Zeer mooie schoenen

De meeste mensen die ik tegen kom geven altijd en compliment over mijn schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijke schoenen die anders zijn
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel complimenten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mensen willen zelfs aan je schoenen voelen

Wie beschrieben

Einfach perfekt mein Mann ist begeistert über so einen schicken und vor allem bequemen Schuh

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Günstig und wie versprichen gut
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das anprobieren

tolle Schuhe, ich bestätige den "wow-Effekt" ...

ich habe jetzt insgesamt 5 Paar Schuhe und 4 Gürtel, die ich quasi jeden Tag anziehe und mich jedes mal neu daran erfreue. und ja: ich bin am ersten Tag tatsächlich gleich 2x von völlig fremden Personen auf meine Schuhe (red wonder) angesprochen worden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? positiv anders
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? schon mehrfach auf die Schuhe angesprochen worden
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? da erste Anziehen

Goed zittende unieke schoenen

Mijn 2e paar gekocht, nu sneakers. Bevallen ook prima.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en anders dan anders.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze worden nog Hugo de Jonge schoenen genoemt
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Veel mannen durven Lureaux schoenen niet te dragen.

fijne service

Zeer correcte afwikkeling, snelle reactie erg goed allemaal

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? diversiteit van prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? bruiloft dochter

Erg toffe sneakers, blij mee!

Erg mooie sneakers, kleur en patroon zien er erg tof uit. Loopt stevig en lekker

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallende en eigentijdse ontwerpen. Vette keuren en patronen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeker, wordt regelmatig positief aangesproken

Dikke eye-catcher

Oh, wat een feest der kleuren! Ik heb onlangs mijn nieuwe Mondriaan-schoenen en bijpassende riem aangeschaft, en ik voel me net als een kunstenaar die zijn meesterwerk aan het creëren is. Met deze schoenen aan mijn voeten en die stralende riem om mijn middel, voel ik me echt volgelvrij – het is het echte Boogie-Woogie gevoel! Elke stap die ik zet, lijkt een dans op het ritme van de kleuren en vormen van Mondriaan. Het is alsof ik door de straten paradeer als een levend kunstwerk! De reacties van mensen om me heen zijn goud waard. Je kunt er zeker van zijn dat je het ijs al hebt gebroken in een conversatie, want iedereen blijft maar kijken en vragen waar ik deze unieke schoenen heb gekocht. En laten we het even hebben over het comfort: ze zitten heerlijk! Geen pijnlijke voeten na een dag vol avontuur. Bovendien is de prijs ook nog eens geweldig, wat het gevoel van exclusiviteit alleen maar versterkt. Ik kan deze schoenen en riem echt aan iedereen aanbevelen. Als je op zoek bent naar iets dat niet alleen stijlvol is, maar ook een echt gespreksonderwerp, dan zijn deze Mondriaan-schoenen de perfecte keuze. Dus waar wacht je nog op? Trek die kunstzinnige schoenen aan en laat de wereld zien dat jij de kunst van het leven beheerst!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd exclusief
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Gesprekken bij de koffie, in de lift op het werk. Ongelofelijke reacties!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik door mijn schoenen ook beter ben gaan letten op mijn kleding

Mooie schoenen & riem

Hoewel ik de website beetje overkill vond; toch een paar “blue wonders” met bijpassende riem gekocht. Kwamen snel, netjes verpakt in bewaartas met schoenlepel erbij. Mijn vriendin vind ze verschrikkelijk, maar da’s haar probleem :P . Het cadeautje (een schort) vind ik persoonlijk niet nodig, draagt weer bij aan de afvalberg. Kwaliteit is goed, ze lopen lekker en zeker geen problemen met inlopen. Scheelt weer! Ik ben fan, ga binnenkort een tweede paar bestellen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Prachtige schoenen

Heel mooie schoenen, mooier nog dan op de foto. En ze lopen prima.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel mooier. Je maakt er een statement mee
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dat gebeurt eigenlijk altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik ze zag

Tolle Produkte, guter Kundenkontakt

Innerhalb eines Jahres habe ich fünf Paar Schuhe bei Lureaux gekauft, weil ich von meinem ersten Paar so begeistert war. Die Schuhe sind nicht nur elegant und auffällig, sondern auch bequem und robust. Ich empfehle die Marke immer gern weiter!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr oft, im Betrieb von Kollegen und selbst im Supermarkt beim Einkaufen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Beautiful shoes

Came with an apron I didn't order that went straight in the bin. WHY? So you send out extra with your order? Why not tell us so we have a choice to say no. What environmental waste!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders

Goede en correcte service Toppie

Wordt netjes en correct behandeld, vlotte service en super producten. Ga zo door

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer positieve reacties

Een echte aanrader!

Prachtige schoenen en bijpassende riem besteld bij Lureaux. Fantastische service, goede communicatie en ook heel snel geleverd. 10/10!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Men reageert louter positief

Bin sehr Zufrieden...wunderschöne Schuhe...sehr gut!

Einfach sehr tolle Schuhe!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Mooie schoenen.

Ik krijg bijna altijd positieve reacties op mijn schoenen en vaak van personen die ik niet ken!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Boodschappen aan het doen en dan aangesproken worden over mijn schoenen

Super service, en mooie schoenen voor een leuke prijs!

Mooie opvallende schoenen voor een bruiloft besteld. Deze werden snel geleverd. De schoenen lopen heerlijk, ook na 12 uur lang staan!

Bin nicht mit dem Service zufrieden.

Schuhe sehen toll aus,leider sind sie für eine Größe 47 zu eng,mein Mann kam nicht in den Schuhe hinein. Möchte die Schuhe zurückschicken, leider ist es nicht möglich ein Rücksendeetikett auszudrucken, weil es meine Bestellnummer nicht gibt.Hoffe jetzt auf eine positive Rückmeldung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Tolle ausgefallene Ideen

Herrlich verrückte Schuhe bester Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ausgefallene Designs

Topbedrijf

Ben al lang vaste klant en heb inmiddels een mooie verzameling.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke en opvallende prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer regelmatig, in de supermarkt, in een museum en bij de apotheek kortom op diverse plekken.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op Schiphol zei een jongen wateren geweldige schoenen maar die zullen wel veel te duur zijn voor mij, hem doorverwezen naar de Lureaux site en hij vond de prijzen zeer redelijk.

Geweldige service zoals gebruikelijk

Lamgzamerhand een kleine verzameling van deze excluisieve schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? exclusief ontwerp
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd de vraag waar ik deze gekocht heb

Top advies, snelle reacties en levering!

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mooie schoenen!!

Ik ga zeker weer bestellen

Mijn eerste bestelling bij Lureaux en niet mijn laatste. Het bestelproces was makkelijk en duidelijk, het geleverde produkt is fantastisch. Enige minpuntje is de tracking via DPD, die was niet goed. Toen de bestelling overgedragen was aan Chronopost was deze wel goed te volgen. Levering naar Frankrijk was snel en er waren voldoende leverpunten om uit te kiezen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dat ze niet dertien in een dozijn zijn

Leuke schoenen!

Prima schoenen - zitten goed, lopen ook best ok. Vlot geleverd ook. Heb meer schoenen van ze - of ze heel slijtvast zijn...geen idee. Ik heb ze vooral voor af en toe als ik 's wat anders wil en dan voldoen ze ruimschoots!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Sowieso niet saai!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze vallen op - meeste reacties zijn leuk. (En de rest.....ja die zijn toch saai :-))

Prima spullen, maar levering en bereikbaarheid laten te wensen over.

Dit soort mooie schoenen en accessoires spreken mij aan, en voor deze prijs de moeite waard. En dat valt niet tegen, prachtige schoenen met bijbehorende riem, dat gaat gegarandeerd reacties opleveren! Tot nu toe 5 sterren. Maar de levering… ‘aangemeld’ en later ‘aan koerier meegegeven’, stond er, maar PostNL meldde ‘nog niet ontvangen’. En dat bleef zo. Gemaild, geen reactie. Live chat op de site, geen reactie. Whatsapp, geen reactie… tot ik op FB meldde hoe het liep en Lureaux tagde. Toen was er binnen 10 min een reactie via Whatsapp en een dag later levering. Prima natuurlijk, maar toch jammer dat er pas reactie komt na openbare kritiek. Daarom 2 sterren aftrek. Hopelijk is dit een incident en hebben andere klanten betere ervaringen.

Fantastische kleuren, die direkt reacties uitlokken en uitstekende kwaliteit

Het mondrianic design lokt onmiddelijk ge-intresseerde reactiesuit Net zoals alle andere designs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heerlijke kleuren en designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd geinteresserde reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Telkens als je op cafe gaat

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen