Ausgefallen, perfekter Sitz, tolles Design
nunmehr 6 paar schuhe mit gürtel bei euch erworben, einfach nur spitze. wer etwas auf sich gibt, muss schuhe von euch tragen. optik und verarbeitung , gibt es in diesem preisspektrum nichts besseres. vielen dank das es euch gibt....
Guten Tag, Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit den Schuhen und dem Service so zufrieden bist. Wir schätzen deine Treue und dein Vertrauen in unsere Produkte. Es ist uns eine Freude, dich als Kunden zu haben! Mit freundlichen Grüßen, Team Lureaux
Nur positiv. Passt gut, sieht gut aus und vor allem ein Hingucker. Bis schon sehr lange Kunde.
ik heb nu drie paar schoenen die als gegoten zitten. ze lopen comfortabel en blijven ook heel netjes. Zijn makkelijk te onderhouden. ze zijn vrolijk om te zien en maken je outfit compleet. Ondanks mijn grotere maat zijn het geen schepen De overhemden zijn van zeer goede kwaliteit en zitten goed en prettig. Door de elastische stof is het ook goed mogelijk om te bewegen. De stof is stevig.
Weer mooie schoenen , zoals de andere paren
Leuke complimenten
Steeds correctte service
Habe mittlerweile fast 20 Paar Schuhe (und oft auch die passenden Gürtel dazu) von Lureaux, Schuhe passen immer perfekt (Gr. 44), drücken nicht und sind langlebig. Abwicklung immer hervorragend! Habe noch nie etwas reklamiert! An alle die einmal den besonderen Schuh suchen: Hier seid Ihr richtig!!!
3 bestellingen gedaan in 2 dagen, en tevens mij eerste ervaring met Lureaux. Ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden met over de geleverde kwaliteit van de schoenen, maar ook de duidelijke communicatie. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar
Ik heb gekozen voor Lureaux omdat ze hele mooie schoenen verkopen. De kwaliteit lijkt mij goed maar daar kan ik nog weinig over zeggen omdat ik ze nog niet zo lang heb. En vanwege het slechte weer heb ik ze nog niet zoveel aangehad. Inmiddels al 5 pasr schoenen en daar komen zeker nog meer pasr schoenen bij
Goede spullen en snelle service!! Helemaal top
Top schoen
Veel te veel info op jullie site Kortingsbonnen e.d. Zes mails voor 1 paar schoenen Maar …….wel te gekke schoenen Heel tevreden
Mooie producten en ik zal zeker er meer gebruik van maken.
Netjes op tijd geleverd en keurig ingepakt.
Tolle Materialien und gute Passform.
Overhemden passen gelijk, goede pasvorm. Schoenen zitten ook gelijk goed. Krijg ook complement hier over.
Geweldig Zit goed
Heel mooie schoenen en ze passen perfect
Super schnelle Bearbeitung und Antworten. Ich habe schon mehrere Schuhe gekauft, immer super tolle Verarbeitung und gute Passform. Werde Sie weiterempfehlen und Ihr Kunde bleiben.
Guten Tag, Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Qualität und Passform der Schuhe sowie unserem Service zufrieden sind. Wir schätzen Ihre Treue und Empfehlung sehr. Wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft als unseren Kunden begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Team Lureaux
Mir gefällt das außergewöhnliche Design
Altijd een gespreksonderwerp
De schoenen zijn kwalitatief zeer goed en dragen heerlijk, pasvorm is perfect. Worden snel geleverd en Lureaux komt hun afspraken na. Wel erg veel mailtjes om je over te halen om nog meer te kopen.
Beste Johan, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn en de verzending spoedig is verlopen. Bedankt voor uw feedback, wij waarderen dit. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Inmiddels twee paar schoenen gekocht bij Lureaux en zeer content over de kwaliteit en zeker de designs. Zowel de hoge als lage schoenen zitten erg comfortabel. Aanrader!
Ziet er weer goed uit en compleet uteraad snel geleverd weer