Netter Service, Kunstoff, mehr erwartet

Obermaterial und Sohle aus Kunststoff, der unangenehm und leicht stechenden riecht. Das Leder innen ist maximal dünn und riecht nicht wahrnehmbar nach Leder. Der Schaft ist innen recht sparsam verarbeitet, sprich nicht einmal leicht gepolstert. Der Schuh sieht wie auf den Fotos aus. Für die Qualität, aus meiner Sicht, wird viel zu sehr auf Aufmachung, sprich Verpackung, beigelegter Schuhlöffel gelegt, ähnlich wie es bei höherwertigen Schuhen der Fall ist. Der Service ist gut, man wird über Sendestatus ect. informiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie schoenen, goeie kwaliteit en prijswaardig. Pre-order verliep vlot. Schoenen werden afgeleverd zoals aangegeven. Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste keer. Aanrader.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Design is niet alledaags
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Eerste blikvanger

Prima service en levering zoals aangegeven via de mail dmv track en trace.

Bij vraag, snel antwoord, top. Zeer tevreden ook over de kwaliteit in dit geval van de schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Hou van wat aparte schoenen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Maakt niet uit waar ik kom, krijg altijd wel een leuke opmerking.

klantenservice

Dat ik van kleurrijke schoenen houd is duidelijk. Ik kocht er hier al meer. Maar heb nu de klantenservice ervaren. Een kwaliteitsprobleem, dunne zool, in een van de (oude blijkbaar) series. Na mail overleg, nieuwe schoenen, dikkere zool. Prima opgelost.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Regelmatig nieuwe printjes
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een reactie alsof mijn opmerking "dinosaurus leer" echt zou zijn.

Toll

Sehr schöne Schuhe und tolle und schnelle Reaktion.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Tolles frisches Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Werde darauf angesprochen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Leuke schoenen

Uitstekende pasvorm

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De keuze
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het moment dat ze geleverd worden en dat ik ze ga passen

Alles heel correct verlopen, de bestelling openmaken was zoals een cado uitpakken, Als de kwaliteit ook goed is, dan verdienen ze een oprechte 10/10

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Eens iets anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De doos openen

Zitten altijd goed aan de voetjes, vlotte levering. Heel tevreden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou wel van iets anders.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Gewoon goed

Prima webshop, met name, mooie schoenen, alleen al die promotie aanbiedingen zijn natuurlijk van de zotte, want deze kortingen zijn telkenmale qua eindbedrag het zelfde. Dat merk je als je lang op één sport schoen aast, waar je dan veel korting op zou kunnen krijgen. Jammer. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn bijzondere schoenen die prima zitten en waar je echt wel uren op kan lopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitdagend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Die komen zeker binnen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik ben “mr. shoe” op het werk

Vriendelijke communicatie en snelle levering

Gemakkelijk te bestellen en fijne updates met betrekking tot bestelling

Geweldige schoenen voor een mooie prijs.

Geweldige schoenen voor een mooie prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend en mooi.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn kleindochter van 5: "Opa heeft Spidermanschoenen!"

Het is alweer het 4e paar schoenen ik draag ze met plezier heb veel positieve reacties!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De mooie kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel van dames
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat een dame speciaal naar mijn toe kwam wat heb jij een leuke schoenen aan.

Geweldige schoenen

Ruime keuze, snel en mooi verpakt geleverd. Vooraf ook nog whatsapp contact voor evt vragen of opmerkingen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Nice

Na 8 paar kan ik zeggen ze blijven lekker zitten. Zijn mooi en goed gemaakt. Volgende dag geleverd. Zit zo een zachte zool in alsof je op gympen loopt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dat ik veel complimenten krijg.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedere dag door me klanten

Top kwaliteit

Ik heb hier al verschillende paren schoenen besteld , mooie schoenen die niet iedereen heeft , goede prijs /kwaliteit verhouding

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dat je niet de standaard schoen draagt
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zowel positieve als negatieve reactie’s de meeste vinden het mooie schoenen ,

Snel, mooi en kwaliteit

Zoals altijd snelle levering, persoonlijk contact, mooie schoenen die lekker lopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Net ff anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd, bijna dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wauw,... Kijk die schoenen dan!

Positieve commentaar

Mooie schoenen en correcte levering.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Brengt kleur in het leven

Erg blij met de aanschaf.

Mooie snelle afhandeling van de bestelling. Goed verpakt in kleurrijke doos. Maakt er een cadeautje van. Zeer tevreden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn lux van uitstraling en betaalbaar
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positief. Dat komt natuurlijk ook door het dessin
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik op mijn leeftijd nog zulke hippe schoenen draag

Werde immer auf die passenden Schuhe inkl. Outfit gelobt

Qualität Preis Leistung top

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Qualität
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ich trage sie auf der Arbeit werde immer angesprochen wie schön die Schuhe sind

Heeft mijn leven kleuriger gemaakt

Goede snelle service. Heb al veel schoenen bij jullie gekocht. Echter is mijn laatste bestelling nooit aangekomen . Na twee keer DHL te hebben gevraagd waar ze zijn verwijzen zij alleen maar naar jullie. Zij schrijven afgeleverd echter nooit gehad tot op de dag van vandaag. Ook niet op camera. Hoop dat jullie dit oplossen. Jullie hebben mijn geld al lang.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? anders en opvallend wat ik leuk vind.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Verschillend van mooi tot gewaagd.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat zijn er veel.

Niet ontvangen na levering gekregen

Niet ontvangen diverse andere besteld wel ontvangen en zijn goed Er is een goede aflevering geregeld

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Diverse soorten
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks

Kwaliteit ten top

Goed passende schoenen van top kwaliteit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart en mooi

Super leuke schoenen

Inmiddels mijn 12e paar schoenen besteld en ontvangen. De pasvorm is perfect, zitten als gegoten Ik krijg altijd heel veel positieve reacties op mijn schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je krijgt heel veel positieve reacties en die krijg je over gewone schoenen nooit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke keer dat is ze aan heb is er wel iemand die zegt “goh wat een leuke schoenen heb jij aan”

Mijn garderobe groeit met lureaux

Diverse disigns overhemden hangen nu in mijn kast. De maat komt altijd overeen. Als je er een past pas je ze allemaal.

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De grote rekendag op school met bij passend overhemd en schoenen. Geweldig

Leuk bedrijf prima service

Top!!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Maakt je outfit speciaal
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zowel grappige als serieuze reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Of ik naar een Turkse bruiloft moet

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen