mehrfach kauften wir schon bei diesem Unternehmen. Wir sind sehr zufrieden. Preis, Qualität und Lieferung sind top. Vielen Dank, bis bald mal wieder.
Het is een prima organisatie met fijne mensen. Persoonlijk contact is super geregeld en binnen een uur. Oplossing zijn altijd de juiste Ik koop al jaren alleen nog maar online bij lureax mij schoenen. Perfecte pasvorm. En mocht het onverhoopt niet passen ruilen is geen probleem. Een dikke 10
Heb nu in korte tijd 2x schoenen met bijbehorende riem besteld. Je krijgt echt waar voor je geld. Mooie kwaliteit en zitten als gegoten. Snelle levering en goede service. Absoluut zeer tevreden en raad iedereen aan .
Guter Shop und schnelle Lieferung
Krijg vaker te horen wat een gave schoenen heeft u
Twee shirts gekocht : goede maatvoering en de kleuren. etc. nog mooier dan op d website! Prima communicatie en verzending
Mooie schoenen en kleding maar… Als ik wat bestel krijg ik niet altijd de gratis producten ( bbq schort) Krijg ik geen mail van de bevestiging van de bestelling( maar wel het product) Is het lastig om een kortingscode te activeren ( soms een paar pogingen om hem werkend te krijgen) Zie je de aanbieding pas als je de producten selecteert ( bv 2 voor de prijs van 1 of een gratis riem. Ik ben best tevreden maar de website kan echt beter.
Beste Ronald, Bedankt voor uw uitgebreide review. Wij waarderen feedback van klanten enorm. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Bestelling werd vrij snel en duidelijk geleverd. Ook de prijs en kwaliteit van de schoenen was uitstekend.
Ik koop mijn schoenen altijd bij jullie. Kwaliteit is goed en ze zien er leuk uit. Inmiddels koop ik ook shirts en jasjes bij jullie,
Beste Renk, Goed om te horen dat uw Lureaux producten bevallen. Wij hopen dat u nog vele leuke reacties krijgt over uw Lureaux items. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Snelle verzending.heerlijke schoenen.
De derde HIGH en wederom een absoluut knaller. Kwaliteit en design kloppen. En daardoor val je positief op. Ga zo door, LUREAUX.
Nur gute Erfahrungen!
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu hören, dass Sie zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen. Mit freundlichen Grüße, Team Lureaux
Goede schoenen, primavorm. 70% de kwaliteit van Floris van Bommel schoenen voor de helft minder in prijs en eerlijk de prints zijn veelal zoveel gaver!
Een paar schoenen gekocht. Uniek design en ze zitten heerlijk. Zeker gezien de prijs een aanrader om hier te shoppen!
Zeer mooie schoenen
Beste Daniel, Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat de unieke Lureaux schoenen naar wens zijn, wij staan voor kleurrijke unieke schoenen. U gelukkig ook. Fijne dag, Team Lureaux
Ben gek op "aparte" schoenen. Dus is lureaux er een mooie winkel ervoor.
Goede service snelle levering kwaliteit riem valt tegen
Jammer dat de zool van plastic is en niet van leer. De schoenen piepen erg tijdens het dragen.
Beste Marcel, De binnenkant van de schoenen zijn van leer. De buitenkant van de schoen kan variëren per model. Wij gebruiken speciaal ontwikkeld materiaal voor de buitenkant van de schoen om de schoenen ademend te houden. U kunt ons een mailtje sturen op [email protected] Daar helpen wij u graag verder met uw schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ik voel mij geweldig als ik de schoenen draag met bijpassende kleurrijke kleding, beter dan al dat saaie grijs, zwart en blauw.