Gewoon een goeie webshop.

De verkoop-pagina's zijn uitstekend en werken zoals het behoort. De foto's en de beschrijvingen zijn duidelijk. Ik had wel wat moeite met het plaatsen van de bestelling. Wat er fout ging herinner ik me niet meer, maar op een gegeven moment kon ik weer helemaal opnieuw beginnen. De verzending van de bestelde goederen ging bijzonder voortvarend.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Wees nou eerlijk, kleur is toch gewoon leuker dan zwart.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik vind dat ik best veel positieve reacties. Tot nu toe slechts een negatieve reactie: "Hmm, hoe oud ben je? Toch al rond 80?!"
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Die negatieve reactie hierboven. Ik zag hem mijn outfit monsteren en zei "Leuk hè? " Toen kwam zijn reactie "Hmm ... rond 80" En ik opnieuw "Leuk hè?", gevolgd door "Ik vind het leuk!" Hij kon niet anders dan "Nou, dan is het goed; je moet doen wat je leuk vindt".

Sehr gutes Preis-Leistung Verhältnis,ausgefallene Design

Für meine Begriffe zu viel Werbung per Mail

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Mut zur Farbe und extravagante Designs
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Die Schuhe fallen sofort auf 95% positive Reaktionen, leider haben die wenigsten den Mut auch wenn sie sie sehr ansprechend finden
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Wieder ein sehr edler Schuh

Gestern die Lieferung erhalten und sofort begeistert von diesem schönen Schuh.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Einfach besonders
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Noch keine Info da gestern erst geliefert

Sehr gute Qualität

Die farige Schuhe von Firma Lureaux können mit allen Marken der Welt konkurieren !; sehen phantastisch aus und sind sehr gute bearbeitet ! Ich kann sie sehr empfeheln. Diese Company hat unsere Unterstüzung voll verdient; Note: +1 !

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Farben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? sehr viele !,Fotos, Gespräche
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Schuhe von Lureaux zu bekommen; inzwischen habe ich fast 10 Paar

Keurig en snel

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Een vlotte reactie via w.app. Erg attent en een mooi medium om klanten persoonlijk te benaderen. Dit ervaarde ik als zeer positief. Het bestelde was goed verzorgd en zag er uit zoals ik gehoopt had. Prijs / kwaliteit is okay. Ik geef een 8 omdat het mijn eerste aankoop en review is. Na wat langere tijd en blijvende service kan dit alleen maar een 9 of 10 worden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gun ook mannen kleur en exclusieve mode
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak. Je valt ineens op.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik draag ze als Sinterklaas. Geen zwarte platte schoenen of herkenbare oude schoenen....

Supper lief bedrijf

Ik had schoenen nodig voor een bruiloft en ze hadden er voor gezorgd dat ik op tijd en de juiste maat had. Mijn vriend was supper blij en vond ze heel mooi. Echt een top bedrijf

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zijn anders en gezelliger
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Tolle Schuhe und sehr gute Abwicklung

Die Schuhe sind sehr schön und prima verarbeitet. Die Größenberatung ist sehr hilfreich und zuverlässig. Man wird laufend über den Lieferstatus informiert.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Kreativität
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Häufig und immer positiv

Prima service en levering

Jullie moeten alleen stoppen met al die reclame

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer vaak

Ausgefallene Schuhe,zu einem akzeptablen Preis!

Sehr Kundenfreundlich, und jederzeit ansprechbar sehr zu empfehlen!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das sie nicht jeder hat!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Des öfteren
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Schauen sehr cool aus!

TOP ausgefallene Schuhe!

Perfekt - immer gerne wieder

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer positive

Außergewöhnliche Schuhe zu einen tollen Preis

Besondere Schuhe in toller Qualität. Und was die Lieferzeit angeht, unschlagbar! Und immer dabei: Schuhsack und Schuhlöffel. Diesmal sogar ein Geschenk - wird beim nächsten Kochen eingeweiht. Vielen Dank, gerne immer wieder.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Soe sind etwas Besonderes.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Meinen Schuhtick kennen bereits alle.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ein tolles Abendessen zu zweit.

Tolle Schuhe

Die Schuhe haben eine tolle Qualität, tolle Farben und die passenden Accessoires gibt's auch dazu. Lieferung und Service sind super.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Farbauswahl
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Begeistert von den Farben

Super schoenen!!

Top schoenen prima pasvorm en snel bezorgd.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De exclusiviteit,het aparte, onderscheidend
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De reactie van Raven van Dorst toen die bij mij in de winkel was. Goh wat zie jij eruit , maar wat heb je toffe schoenen. Ik als reactie terug , nee jij bent een knapperd maar je trekt wel volle zalen.

Gewoon weg super

Heb mijn ocean bleu schoenen mogen ontvangen en echt super mooi al moet ik ze wel oprekken maar dat komt door mijn knokkel maar verder super kwaliteit dank je wel.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon weg te mooi om niet te kopen echte eye cathers
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Echt de hele dag door
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op schiphol waar een vrouw met me op de foto wilde

top

mooi product

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? eigen stijl
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? meestal wel bijzondere schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? optredens met de Big Band

Mooie schoenen. Gaaf design

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou van aparte design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd

Met vol ongeloof, bij dit bedrijf besteld.Maar ik kan alleen maar positief zijn.

Vol ongeloof , toch bij dit bedrijf een set schoenen en een bijpassende riem besteld. Zij melden netjes dat ‘t een Pré- order was. Dus dat mijn bestelling later geleverd zou worden. Naar een dikke maand , mijn bestelling SUPER netjes bezorgd. Product zeker zoals verwacht. Zeker tevreden. En zeker aan te raden voor andere gebruikers. Ik ga hier ( mocht ik weer wat nodig hebben ) zeker weer wat bestellen. Een aanrader..

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeer opvallende materialen worden gebruikt om de schoenen nét die eyecatcher te geven.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer veel positieve reacties.

Excellent !!!

- in design - in service - in leveren - in het creëren van coole shizzle These shoes are made for Funkin' !

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De style
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? enkel positief

Mooie leuke schoenen

Geweldige opmerkingen van volkomen vreemde mensen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mensen in de tram duur je aanspreken

Als een klein kind in een snoepwinkel

Geweldige prints. Heb inmiddels al een hele collectie staan

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bruin of zwarte schoenen zijn saai
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Van wauw tot waar heb je die vandaan
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een gratis loempia van een verkoper die wilde weten waar ik ze gekocht had

Volgens verwachting en supersnelle levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleur en fantasie rijke schoen

Prima pasvorm, snelle levering

Schoenen waar je niet alleen lekker op loopt, maar waar je ook leuke reacties op krijgt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het design en de reacties die ze opleveren

Gute Verarbeitung

Das Produkt (Sneaker) ist handwerklich gut verarbeitet. Lediglich die Material Auswahl entspricht nicht dem angestrebten Verkaufspreis.

• Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Top producten top prijzen

Echte liefhebbers van details en mooie schoenen en kleding moeten wat mij betreft naar Lureaux! Top kwaliteit, betaalbaar en alles tot in detail perfect!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Its all in the details!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak reactie!

Vrolijk, kleurrijk

Op feestjes krijg ik vaak positieve reacties, ik vertel dan in een sappig verhaal dat het heel lang duurde voordat ik de schoenen kreeg, omdat de jager heel lang moest zoeken voordat hij een krokodil had gevonden met mijn maat en in die kleuren.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik vertel dat het heel lang heeft geduurd voordat ze een slang met dat motief hebben gevonden.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen