Ausgefallen, perfekter Sitz, tolles Design

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ausgefallheit, Extravaganz
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer mal wieder
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Bei einer Feier auf die Schuhe angesprochen wurden zu werden

hervorragend

nunmehr 6 paar schuhe mit gürtel bei euch erworben, einfach nur spitze. wer etwas auf sich gibt, muss schuhe von euch tragen. optik und verarbeitung , gibt es in diesem preisspektrum nichts besseres. vielen dank das es euch gibt....

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? ständig werde ich auf die ausgefallenen schuhe angesprochen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Wenn Sie positiv auf Schuhe, Hemd und Gürtel angesprochen werden wollen, sollten Sie hier bestellen

Nur positiv. Passt gut, sieht gut aus und vor allem ein Hingucker. Bis schon sehr lange Kunde.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Auffällig
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr oft werde ich angesprochen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Viele Komplimente auf einem Geburtstag. Hatte die Kombi Schuhe, Gürtel und Hemd Casetta getragen.

perfect, grandioos.

ik heb nu drie paar schoenen die als gegoten zitten. ze lopen comfortabel en blijven ook heel netjes. Zijn makkelijk te onderhouden. ze zijn vrolijk om te zien en maken je outfit compleet. Ondanks mijn grotere maat zijn het geen schepen De overhemden zijn van zeer goede kwaliteit en zitten goed en prettig. Door de elastische stof is het ook goed mogelijk om te bewegen. De stof is stevig.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? een prettige uitdaging
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeer veel commentaar, wat een gave schoenen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? je maakt mensen vrolijk met je schoenen, het brengt een lach te voorschijn.

Weer geweldig

Weer mooie schoenen , zoals de andere paren

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn lekker anders en betaalbaar
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd wel leuke opmerkingen , zo jij durft .
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Leuke complimenten

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Veel

Steeds correctte service

wunderschöne Schuhe und Gürtel

Habe mittlerweile fast 20 Paar Schuhe (und oft auch die passenden Gürtel dazu) von Lureaux, Schuhe passen immer perfekt (Gr. 44), drücken nicht und sind langlebig. Abwicklung immer hervorragend! Habe noch nie etwas reklamiert! An alle die einmal den besonderen Schuh suchen: Hier seid Ihr richtig!!!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? stilvolle Schuhe
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? nur positive Resonanz
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? über Micro ganz offen auf tolle Schuhe angesprochen worden. Applaus vieler Anwesender

Fantastisch in communicatie en kwaliteit

3 bestellingen gedaan in 2 dagen, en tevens mij eerste ervaring met Lureaux. Ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden met over de geleverde kwaliteit van de schoenen, maar ook de duidelijke communicatie. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De diversiteit aan kleuren en motieven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke keer als ik ze draag zeer positieve reacties

Mooie en fijne schoenen

Ik heb gekozen voor Lureaux omdat ze hele mooie schoenen verkopen. De kwaliteit lijkt mij goed maar daar kan ik nog weinig over zeggen omdat ik ze nog niet zo lang heb. En vanwege het slechte weer heb ik ze nog niet zoveel aangehad. Inmiddels al 5 pasr schoenen en daar komen zeker nog meer pasr schoenen bij

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Afwisseling en opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Redelijk, maar de meeste mannen zijn werklui en die kijken er niet zo naar.

Goede spullen en snelle service!! Helemaal top

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geweldige kleuren en themas
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reactie's

Goede levering en mooie schoenen

Top schoen

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Afwisselend, van OMG tot geweldig

Mooi product

Veel te veel info op jullie site Kortingsbonnen e.d. Zes mails voor 1 paar schoenen Maar …….wel te gekke schoenen Heel tevreden

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ze drageb

Dit is mijn eerste ervaring met jullie en ik ben blij verrast.

Mooie producten en ik zal zeker er meer gebruik van maken.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De diverse kleuren maken mij blij.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Deze schoenen passen echt bij jou wordt vaak gezegd en het is een ode aan mijn overleden vrouw die heel veel van kleur hield en mij daarin mee nam. Ze zal ervaan genoten hebben.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat vrienden zeiden dat deze schoenen ook mijn overleden vrouw blij zouden maken.

Zeer goed en snel!

Netjes op tijd geleverd en keurig ingepakt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeer aparte schoenen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel leuke reacties

Alles sehr einfach und schnell

Tolle Materialien und gute Passform.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Farbenvielfalt
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Chic, das sieht Mann selten

Perfecte levering.

Overhemden passen gelijk, goede pasvorm. Schoenen zitten ook gelijk goed. Krijg ook complement hier over.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dat ze apart zijn.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke schoenen waar heb je ze gekocht.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bij een feest. Zo jij ziet er hip uit kreeg ik als complement.

Goed en mooi spul

Geweldig Zit goed

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik heb ze maar net

Heel mooie schoenen en ze passen perfect

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iedereen zegt whow je hebt mooie schoenen

Super Qualität und Passform

Super schnelle Bearbeitung und Antworten. Ich habe schon mehrere Schuhe gekauft, immer super tolle Verarbeitung und gute Passform. Werde Sie weiterempfehlen und Ihr Kunde bleiben.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? sie passen toll zu meinen Outfits die immer farbig sind
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? immer, egal ob wir auf Reisen oder zu Hause sind
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Lob und Anerkennung

Immer wieder Interessant

Mir gefällt das außergewöhnliche Design

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? ausgefallen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? erstaunen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ich fühle mich immer wohl in diesen Schuhen

Grappig

Altijd een gespreksonderwerp

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallende design en kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? 80%
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De glimlach van mijn demente moeder

Top schoenen met een opvallende print

De schoenen zijn kwalitatief zeer goed en dragen heerlijk, pasvorm is perfect. Worden snel geleverd en Lureaux komt hun afspraken na. Wel erg veel mailtjes om je over te halen om nog meer te kopen.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Aangesproken worden door vreemde mensen

Goede en hippe schoenen

Inmiddels twee paar schoenen gekocht bij Lureaux en zeer content over de kwaliteit en zeker de designs. Zowel de hoge als lage schoenen zitten erg comfortabel. Aanrader!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geen saaie schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig vragen mensen waar ik deze schoenen gekocht heb
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iemand mijn schoenen herkende

Nice

Ziet er weer goed uit en compleet uteraad snel geleverd weer

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uniek
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Uitpakken en voor eerst showen

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ